reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
fakt z tymi wyliczeniami daty porodu roznie bywa, mnie po polowkowym wyszlo ze jest tydz roznicy od tego co powinno byc ale co najlepsze wszystkie wymiary byly w tym samym tyg wiec moze cos z tego jest. wiec teraz z usg termin mam na 6 luty a z om na 29 styczen.michaske mialam urodzic 13 lipca urodzilam 18 ale po lozysku widac bylo, ze dziecko przenoszone bo byly juz zwapnienia.

ja dzis dzien mialam paskudny pralka sie psuje i trzeba pilnowac jak pierze bo albo wody nie pobiera i stoi albo nie wyplukuje i nie odwirowywuje. wogole poplakalam sie bo juz mialam dosc, miska w dupe dawala sajgon w pokoju zrobila, adasko dopiero teraz wraca z grzybow i beda najwczesniej kolo 16. nie wiem jeszcze nie mialam takiego dnia, zebym az tak wszystkiego nie ogarniala w pewnym momencie poprostu nie wyrobilam az miska mnie zaczela przytulac i mowi do mnie, ze mam mokry nos.

Poleżałam chwilę pod kołderką, zagrzałam się, a teraz zmykam po Filipka i jadę na wizytę do ginia. Ciekawe co tam słychać u mojego Antonio? :-D

a ja właśnie odebrałam wyniki i normalnie moja anemia się cofa :-) wyniki coraz lepsze :-D chyba jednak ten ascofer pomaga...(i... barszczyk czerwony)

a ja odkurzylam, zdjelam pokrowiec z fotelika samochodowego i wlasnie sie pierze.. nie wiem dziewczyny jak wy, ale ja mam potrzebe juz szykowania wszystkiego- czuje jakby porod byl tuz tuz, najgorsze jest to ze moja intuicja sie sprawdza, a ja mam przeczucie ze to juz jakby niedlugo... ;/ nie wiem o co chodzi.. zaraz bede sprzatac sypialnie bo jak widze ile jest kurzu to plakac mi sie chce;( wieloryb nie ma sil na sprzatanie:(

reklama
Do góry