kochane mało mnie teraz ale staram się nadrabiać jakoś i coś skrobnąć jak maly śpi.
Blondii-super ze wizyta udana i synuś dobrze rośnie
Tysia-Dobrze ze zakupy w ccc udane,ja m spcjalnie wyciągnełam.....i niestety nic na moje''małe''kopytko nie było ,no może jedne czarne kozaczki ale cena prawie 300zł mnie jakoś zniechęcila do zakupu.Co mi się podobało to na 39 i większego niet;(
Carri-Oj tak wreszcie dobrze wiedziec,mam wrażenie ze ten antybiotyk co bierze 2 dni juz pomaga bo dziś tylko 38,5 na wieczór było.A nie wydaje mi sie żeby ten 3 migdał miał przerośnięty,bo wcześniej by to ktos zauważył.Pewnie ma coś z migdalkami,a lekarka mu dała za slaby antybiotyk.
Ribi-Ale mi zrobilaś smaka na placka po węgiersku mniam.
Wracając do okien i do tego co w nich się znajduje
to ja mam firanki i rolety z najgrubszego materiału jaki był.....dlatego ze domek jest parterowy i jak to kiedys budowano-zaraz przy drodze....więc aby mi się ludzie nie gapili co robię zaciągam roletki i z głowy.
mieliśmy takie zdarzenie ze siedzimy w święta z rodziką przy stole, a tu dzieciaki jakieś wlazły na murek od ogrodzenia i centralnie gapią się w okno...od drogi domek jest moze 3m.widać wszystko.
Więc teraz pilnuję jak oka rolet,nawet jak ciężarowy jedzie to wszystko widać....taki urok,jak się będziemy budować to daleko od drogi
Klaudoos-to niech da Ci teraz te 500zł
Jak taki hojny dla dentysty