reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
witam,
ja mialam dzisiaj dzien pelen wrazen... Jeszcze rano napisalam weronice87 , ze powinien zobaczyc ja lekarz z tym plamieniem a potem po poludniu ja zaczelam plamic:no: , taka brunatna wydzielina , jednorazowe plamienie ale dosc sporo jej bylo. Wystraszylam sie , od razu zadzwonilam do mojego ginka i on kazal mi na izbe przyjec do szpitala jechac, bo sam nie mogl mnie dzisiaj przyjac.
No wiec pojechalam i wszystko dobrze jest na szczescie. Szyjka dluga, rozwarcia nie ma, czysto. No nie wiadomo skad to plamienie... Mialam tez usg, sprawdzili lozysko, nic sie nie odkleja i wszystko jest super, moglam wracac do domu :-) No ale strachu sie najadlam troche...
Ciekawe co u weroniki?

Lece teraz Was poczytac, bo wczesniej nie mialam kiedy.

weronika teraz widze ,ze u Ciebie wszystko dobrze :) Gratuluje corci :)

joj
macie takie tempo pisania że ciężko nadążyć jeśli się było rano i wieczorem :-D
przeczytałam wszystko i "taka jestem głupia" że nic nie wiem
zanim Was zacznę rozpoznawać itd. pewnie sporo minie :zawstydzona/y: ale ja już tak mam
1.regulaminów nigdy nie czytam
ale jedno wiem, jesteśmy tu po to aby plotkowac a nie się denerwować i nie po to aby sobie nawzajem ubliżać nawet kiedy dyskusja zawrze ;-)
2.o mnie?
Gabriela z miasta na dolnym śląsku
półtoraroczna Kaja w domu
na 99% chłopak w brzuchu
jak zakumam jak dać suwaczek to sobie wstawie
ale teraz muszę jakoś rozgryźć zasady :szok:

GabriellaoO - dopisałam Cię do listy mam noszacych pod sercem synka:-) spojrzyj do regulaminu tam jest napisane jak wstawić suwaczek:-)
Madlen80 - cieszę się że wszystko dobrze:-)
Weronika87 - Ciebie przepisałam z niespodzianek, gratuluję córci :-)

i nadal mamy remis!

ja juz wrocilam od lekarza i jednak bedzie córcia:):) wszystko ok u mnie te krwawienie jest od podraznienia szyjki wiec przejdzie:):)

super!! gratulacje córeczki !! i dobrze ze te plamienie sie wyjasniło:)
blondi moj misiek wczoraj skrobał szybki w autku przed pracą... a w nocy było -2 wiec u mnie to juz chyba blizej zimy:) w nocy ma byc -1 ...
ribi zrobiłas mi smaka na tą zupke chinską juz sobie wode wstawiłam :)
madlen... dobrze ze odrazu pojechałas... przynajmniej teraz nie masz stresa:)

a nas wpozadku misiek pojechał do wawy wróci koło północy... Tomus juz spi w swojej nowej pizamce.. dobrze ze zdazyłam stópki ze spiochów odciac i załozyc.. bo tak sie uparł po kąpieli:) popsuł mi sie odkurzac.. oczywiscie nie sam.. chciałam wymienic worek( a przewaznie misiek to robi bo ja kompletnie zapominam o takich potrzebach ) i zacieła mi sie ta rączka do zamykana.. próbowałam siłą ale nic nie idze... musiałam na kolankach zmioteczką zamaiatac mieszkanko..
Ewa szkoda tego kolegi... młody chłopak a taka bieda... eh bo najwazniejsze jest zdrowie... cała reszta sie nie liczy jak zdrowie niedopisuje..

jestem tępa
czytałam regulamin
ten krótki
widziałam jak wstawić suwaczek
wstawiłam wg instrukcji
i co? nie ma!

jupi
zrobiłam nowy suwak i się udało :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny nie bylo mnie caly dzien ale sie pochwale juz nie mam niespodzianki i prosze Cie Blondi o dopisanie do listy mamusiek noszacych synusia po serduchem :) Niestety moje marzenie o corci i parce sie nie spelnilo ale najwazniejsze ze zdrowy rozwija sie prawidlowo wazy 900g i jest 100%procentowym facetem dostalismy nawet z ogonkiem foto na pamiatke wiec jest pewne jak w banku :) Zreszta lekarz sie mnie sam spytal a co pani widzi i jak mysli no i nie dalo sie ukryc tego ogonka sama go widzialam wyraznie :)Maz i braciszek bardzo zadowoleni ja mialam chwile slabosci tzn maly zawod ale coz nie zawsze jest tak jak sie chce.Ale tez sie bardzo ciesze tylko chcialam coreczke rozumiecie prawda ? No i teraz sie zaczyna wojna o imie :) na szczescie synek wybiera te co ja wiec mysle ze stanie na naszym Szymonie lub Igorze:) Tate przeglosujemy.Zycze milego wieczoru.

Do góry