reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
witam,
ja mialam dzisiaj dzien pelen wrazen... Jeszcze rano napisalam weronice87 , ze powinien zobaczyc ja lekarz z tym plamieniem a potem po poludniu ja zaczelam plamic:no: , taka brunatna wydzielina , jednorazowe plamienie ale dosc sporo jej bylo. Wystraszylam sie , od razu zadzwonilam do mojego ginka i on kazal mi na izbe przyjec do szpitala jechac, bo sam nie mogl mnie dzisiaj przyjac.
No wiec pojechalam i wszystko dobrze jest na szczescie. Szyjka dluga, rozwarcia nie ma, czysto. No nie wiadomo skad to plamienie... Mialam tez usg, sprawdzili lozysko, nic sie nie odkleja i wszystko jest super, moglam wracac do domu :-) No ale strachu sie najadlam troche...
Ciekawe co u weroniki?

Lece teraz Was poczytac, bo wczesniej nie mialam kiedy.

weronika teraz widze ,ze u Ciebie wszystko dobrze :) Gratuluje corci :)

joj
macie takie tempo pisania że ciężko nadążyć jeśli się było rano i wieczorem :-D
przeczytałam wszystko i "taka jestem głupia" że nic nie wiem
zanim Was zacznę rozpoznawać itd. pewnie sporo minie :zawstydzona/y: ale ja już tak mam
1.regulaminów nigdy nie czytam
ale jedno wiem, jesteśmy tu po to aby plotkowac a nie się denerwować i nie po to aby sobie nawzajem ubliżać nawet kiedy dyskusja zawrze ;-)
2.o mnie?
Gabriela z miasta na dolnym śląsku
półtoraroczna Kaja w domu
na 99% chłopak w brzuchu
jak zakumam jak dać suwaczek to sobie wstawie
ale teraz muszę jakoś rozgryźć zasady :szok:

GabriellaoO - dopisałam Cię do listy mam noszacych pod sercem synka:-) spojrzyj do regulaminu tam jest napisane jak wstawić suwaczek:-)
Madlen80 - cieszę się że wszystko dobrze:-)
Weronika87 - Ciebie przepisałam z niespodzianek, gratuluję córci :-)

i nadal mamy remis!

ja juz wrocilam od lekarza i jednak bedzie córcia:):) wszystko ok u mnie te krwawienie jest od podraznienia szyjki wiec przejdzie:):)

super!! gratulacje córeczki !! i dobrze ze te plamienie sie wyjasniło:)
blondi moj misiek wczoraj skrobał szybki w autku przed pracą... a w nocy było -2 wiec u mnie to juz chyba blizej zimy:) w nocy ma byc -1 ...
ribi zrobiłas mi smaka na tą zupke chinską juz sobie wode wstawiłam :)
madlen... dobrze ze odrazu pojechałas... przynajmniej teraz nie masz stresa:)

a nas wpozadku misiek pojechał do wawy wróci koło północy... Tomus juz spi w swojej nowej pizamce.. dobrze ze zdazyłam stópki ze spiochów odciac i załozyc.. bo tak sie uparł po kąpieli:) popsuł mi sie odkurzac.. oczywiscie nie sam.. chciałam wymienic worek( a przewaznie misiek to robi bo ja kompletnie zapominam o takich potrzebach ) i zacieła mi sie ta rączka do zamykana.. próbowałam siłą ale nic nie idze... musiałam na kolankach zmioteczką zamaiatac mieszkanko..
Ewa szkoda tego kolegi... młody chłopak a taka bieda... eh bo najwazniejsze jest zdrowie... cała reszta sie nie liczy jak zdrowie niedopisuje..

jestem tępa
czytałam regulamin
ten krótki
widziałam jak wstawić suwaczek
wstawiłam wg instrukcji
i co? nie ma!

jupi
zrobiłam nowy suwak i się udało :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny nie bylo mnie caly dzien ale sie pochwale juz nie mam niespodzianki i prosze Cie Blondi o dopisanie do listy mamusiek noszacych synusia po serduchem :) Niestety moje marzenie o corci i parce sie nie spelnilo ale najwazniejsze ze zdrowy rozwija sie prawidlowo wazy 900g i jest 100%procentowym facetem dostalismy nawet z ogonkiem foto na pamiatke wiec jest pewne jak w banku :) Zreszta lekarz sie mnie sam spytal a co pani widzi i jak mysli no i nie dalo sie ukryc tego ogonka sama go widzialam wyraznie :)Maz i braciszek bardzo zadowoleni ja mialam chwile slabosci tzn maly zawod ale coz nie zawsze jest tak jak sie chce.Ale tez sie bardzo ciesze tylko chcialam coreczke rozumiecie prawda ? No i teraz sie zaczyna wojna o imie :) na szczescie synek wybiera te co ja wiec mysle ze stanie na naszym Szymonie lub Igorze:) Tate przeglosujemy.Zycze milego wieczoru.

Do góry