reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hejka dziewczyny:)

Kompletnie nie wiem co u was slychac.....ale nadrobie za chwilke....
napisze a pozniej wam odpisze na posty:)

co u mnie to jakos przez weekend i wczoraj nie mialam ochotki wchodzic.....brzuszek mnie troszke bolia i spinal.....:( ehhh chyba pojde do Gina...bo biore tabletki i Nospe z malo pomaga....:(
ado tego Mezus znow mi zatrowa nerwy......bo poszlo o jego wyjazd w delegacji od Czwartku do Niedzieli niedosc ze to cale 4 dni.....to jeszcze boje sie ze tak moze go ciagnac do zdrady i byla wielkkaa klotnia przez pol niedzieli i poniedzialek:(

a tu Pare ciuszkow:) dl;a MALEJ.i moj brzuszek z innej perspektywy

Załączniki

• CIMG6013.JPG
    CIMG6013.JPG
    62,3 KB · Wyświetleń: 24
  • CIMG6014.JPG
    CIMG6014.JPG
    63 KB · Wyświetleń: 27
  • CIMG5955.JPG
    CIMG5955.JPG
    68,7 KB · Wyświetleń: 29
  • CIMG6032.JPG
    CIMG6032.JPG
    51,1 KB · Wyświetleń: 25
reklama
no to super dziewczyny, ze podoba sie wam w szkolach rodzenia i jestescie zadowolone.

monia czyli mowisz, ze kotka wzielo na poranne zabawy jak przypomnme sobie jak mieszkalam u rodzicow i mielismy koty jak fajnie mruczaly eh teraz to kota dawno nie mialam w rekach.

dzisiaj drugi dzien jak miska zasypia w swoim lozku jeszcze musze sie kolo niej polozyc ale mam nadzieje, ze w niedlugom czasie juz sama bedzie zasypiac a ja bede tylko siedziec obok.

dziewczynki ja to juz uciekam... niewiem czy nawet dotrwam do konca USTA USta.. zawsze mozna w necie obejrzec... jakos mnie łamie powoli... Kolorowych snów dla wszystkich mamusiek i brzusiaczków buziaki pa

No pa
ach faceci, zawsze z nimi problemy, mój poszedł z kolegami, wróci może za godzinę, oczywiście wypity :-(
Nie lubię tego

No i zleciał kolejny dzień :-)
więc mamy dzień bliżej do porodu :p
Nie stresujcie się mężami, a jeśli ich zachowanie Was irytuje i stresuje to powiedzcie im o tym, bo w waszym stanie nie jest wskazany stres i złość :-/
och dobrze, że Nam się nie przelewa dzięki temu mój mąż nie mysli o piwkach z kolegami, za to jak juz jest dodatkowa kasa, woli wydać ją na ciuszki dla dziecka czy inne gadźety do domu:-)

No i zleciał kolejny dzień :-)
więc mamy dzień bliżej do porodu :p
Nie stresujcie się mężami, a jeśli ich zachowanie Was irytuje i stresuje to powiedzcie im o tym, bo w waszym stanie nie jest wskazany stres i złość :-/
och dobrze, że Nam się nie przelewa dzięki temu mój mąż nie mysli o piwkach z kolegami, za to jak juz jest dodatkowa kasa, woli wydać ją na ciuszki dla dziecka czy inne gadźety do domu:-)

Mój na szczęście często nie chodzi.
Ostatnio w sobotę też troszkę wypił....
czasem to są tylko 3 piwa, ale na pusty żołądek i szybko wypite to wtedy ważnienie jak by było 2 razy więcej

reklama
klaudos! oto link, są to zdjęcia z prawdziwych porodów, sceny drastyczne co dla niektórych(płeć męska) :) http://www.youtube.com/watch?v=L8MZaOX_7Oo&feature=related jest to youtube , także jak wejdziesz to będzie multum podobnych, a tak w ogóle to nie brałam nospy, nic nie biorę, nie mam zaleceń, bo nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam, także trochę się obawiam.

Oglądam te zagraniczne porody, i widziałam też po polsku i zauwazcie że w zagranicznych żadna kobieta nie jest nacinana a u nas to standard. I co powie ktoś że inna anatomia i że w polsce kobiety nie potrafią urodzić bez nacięcia?

Do góry