reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Mnie też :)
Ostatnio zjedliśmy z Męzem duże wiaderko lisnera w śmietanie z jablkiem mniam mniam...
Dziecię padło już nie dotrwalo do końca kung Fu pandy:(dobrze ze jutro w dzień powtórka.Bidulka rozplakal się ze on chce pandę,a tu brzydkie(reklamy byly) i za nic nie dalo się wytłumaczyć ze reklam nie przewinę niestety;(i usnął taki splakany u Mnie na kolanach...ostatnimi siłami doczlapał do lozka,musialam go trzymać.

No to dziewczynki Dobranoc Wam mówię-uciekam.....hura nareszcie się wyśpię jutro-nie trzeba wstawać do przedszkola.....może uda mi sie pospać dłużej z godzinkę.....oszukam Michaśka zasunę rolety.Ha,tylko gorzej jak male w brzuchu zacznie wariować rano.

Fogia-Dobrze ze już masz net:)To poszalejesz jak maż
w domku pewnie:)

Ostatnia edycja:
ariska - wysłałam Ci wiadomość na pw z mailem, juz nie mogę się doczekać aż sobie luknę:-)

Oj widzę smaki alkoholowe was łapią, mnie na szczęście nie zreszta za piwem nie przepadam z 5 lat nie piłam, a tak czasem na imprezkach wódeczkę, ale nie tęskno mi:p za to za papieroskami cieniutkimi taaaaaaaaaaaaak :-(

Jutro rano wstane wczesniej ogarnę się i do rodziców skoczę autobusem, a mąż mnie odbierze po pracy po 14tej:-)

Dobranoc Kochane :)
....... dużo kopniaczków, ale żeby Wam kopniaczki spać pozwoliły mnie synuś od godziny boksuje :-)

Helllloł!!!!
A ja JUŻ mam dostęp do świata!!! :-)

Poza tym przywiozłam sobie męża do domu. Byłam dziś w Lublinie, miałam w planach różne rzeczy i m.in. zawiezienie czystych koszul mojemu M., który dzisiaj zawitał autokarem na majdanek z młodzieżą z Izreala. No i okazało się, że ostatnio tyle jeździł, że mu się czas pracy skończył i musi mieć dwa dni przerwy. No to ja go w auto :-) i do domu.
Tato też przyjechał i mój brat więc mam super obstawę, przynajmniej przez weekend.

Jeżeli chodzi o dziwne rzeczy, które się dzieją w ciąży to chyba normalne , ja mam napady płaczu albo śmiechu
czasem atak głodu :-D
i to wszystko jest też dziwne, albo coś robię i zapominam co ............

Więc nie ma się co przejmować

A upławy to mam straszne i w ogóle dużo śluzu!!
Jeżeli chodzi o bóle to gin mówi, ze to normalne jest...
należy się niepokoić jeżeli bóle trwają za długo i są uciążliwe.
Musi macica boleć jeżeli się rozciąga.

ale warto przy wizycie powiedzieć ginowi WSZYSTKO co nas niepokoi - nawet jeżeli on uzna to za błachostke, albo zadzwonić do niego :-D
Sama tak roiłam

więc się Tysia nie martw

wysłałam do wszystkich :) miłego czytania, ja idę spać bo jutro rano na wpisy muszę jechać. Koleś jest o 8 na wpis a potem mam zajęcia dopiero o 12 więc raczej nie pójdę bo nie wysiedzę tyle godzin czekać. Miłego weekendu

Ufffff nadrobiłam Was dziewuszki moje. :-)
późno już więc tak na szybko:

monciaa współczuję Ci tych nocnych nerwów. Czy lekarze ostatecznie stwierdzili co było przyczyną tych boli? Powiem Ci, ze i tak miałaś szczęście, że zbadali Cię jak trzeba, moi tylko sprawdzili tętno malucha i byli wściekli,że nie zgadzam się zostać w szpitalu bo generalnie po co przyjechałam i dlaczego ich budzę w nocy.:no:

Co do języka niemowląt to była to moja "Biblia" w pierwszych tygodniach po urodzeniu Filipka. W pierwszej ciąży przeczytałam ją tyle razy, że prawie znałam na pamięć.

reklama
Do góry