reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Wpadam jak po ogień do was ostatnio, ale nie daję już rady :no:
Ledwo mój synek wyzdrowiał i poszedł do przedszkola to znów ma gorączkę i tym razem wymioty :szok::oo2::hmm: Ja już nie mam siły na te jego choroby :no:
Coraz bardziej napina mi się brzuch. Wiem, że powinnam odpoczywać, ale jak to robić gdy w domu jest chore dziecko, które płacze i marudzi? Nie mam pojęcia :no:

Wybaczcie mi jeśli nie będę do was zaglądać i się udzielać przez następnych kilka dni, ale siła wyższa mnie wzywa.

Pozdrawiam was serdecznie i życzę by wszystkie nasze maluszki rosły sobie zdrowo.

Pa

reklama
No wkońcu mogę cos napisać, bo od 2 dni cos szwankuje mi internet. Mój mąż oczywiście zamiast mi pomóc skonfigurowac laptopa na nowo, to woli usiąść przed swoim i ma wszystko w d...ie i efekt jest taki, że co chwila muszę łaczyć się z inna siecią. Zaraz zbieram się na spacerek, może wpadnę do ciuchów i cos ładnego upoluję. Zajrzę wieczorkiem jak net będzie działać. Buźki

Hejka dziewuszki - witam w ten mroźny dzionek

klaudoos napisz jak po badaniach i czy wszystko w porządku. A to mąż w końcu posłuchał Cię z tymi zębami

u nas straszny mróz więc nie wychodzę z domu :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was brzuchatki:)

Ja juz jestem po wizycie:) Alusia waży około 1200 g ! Gin powiedział, że wszytko ok:))) Rozmiary prawidłowe, serducho bije:) Fajnie machała rączkami:) Co do cukru powiedział, że jest lepiej żeby było mniej niz wiećej i mam się nie przejmować. Kazał mi zażywać ascofer ze wzg na moja morfologię:) Jestem szczęśliwa :) Poza tym rozmawiałam z nim na temat szpitala, powiedział, że może mi dac namiar na położną, jeśli będę chciała mieć taka na wyłączność.

Joasiab - trzymam mocno kciuki za bratową. Nie wiem co sie robi w takich przepadkach. Moja szwagierka miała ciąże pozamaciczną i miała normalny zabieg, ale co w przypadku kiedy 2 ciąża się rozwija, to nie mam pojęcia. Ale na pewno lekarze wiedzą co robią i mają swoje metody. Co do laparoskopii, to ja miałam i to też jest ogólne znieczulenia, ale takie bez nacinania. Daj znać, co z bratową.

Ja za chwile lecę na ćwiczenia w SR, a potem jeszcze L4 podrzucić do pracy:)

Claudia- tez mam kolejna wizytę 4 listopada:)

No i w końcu udało mi się przespać całą noc :) Ale sprzątać mi się nie chce - strasznie słaba jestem. Czy wy też jesteście tak słabe? Bo widzę że niektóre ostro sprzątają a ja się zachowuję jakbym była w 9 miesiącu, nawet na zakupy sama nie chodzę :(

Damqelle- ja też się czuje słaba, chyba juz wielki krokami wkraczamy w 3 trymestr. Ciężko mi z tym moim brzuszkiem się obracać, a nie mam dużego, ale jak sie przekręcam, to mnie ciągnie.

Cześć laski! u nas też zimno, mrozu może i nie ma ale chłodne powietrze, nie grzejemy jeszcze , bo w domku cieplutko:) jesteśmy po śniadanku, mała ma czkawkę:p widoczne jej smakowało:p ja leżę w łóżku, bo mam katarek lekki, wczoraj tak się zeźliłam na m,że aż mnie zebrało na ryk, bo od kilku dni nic tylko siedzi w kompie i szuka samochodu, można mówić, prosić i nic,żadnej reakcji, pies wczoraj aż piszczał , żeby mu nalać wody i nic!! Prosiłam też żeby zamówił karmę na all, bo się skonczyła, po co przepłacać kupując w sklepie..to 3 dni czekałam, w końcu zmusiłam wrrr..
Dzisiaj strajkuje i nie wydaje obiadu :) tzn. będzie zrobiony ale skrzętnie ukryty w piekarniku :) podrażnie się trochę a co :p a na 16 idę do fryzjera na balejage :) porawić sobie humor :)

Witam Was brzuchatki:)

Ja juz jestem po wizycie:) Alusia waży około 1200 g ! Gin powiedział, że wszytko ok:))) Rozmiary prawidłowe, serducho bije:) Fajnie machała rączkami:) Co do cukru powiedział, że jest lepiej żeby było mniej niz wiećej i mam się nie przejmować. Kazał mi zażywać ascofer ze wzg na moja morfologię:) Jestem szczęśliwa :) Poza tym rozmawiałam z nim na temat szpitala, powiedział, że może mi dac namiar na położną, jeśli będę chciała mieć taka na wyłączność.

Joasiab - trzymam mocno kciuki za bratową. Nie wiem co sie robi w takich przepadkach. Moja szwagierka miała ciąże pozamaciczną i miała normalny zabieg, ale co w przypadku kiedy 2 ciąża się rozwija, to nie mam pojęcia. Ale na pewno lekarze wiedzą co robią i mają swoje metody. Co do laparoskopii, to ja miałam i to też jest ogólne znieczulenia, ale takie bez nacinania. Daj znać, co z bratową.

Ja za chwile lecę na ćwiczenia w SR, a potem jeszcze L4 podrzucić do pracy:)

Claudia- tez mam kolejna wizytę 4 listopada:)

a na którą masz?

reklama
Do góry