reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Mnie też :)
Ostatnio zjedliśmy z Męzem duże wiaderko lisnera w śmietanie z jablkiem mniam mniam...
Dziecię padło już nie dotrwalo do końca kung Fu pandy:(dobrze ze jutro w dzień powtórka.Bidulka rozplakal się ze on chce pandę,a tu brzydkie(reklamy byly) i za nic nie dalo się wytłumaczyć ze reklam nie przewinę niestety;(i usnął taki splakany u Mnie na kolanach...ostatnimi siłami doczlapał do lozka,musialam go trzymać.

No to dziewczynki Dobranoc Wam mówię-uciekam.....hura nareszcie się wyśpię jutro-nie trzeba wstawać do przedszkola.....może uda mi sie pospać dłużej z godzinkę.....oszukam Michaśka zasunę rolety.Ha,tylko gorzej jak male w brzuchu zacznie wariować rano.

Fogia-Dobrze ze już masz net:)To poszalejesz jak maż
w domku pewnie:)

Ostatnia edycja:
ariska - wysłałam Ci wiadomość na pw z mailem, juz nie mogę się doczekać aż sobie luknę:-)

Oj widzę smaki alkoholowe was łapią, mnie na szczęście nie zreszta za piwem nie przepadam z 5 lat nie piłam, a tak czasem na imprezkach wódeczkę, ale nie tęskno mi:p za to za papieroskami cieniutkimi taaaaaaaaaaaaak :-(

Jutro rano wstane wczesniej ogarnę się i do rodziców skoczę autobusem, a mąż mnie odbierze po pracy po 14tej:-)

Dobranoc Kochane :)
....... dużo kopniaczków, ale żeby Wam kopniaczki spać pozwoliły mnie synuś od godziny boksuje :-)

Helllloł!!!!
A ja JUŻ mam dostęp do świata!!! :-)

Poza tym przywiozłam sobie męża do domu. Byłam dziś w Lublinie, miałam w planach różne rzeczy i m.in. zawiezienie czystych koszul mojemu M., który dzisiaj zawitał autokarem na majdanek z młodzieżą z Izreala. No i okazało się, że ostatnio tyle jeździł, że mu się czas pracy skończył i musi mieć dwa dni przerwy. No to ja go w auto :-) i do domu.
Tato też przyjechał i mój brat więc mam super obstawę, przynajmniej przez weekend.

Jeżeli chodzi o dziwne rzeczy, które się dzieją w ciąży to chyba normalne , ja mam napady płaczu albo śmiechu
czasem atak głodu :-D
i to wszystko jest też dziwne, albo coś robię i zapominam co ............

Więc nie ma się co przejmować

A upławy to mam straszne i w ogóle dużo śluzu!!
Jeżeli chodzi o bóle to gin mówi, ze to normalne jest...
należy się niepokoić jeżeli bóle trwają za długo i są uciążliwe.
Musi macica boleć jeżeli się rozciąga.

ale warto przy wizycie powiedzieć ginowi WSZYSTKO co nas niepokoi - nawet jeżeli on uzna to za błachostke, albo zadzwonić do niego :-D
Sama tak roiłam

więc się Tysia nie martw

wysłałam do wszystkich :) miłego czytania, ja idę spać bo jutro rano na wpisy muszę jechać. Koleś jest o 8 na wpis a potem mam zajęcia dopiero o 12 więc raczej nie pójdę bo nie wysiedzę tyle godzin czekać. Miłego weekendu

Ufffff nadrobiłam Was dziewuszki moje. :-)
późno już więc tak na szybko:

monciaa współczuję Ci tych nocnych nerwów. Czy lekarze ostatecznie stwierdzili co było przyczyną tych boli? Powiem Ci, ze i tak miałaś szczęście, że zbadali Cię jak trzeba, moi tylko sprawdzili tętno malucha i byli wściekli,że nie zgadzam się zostać w szpitalu bo generalnie po co przyjechałam i dlaczego ich budzę w nocy.:no:

Co do języka niemowląt to była to moja "Biblia" w pierwszych tygodniach po urodzeniu Filipka. W pierwszej ciąży przeczytałam ją tyle razy, że prawie znałam na pamięć.

reklama
Do góry