reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ja sie zaraz klade, klocilam sie z mezem...wrrrrr... te chlopy.. jego dentysta namowil go na wybielanie za 600zl a ten sam produkt na allegro jest za 75zl i tlumacze mu ze to niczym sie nie rozni, w koncu zadzwonil do dentysty i zapytal, okazalo sie ze ja mialam racje, i tak w portfelu zostanie 500zl.. matko i corko.. zeby byly oszczednosci ale ledwo dajemy rade, zeby sie bardziej nie zadluzac.. to ja do fryzjera nie ide bo szkoda mi kasy a ten chce miec piekny usmiech.. (a ma biale zeby rzecz jasna!) masakra jakas..
jutro ide na badania rano, mam nadzieje ze dojde na czcczo..

kochane mało mnie teraz ale staram się nadrabiać jakoś i coś skrobnąć jak maly śpi.
Blondii-super ze wizyta udana i synuś dobrze rośnie:)
Tysia-Dobrze ze zakupy w ccc udane,ja m spcjalnie wyciągnełam.....i niestety nic na moje''małe''kopytko nie było ,no może jedne czarne kozaczki ale cena prawie 300zł mnie jakoś zniechęcila do zakupu.Co mi się podobało to na 39 i większego niet;(
Carri-Oj tak wreszcie dobrze wiedziec,mam wrażenie ze ten antybiotyk co bierze 2 dni juz pomaga bo dziś tylko 38,5 na wieczór było.A nie wydaje mi sie żeby ten 3 migdał miał przerośnięty,bo wcześniej by to ktos zauważył.Pewnie ma coś z migdalkami,a lekarka mu dała za slaby antybiotyk.
Ribi-Ale mi zrobilaś smaka na placka po węgiersku mniam.

Wracając do okien i do tego co w nich się znajduje:) to ja mam firanki i rolety z najgrubszego materiału jaki był.....dlatego ze domek jest parterowy i jak to kiedys budowano-zaraz przy drodze....więc aby mi się ludzie nie gapili co robię zaciągam roletki i z głowy.
mieliśmy takie zdarzenie ze siedzimy w święta z rodziką przy stole, a tu dzieciaki jakieś wlazły na murek od ogrodzenia i centralnie gapią się w okno...od drogi domek jest moze 3m.widać wszystko.
Więc teraz pilnuję jak oka rolet,nawet jak ciężarowy jedzie to wszystko widać....taki urok,jak się będziemy budować to daleko od drogi

Klaudoos-to niech da Ci teraz te 500zł:)Jak taki hojny dla dentysty;)

Dzień Dobry :)

Blondi to jak nas zaproszą to umówimy się gdzię obok hotelu i razem pójdziemy ok?

Dziewczyny moja bratowa ta co miała in vitro i się udało trafiła w nocy do szpitala. Wczoraj okropnie bolał ją cały brzuch. Okazało się, że jeden zapłodniony zarodek z którego nie utworzyła się ciąża stał się ciążą pozamaciczną. Ta co się przyjęła jest OK. Dzidziuś rośnie i serduszko bije, ale tą pozamaciczną muszą jej usunąć. Czy któraś z was słyszała o takim przypadku?? Czy to nie jest zagrożenie dla tej prawidłowej ciąży?? Kurcze tak się o nią boję :( Aby dzidzi nic się nie stało :(

joasiu- jezu... nie wiem jak to jest ale przy pozamacicznej- zalezy gdzie i jakie stadium.. daja narkoze i normalnie jest operacja.. bol jak cholera- dokladnie te same procedury i przebieg jak CC tylkoo bez otwierania macicy. no i te silne leki - antybiotyki i przeciwbolowe! to jest najwieksze ryzyko, ale co dalej nie wiem:( aaaa i w moim przypadku mielismy 3 - 6 mies czekac z koljna ciaza.... pomodle sie by bylo ok..

ja teraz ide na badanka- troszke mi slabo i glodna jestem!!!!!

Witam!!

ja zaraz jadę do ginki na wizytę, a na 11 umówiłam się do normalnego lekarza, bo jakoś to przeziębienie nie puszcze, wczoraj na wieczór strasznie mnie głowa bolała, do 1 nie spałam, a od rana znów na nogach...

Joasiab- współczuję.. oby to się dobrze skończyło.. nie mam pojęcia co się robi w takich sytuacjach...

hej dziewczyny :) zycze miłego poranku.. ja mam na 10 :20 do gin .. jupi!! zaraz zrobie placuszki z przepisu.. z kuchni brzuchatek :p pozniej musze wyniki odebrac... odezwe sie jak wrócie

reklama
Do góry