martusia29
Fanka BB :)
mimblusia-zawsze zostaje ten jeden % a może jednak....dostaniesz to co chcesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam nową mamusię- nic sie kochana nie martw, każda z nas miała lub ma dołki, chwile załamania- ale to raczej hormony!! dziewczyny stycznióweczki są super- przekonasz sie sama juz Ci nie bedzie smutno.. masz problem pisz, co 2 glowy (u nas chyba ze 80) to nie jedna.. glowa do góry!!
Słońce ja przed ciązą kilka lat nie pilam alkoholu a jesli pilam to moze 1-2 razy do roku, zawsze bylam kierowca i staralismy sie caly czas wiec psychicznie nie chcilam pic, bo zawsze mialam objawy ciazowe a odkad zaszlam w ciaze chce mi sie piwa!!!! lekarz pow ze zamiast pepsi i sokow mam pic bezalkoholowe, no coz bezalkohole juz nie ma tego smaku co zwykle z podwojnym sokiem!! ach... ale sie rozmarzylam, jeszcze kilka miesiecy i zjem tatar i wypije piwo;D
ale mi Kochanieńka smaku narobilas, ja zawsze robie faszerowane z miesem mielonym na to plasterek maly sera, obdtłuścic papryke oliwa z oliwek i do piekarnika- hmmm palce lizac, moze w niedziele zrobie..
dziewczyny co brałyscie na przeziebienie co wam pomogło? mnie meczy kaszel, katar i drapanie w gardle, biorę na noc paracetamol i ssie cukierki szałwiowe. zastanawiam sie nad tym syropem Prenatale. juz nie mam siły na ta przeziebienie.