reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam Stycznióweczki:-)

U nas już kolejny dzień zaczął się słonecznie więc przesyłam odrobinę wszędzie tam gdzie jesteście i której tych wesołych, ciepłych promieni brak:-)

Miłego dnia wszystkim:-)

reklama
Ja też się witam z rana.
U nas niestety pochmurno, ale dzień osłodzę sobie ciastem :-) trzeba upiec coś dla naszych "chłopców" w końcu dzisiaj "Dzień chłopca" :-D

co do klukozy 70pare jest ok, bedziesz musiala pewnie powtorzyc, choc az tak zly wynik nie jest, dziewczyny cukrzyce mialy chyba od ponad 170 z tego co czytalam.

joasia- udana jestes- ale to przez ciaze, ja sie chyba zapisze na pon albo wtorek do fryzjera bo ponad rok nie bylam i kudle suche od farbowania, a dodatkowo szkoda 200zl mi bylo a teraz mam ogolnego dola wiec trzeba poprawic humor..

wczoraj odebralam kartony z ciuszkami- w sumie bylo ich 5! 2 wieksze i 3 mniejsze. z 1 mniejszego powybieralam "lepsze" body, spiochy i pajace (glownie h&m i GAP bo nie byly sprane porozciagane no i materialowo duzo lepsze!) a reszte poloze kolo smietnika- bo sa takie sobie, natomiast ciuszki od 2 - 4 roku zycia sa ZARABISTE!!!!!! spodenki na lato, dresiki dwustronne, kurtki, jedna skorzana;) kombinezon na 18mcy i full koszulek na lato!!! super ciuszki.. wlasnei zaraz bede je prala i segregowala potem..

Hej dziewczynki
witam porannie. Fifi w przedszkolu, ja jem śniadanko (nareszcie zaczynam jeść:-)) i czekam na kumpelę z pracy. Dziewczyna zaczyna awans w tym roku i nasza sławna dyrka już jej robi problemy z dokumentacją. Pomogę jej troszeczkę, po co ma się użerać z babolem.

U nas już kolejny dzień zaczął się słonecznie więc przesyłam odrobinę wszędzie tam gdzie jesteście i której tych wesołych, ciepłych promieni brak:-)
och dziękuję bardzo, u nas szaro-buro i ponuro

klaudoos to przyjemny dzień Ci się szykuje. Jak ja uwielbiam te przygotowania dla dzidziusia, szczególnie szykowanie ubranek.

Hej dziewczynki
witam porannie. Fifi w przedszkolu, ja jem śniadanko (nareszcie zaczynam jeść:-)) i czekam na kumpelę z pracy. Dziewczyna zaczyna awans w tym roku i nasza sławna dyrka już jej robi problemy z dokumentacją. Pomogę jej troszeczkę, po co ma się użerać z babolem.

och dziękuję bardzo, u nas szaro-buro i ponuro

klaudoos to przyjemny dzień Ci się szykuje. Jak ja uwielbiam te przygotowania dla dzidziusia, szczególnie szykowanie ubranek.
raju.. u mnie w pracy problemy z dokumentyacja- czyli niewielkie poprawki robi sie przed samym egzaminem jak sie juz wszystko do teczki uklada i segreguje! a nie na poczatku stazu taki stres;)

hej mamusie u nas pogoda lipna... ale zaraz wybieramy sie z Tomciem do kolezanki :)
klaudos moze zamias zostawic koło smietnika zadzwon do MONARU sami przyjadą po ubranka a naprawde tam te dzieci bede nie mają co nosic...
ja uciekam miłego dnia zycze:) buziiolki :)

Witam Dziewczynki:)
U nas pogoda bez zmian...czyli zimno. Ja dziś muszę jakiś obiadek zrobić ale nie mam pomyslu...Po południu na taniec brzucha i tak dzionek zleci. Coś mnie brzuch pobolewa,ale pewnie to nic poważnego. Najgorsze, żę kaszel mnie męczy :( niby wyzdrowiałam ale jak widać nie. Dziewuszki życzę miłego dzionka...co dziś na obiad robicie? Może podrzucicie mi jakieś pomysły ?:)

My z Wiki już po śniadanku, teraz idę ją ubrać i trochę się pobawimy :)
Ja dzisiaj na obiadek barszcz ukraiński i kopytka dla męża i Wiki a ja warzywa na parze :)

Później do tego fryzjera jadę :)

Ja ciuszki będę prała dopiero gdzieś w listopadzie :)

Dziewczyny moja bratowa po tym in-vitro ma wynik pozytywny :) Wszyscy się cieszymy aby tylko utrzymała teraz tą ciążę :)

hej mamusie u nas pogoda lipna... ale zaraz wybieramy sie z Tomciem do kolezanki :)
klaudos moze zamias zostawic koło smietnika zadzwon do MONARU sami przyjadą po ubranka a naprawde tam te dzieci bede nie mają co nosic...
ja uciekam miłego dnia zycze:) buziiolki :)
w mojej miescinie nie jezdza:( zreszta zaledwie kilka jest ubranek maly karton, ale sa u nas chyba jeszcze kosze caritas wiec poszukam, a jak nie, to wieczorem chodza ludzie z biednych rodzin i na naszym "nowym" osiedlu ludzie pozbywaja sie starych rzeczy i ci wieczorem zabieraja.. ja tak pozbywalam sie m.in. mebli- w bdb stanie. wiadomo niektorym szkoda placic za transport bo woleli by zeby im przywiesc i wniesc a u nas nie ma z tym problemu.. byle zeby byla kartka z napisem do uzytku czy db stanie!

My z Wiki już po śniadanku, teraz idę ją ubrać i trochę się pobawimy :)
Ja dzisiaj na obiadek barszcz ukraiński i kopytka dla męża i Wiki a ja warzywa na parze :)

Później do tego fryzjera jadę :)

Ja ciuszki będę prała dopiero gdzieś w listopadzie :)

Dziewczyny moja bratowa po tym in-vitro ma wynik pozytywny :) Wszyscy się cieszymy aby tylko utrzymała teraz tą ciążę :)
jej jak sie ciesze!!! tylko niech teraz dba o siebie bo to najtrudniejszy okres.. a ile miala zarodeczkow wszczepionych? jeszcze trojaczki beda;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień dobry

co do klukozy 70pare jest ok, bedziesz musiala pewnie powtorzyc, choc az tak zly wynik nie jest, dziewczyny cukrzyce mialy chyba od ponad 170 z tego co czytalam.

joasia- udana jestes- ale to przez ciaze, ja sie chyba zapisze na pon albo wtorek do fryzjera bo ponad rok nie bylam i kudle suche od farbowania, a dodatkowo szkoda 200zl mi bylo a teraz mam ogolnego dola wiec trzeba poprawic humor..

wczoraj odebralam kartony z ciuszkami- w sumie bylo ich 5! 2 wieksze i 3 mniejsze. z 1 mniejszego powybieralam "lepsze" body, spiochy i pajace (glownie h&m i GAP bo nie byly sprane porozciagane no i materialowo duzo lepsze!) a reszte poloze kolo smietnika- bo sa takie sobie, natomiast ciuszki od 2 - 4 roku zycia sa ZARABISTE!!!!!! spodenki na lato, dresiki dwustronne, kurtki, jedna skorzana;) kombinezon na 18mcy i full koszulek na lato!!! super ciuszki.. wlasnei zaraz bede je prala i segregowala potem..

No to super :-)
Jesteś zaopatrzona.
ja też dostałam dużo, ale kilka bodziakow jest strasznie brudnych, prałam w zwykłym proszku i to nie zeszło.
Nie wygląda na to, żeby się to miało doprać....
Nie wiem czy też nie wyrzucić, bo są poniszczone i ponaciągane.
Chyba jeszcze skoczę na ciuchy , albo w sklepie dokupię kilka na sam początek :-)

U nas pogoda straszna, nie chce się nic a ja wybieram się na pocztę i do kumpelki.

Do góry