Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Jak sie nie znasz to nie doradzaj komuś - bo takim gadaniem możesz komuś naprawdę zaszkodzi.
To ty twierdzisz że się nie znam, jakbym się nie znała to bym nie kupiła mieszkania, to tylko umowa przedwstępna, a i tak najwazniejsza jest umowa u notariusza i to ona sie liczy!
Ja nienawidze ludzi którzy oceniaja innych!
Napisz co wiesz, a nie oceniaj mnie i innych dziewczyn, które doradzały poprzez opisanie swoich historii!
Nie zjadłaś wszystkich rozumów, a to, że pracujesz w banku to super, napisz co chcesz, doradzaj, bez oceniania mojej osoby i nie podnos mi ciśnienia!
Ale dla mnie temat skończony. Napisałam jak było w moim przypadku, nie korzystałam z dewelopera wiec mogłam pomylić słowo z posrednikiem zdarza się(poprostu nie korzystałam z niczyjej pomocy tyle), ale nie wymądrzam się przynajmniej!
Ribi - niestety dzis nie doszedł rogal, pewnie wczoraj nie wysłali, a dziwne bo to blisko się wydaje kurierem powinno dojść
Klaudoos - dzięki za pocieszenie :-)
Dzis do 14tej wyszlismy z mężem na zakupy, bo w lodówce już tylko światło było, potem proszki, płyny, i zachaczylismy o rossmana bo mamy pod blokiem, niestety 300zł wydaliśmy nawet nie wiadomo na co a dodatkowo kupiłam sobie zegarek bo mi się popsuł ciekawe jak sie ten będzie sprawował:-)
Ostatnia edycja: