reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dokładnie fenoterol i isotpin, jakos tak ten drugi lek sie nazywa.

nie wiem czy rozmawiałaś ze swoim ginkiem na temat tego leku - bierze się go do max. 36 tc (chyba ze lekarz zadecyduje inaczej) a poźniej "niech się dzieje wola nieba". jedne rodzą w ciągu 24 h od jego odstawienia a inne nie mogą sie rozpakowac nawet po terminie :-)
ja tez miałam go brac, ale na razie scopolan i nospa działaja na skurcze. jak przestana działać to też mnie te leki czekają. Isoptin ma załagodzić skutki uboczne fenoterolu.
a jak długo będziesz go brać?

reklama
narazie nie wiem ile będę go brać. 3 istopada mam wiztye i u ginka więc pewnie wtedy mi powie co i jak. Tak mysle ze jak macicia będzie miększa i szyjka będzie ok to powie żebym go odstawiła. Liczę na to szczerze mówiąc szczególnie, że u mnie nie było aż tragicznej sytuacji, mimo że szyjka mi się skróciła o pół centymetra to była zamknieta nie miałam plamień więc chyba nie jest tak źle. Chociaż brzuszek nadal mam taki twardy....juz sama nie wiem co myśleć...

narazie nie wiem ile będę go brać. 3 istopada mam wiztye i u ginka więc pewnie wtedy mi powie co i jak. Tak mysle ze jak macicia będzie miększa i szyjka będzie ok to powie żebym go odstawiła. Liczę na to szczerze mówiąc szczególnie, że u mnie nie było aż tragicznej sytuacji, mimo że szyjka mi się skróciła o pół centymetra to była zamknieta nie miałam plamień więc chyba nie jest tak źle. Chociaż brzuszek nadal mam taki twardy....juz sama nie wiem co myśleć...

to moze rzeczywiście ci go już odstawi, bo skoro szyjka zamknięta to nie ma paniki :-) a brzucholy każdej z nas twardnieją :-D taki urok...

Witam!!:-)

Nie udało mi się dziś obejrzeć Dzień dobry tvn, ale za chwilę poszukam tego co dziś było o tych chustach i nosidełkach ..

Martusia
- współczuję z tą uczelnią, ale wydaje mi się, tak jak dziewczynom, że w końcu uda Ci się to jakoś załatwic. U nas na uczelni też najgorzej było dogadać się właśnie w dziekanacie...

Gabriella
- witam serdecznie:)

Aniwar
- dobrze, że już jesteś w domku:-D wypoczywaj dużo!!

Monia - życzę dużo zdrówka dla Witka, fajnie, że nosisz pod sercem dziewczynke.. Wybraliście już imię?

Lecę trochę poprasować, a póżniej nadrobię pozostałe wątki:-)
Na razie!!

hej kobietki mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie niestety niebylomnie jakis czas i jeszcze jakis czas niebede mogla byc na bierzaco bo niemam stalego dostepu doi neta bo oba komputery mi wysiadly :-( a na nowy naraie niema szans ale mam nadzieje ze najdalej za miesiac bede juz z wami codziennie w tym osyttatnim trymestrze :-) pozdrawiam was wszystkie goraco i czesto o was mysle trzymajcie sie brzuchatki zdrowo :-)

reklama
87żabka - no czasem się komputery psują;-/ ale fajnie że zaglądasz od czasu do czasu :-)

Ribi - smacznego, tez coś przekąszę :-)

Aniwar - dobrze, że już wyszłaś ze szpitala, teraz dużo wypoczywaj i dopytaj lekarza o te leki kiedy masz odstawić, bo tak jak pisza dziewczyny to podobno do konca ciąży nie powinno się brać, tymbardziej że piszesz, że z szyjką wporządku:-)

Ja już po korepetycjach, szybko godzina zleciała :) fajnie tak dwa razy w tygodniu po godzince i 100zł juz wpadło :-) będzie na rogala :-)

Do góry