reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
z tą wizytą to gin mówiła zeby przyjsc tak w połowie listopada.. ale ze 18 listopada mamy rocznice slubu cywilnego i to juz 4 lata miną !! to sobie taki mały prezent zrobiłam.. a nóz widelec Kubus zrobi nam prezencik i ładnie zapozuje... :) pzatym ja po kazdej wizycie jestem o 100 zł lzejsza.. i Usg tez mam na kazdej... teraz wydaje mi sie ze i tak chodzie zadzej niz z Tomkiem wiadomo ciaza juz nie pierwsza to i człowiek z byle pierdnieciem nie leci... eh dzis wydałam 200zł.. 60zł na body dla Tomcia.. no kupiłam 1 dla Kubusia rozmiar 56 zamieszcze pozniej w odpowiednim wątku.. 100 zł na badanie.. i jeszcze kupiłam pomidorki, miesko na gulasz, 2 sosiki pieczeniowe bułeczki. kapustek kiszona. ziemniaczki, koperek. i jakos tak wydałam 38 wiec w sumie 2 zł reszty mi mostało :) eh a chciałam kupic cos sobie i nie wyszło.. wprzyszłym tyg lece znów do wzorcowni bo bedą pizamki dla Tomaszka:D dzis ogladam w sklepie to identyczne jakie ja kupiłam kosztowały 30 pare złotych a ja tez nowe tylko ze na ciuszkach kupiłam za 15 szok nawet wydaje mi sie ze te z ciuszków mają lepszy materiał:) ..
Monika 77 i Fogia DUZO ZDRÓWKA DLA WASZYCH SYNKÓW !!!!
Ps: Fogia ale jak maz wróci to taki bedzie wygłodniały ciebie..
nasze mieszkanko jest w starym budownictwie .. ale w naszym bloku juz mieszka duzo młodych dzieciatych :) ... w sumie jak sie wprowadzilismy to ekipa remontowa sie wynosiła( kupilismy mieszkanie po totalnym remoncie.. podobno rodzina %% w nim mieszkała i strasznie zapusciła.. w kazdym razie panele.. łazienka , wanna umywalka , okna, sciany wszystko nowe.. przemalowalismy tylko dla Tomaszka pokoik chcielismy jeszcze sypialnie ale ja co roku mam inną wizje... wiec narazie z tym poczekamy.. ale do czego zmiezam... na osiedlu mamy 2 przedszkola..( 10 minut spacerkiem do obu) szkołe podstawową, gimnazujm.. liceum.. technikum.. apteki , przychodnie, róznych lekarzy , biedronke, stokrotke i 2 lewiatany Piotra i Pawła. 2 siłownie .. park... scieszke rowerową place zabaw... i wszedzie tak naprawde na piechotę to nam sie najbardziej własnie spodobało.. no i tym nasze stare bloki róznią sie od nowych ( gdzie jeszcze takich rarytasków nie ma .. ale wkrótce pewnie powstaną)

Witam się dopiero :-)
Rano wstałam i na rynek skoczyłam wymienić pidżame na koszule nocną, udało się :-)
Potem musiałam do Wydzialu ksiąg wieczystych, bo potrzebowalismy wyciąg do banku, bo zapomniało Nam sie dostarczyć, i dzwonili żeby jak najszybciej, bo od stycznia juz zlecialo...
Potem jeszcze na pocztę, zwolnienie poleconym wysłać do kadr do Poznania.

Obiadu nie zdązyłam to zjedlismy pieczonego kurczaka z bułkami :p

Moniaivoy - gratuluję udanej wizyty, duża corcia, ale mój synuś ww 26 tyg - 1050, a w 29tyg 1500:-D
duze dzieciaczki będą, albo potem zwolniom tempo i normalne wielkościowo się urodzą :-)

joasiab - trzymam kciuki za bratową:-) pewnie jak tylko otrzymamy zaproszenia i będziemy się dobrze czuły to 7 grudnia wsiądę w pociąg i jakoś dojade, pewnie, że się ustawimy, razem raźniej:-)

Monika77 - zdrówka życzę dla synusia!

B_iała - dobrze, że wyniki wporządku :-)

Ja niestety MUSZĘ chodzić co 3 tygodnie - bo co tyle mi wystawia L4a jak nie dostanę L4 to wypłaty nie będę mieć, więc mus!!

Tak to bym pewnie co jakieś 5 tyg chodziła, bo sama już nie czuję potrzeby, aby tak często chodzić, skoro nic się nie dzieje
a co do USG miałam u niego dopiero 2 z czego o jedno prosiłam, mówi mi gin , żeby nie robić skoro wszystko jest ok.
A to zawsze mam 30zł w kieszeni - zamiast 100zł płacę 70 , ale przynajmniej mam dzięki temu kasę - czyli wypłatę ......
więc nie mam co narzekać :-)

Ja o 17 jadę do Bytomia do bratowej bo tam jest w szpitalu. Trzymajcie kciuki.

Co do wizyt to ja chodzę co 4 tyg, lekarz twierdzi, że nie ma potrzeby częściej narazie ale chętnie bym częściej oglądała Tomusia:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a no własnie.. cos za cos.. u mnie wizyta bez Usg chyba 80 zł.. ale nie jestem pewna,. zawsze mówie ze chce usg i zobaczyc co słychac.. a z tym foto to gin mówiła ze jak bym miała duzo wód płodowych. to i Kuba miał by wiecej miejsca. . ale to nie znaczy ze jest cos nie tak.. wszystko wpozadku jest nawet do wagi nie miała zastrzezeń :) wogole dowiedziałam sie ze moja szfagierka jest w ciązy hihi 3 miesiac..

ja tylko na chwile mam nadzieje, ze wieczorem mi sie uda was nadrobic.

tu jest linka do stronki gdzie mozna zamowic 5 szt pieluszek pampers care tylko sie spieszcie bo jest 40 000 paczek. haslo: drymax
Zamów Próbkę

reklama
Witam....:-)
Za oknem jak zwykle szaro i ponuro... Czy sie wyspalam - trudno
powiedziec bo w nocy sie niezle wiercilam, gdyz miejsca nie umiałam znalezc
Obiadek przygotowany, pranie poprane, poprasowane wiec do wieczorka moge sobie spokojnie dychac i juz kombinowac co na obiad na weekend zrobic
Dzieciatko wczoraj szalało wiec dzis chyba da mi odrobine spokoju i sie poza
tym wyspie :-)

Joasiab przykro mi z powodu bratowej ze jeden zarodek sie nie przyjal...
Trzymam kciuki za bratowa!!!:-(

Ribi i jak tam sesja zdjeciowa, pochwalisz sie potem zdjeciami :sorry:?

Monika77 duzo zrówka zycze dla synka, a dla ciebie wypoczynku, jak brzuszek sie napina wez nospe - powinno CI troszke ulżyć

Moniaivoy gratuluje dobrych wiesci od lekarza, ale córcia Ci ladnie rosnie :tak:

Damqelle tez czuje sie słabo , oczka mam zmeczona - chyba to wszystko przez pogode

Biala ciesze sie ze wyniki masz wszystkie znakomite, ze dzidzia ladnie rosnie
Powiadasz ze kolejna wizyte masz 18 listoapada....oj to Kubus do tego czasu
bedzie niezle urosnie :rofl2:...Poza tym zdrówka zycze!

Foga czyzby ci sie udało znalez te jedyne mieszkanko, jak tak to super, jak nie
to nie martw sie zapewne podobne Ci sie trafi za mniejsze pieniadze...Ale
lokalizacja mieszkanka wydaje sie fajna...
Co do kredytu , oj to wiem długa droga ale jesli sie chce miec wymarzone mieszkanko trzeba sie troszke pomeczyc... My mieszkamy poki co z moim tata, jest sam mieszkanie 3 pokojowe wiec nie ma zadnej ciasnoty...Poza tym dwa przedszkola ,szkola na tym samym osiedlu, przychodnia, no i blisko szpital, park tez niedaleko wiec nie jest zle

Malutka dzieki za linka zamówiłam juz próbke :-)

Pozdrawiam i zycze miłego popołudnia, ide cappucino wypic - moze to
troszke mnie postawi na nogi

Do góry