reklama
fakt z tymi wyliczeniami daty porodu roznie bywa, mnie po polowkowym wyszlo ze jest tydz roznicy od tego co powinno byc ale co najlepsze wszystkie wymiary byly w tym samym tyg wiec moze cos z tego jest. wiec teraz z usg termin mam na 6 luty a z om na 29 styczen.michaske mialam urodzic 13 lipca urodzilam 18 ale po lozysku widac bylo, ze dziecko przenoszone bo byly juz zwapnienia.
ja dzis dzien mialam paskudny pralka sie psuje i trzeba pilnowac jak pierze bo albo wody nie pobiera i stoi albo nie wyplukuje i nie odwirowywuje. wogole poplakalam sie bo juz mialam dosc, miska w dupe dawala sajgon w pokoju zrobila, adasko dopiero teraz wraca z grzybow i beda najwczesniej kolo 16. nie wiem jeszcze nie mialam takiego dnia, zebym az tak wszystkiego nie ogarniala w pewnym momencie poprostu nie wyrobilam az miska mnie zaczela przytulac i mowi do mnie, ze mam mokry nos.
ja dzis dzien mialam paskudny pralka sie psuje i trzeba pilnowac jak pierze bo albo wody nie pobiera i stoi albo nie wyplukuje i nie odwirowywuje. wogole poplakalam sie bo juz mialam dosc, miska w dupe dawala sajgon w pokoju zrobila, adasko dopiero teraz wraca z grzybow i beda najwczesniej kolo 16. nie wiem jeszcze nie mialam takiego dnia, zebym az tak wszystkiego nie ogarniala w pewnym momencie poprostu nie wyrobilam az miska mnie zaczela przytulac i mowi do mnie, ze mam mokry nos.
F
fogia
Gość
Poleżałam chwilę pod kołderką, zagrzałam się, a teraz zmykam po Filipka i jadę na wizytę do ginia. Ciekawe co tam słychać u mojego Antonio?
C
claudia4you
Gość
Teraz wróciłam z miasta dopiero, ach i odpoczywam sobie :-)
a ja odkurzylam, zdjelam pokrowiec z fotelika samochodowego i wlasnie sie pierze.. nie wiem dziewczyny jak wy, ale ja mam potrzebe juz szykowania wszystkiego- czuje jakby porod byl tuz tuz, najgorsze jest to ze moja intuicja sie sprawdza, a ja mam przeczucie ze to juz jakby niedlugo... ;/ nie wiem o co chodzi.. zaraz bede sprzatac sypialnie bo jak widze ile jest kurzu to plakac mi sie chce;( wieloryb nie ma sil na sprzatanie
C
claudia4you
Gość
a ja właśnie odebrałam wyniki i normalnie moja anemia się cofa :-) wyniki coraz lepsze chyba jednak ten ascofer pomaga...(i... barszczyk czerwony)
to super, ja jutro idę na morfologię i na glukozę to zobaczymy
mam pytanko, w jakiej ilości wody rozpuszczałyście tą glukozę ?
ja mam 75g
ja w kubku czyli 300ml?to super, ja jutro idę na morfologię i na glukozę to zobaczymy
mam pytanko, w jakiej ilości wody rozpuszczałyście tą glukozę ?
ja mam 75g
C
claudia4you
Gość
ja w kubku czyli 300ml?
Aha to sporo tego było do wypicia...a dodawałaś cytrynę??
reklama
jasne cytryne cala dalam- kiedys pilam bez i wiem jak smakuje! niebo a ziemia z cytryna.Aha to sporo tego było do wypicia...a dodawałaś cytrynę??
Podziel się: