reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dziewczyny super, że po wizytach OK :) Ja mam swoją 20 i już doczekać się nie mogę :)
Dzwoniłam do bratowej ale nie odbiera, może na jakichś badaniach jest. Zadzwonię za chwilę.

A mi do posprzątania jeszcze salon został. Mąż jak wróci z pracy odkurzy a ja potem podłogi umyję :) I będzie pięknie :)

reklama
Czesc dziewczyny:-)
ja tez dzis jakas taka slaba jestem, spać mi sie chce i głowa boli a to pewnie przez ta pogodę.

joasiab ja myslę że wszytsko będzie dobrze. Ogladalam taki program i kobitce po in vitro i 2 zarodki sie nie przyjeły a jeden tak i urodziła zdrowego bobaska wiec będzie ok. Po za tym tak jak pisza dziewczyny lekarze wiedza co robią i na pewno nie zaszkodzą drugiemu dzidziusiowi. Dla nas sa to rzadkie i niepsotykane sytuacje ale oni pewnie codziennie takie maja wiec wiedza co robic żeby bylo dobrze:)

cześć dziewczynki:-)
pogoda nastraja do spania i leniuchowania... u nas tez mroźno i zimno.
miałam dzisiejszy dzień przeznaczyć właśnie na lenistwo, ale przed chwilą dowiedziałam się, że moja ciocia jedzie do mnie w odwiedziny. Najśmieszniejsze jest to, że widziałam ją ostatni raz może z rok temu:/ a więc zagoniłam męża do ogarnięcia w mieszkaniu (dobrze, że moja siora wczoraj mi posprzatała), powieszenia firanek i kupna jakiegoś ciasta (już brak czasu na pieczenie).
teraz czekam, bo ma zaraz być.

Gratuluje udanych wizyt :-)

moniaivoy duzo corcia wazy :-D

Monika77 zdrowka dla synka!

damqelle ja tez czasami czuje sie slaba, ale bardziej dokucza mi to, ze nic mi sie nie chce... ;-) Moze to kwestia mojego cisnienia, mialam ostatnio ciagle niskie.

No i w końcu udało mi się przespać całą noc :) Ale sprzątać mi się nie chce - strasznie słaba jestem. Czy wy też jesteście tak słabe? Bo widzę że niektóre ostro sprzątają a ja się zachowuję jakbym była w 9 miesiącu, nawet na zakupy sama nie chodzę :(
Słońce nie tylko Ty!!! ja na nic nie mam sil..nawet przekrecic sie w lozku z boku na boku bo brzuch boli jak diabli- jakby cos sie w srodku rozrywalo. mialam isc po list do in postu jakies 10 min drogi ode mnie, wysle meza bo po 1. nie mam zamiaru 3 raz zakladac butow- ubieram je z 5min a potem brzuch boli, isc pieszo bo kropi- chodze jak kaczka bez gracji, no i wracac ta sama droga wrrr... ciąża mi nie sluzy, niektóre lataja w 9 mies a ja jestem wieloryb który osiadł na mieliźnie.

wyniki odbiore wieczorkiem- tylko mocz morfologia tsh i ft4, woiec luz ale 60zl w plecy;/

Dziewczyny super, że po wizytach OK :) Ja mam swoją 20 i już doczekać się nie mogę :)
Dzwoniłam do bratowej ale nie odbiera, może na jakichś badaniach jest. Zadzwonię za chwilę.

A mi do posprzątania jeszcze salon został. Mąż jak wróci z pracy odkurzy a ja potem podłogi umyję :) I będzie pięknie :)
daj znac koniecznie..
wiesz gdyby bylo tak jak pisalam na samym poczatko czyli krwotok wewnetrzny to nie patrzybyli by na dzieciatko tylko ratowali matke w takiej sytuacji!!! szczerze mowiac bylam w tej sytuacji 2 dni przechodzilam krwotok- ponoc- zwolnilam sie z pracy bo z bolu umieralam i jechalam do domu- dzieki bogu nie mialam sil jechac wiec dojechalam tylko do domu rodzinnego, oni mnie zawiezli do szpitala. lekarze powiedzieli ze 2 godz pozniej czyi ok 13,14 godz byloby po mnie! juz tracilam przytomnosc- nie wiedzialam ze to ciaza- bo lekarz pow ze nie udalo sie:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jesteśmy tu po to żeby podtrzymywać na duchu i wspierać - więc głowa do góry
best11_%28www.e-gify.pl%29.gif

Do góry