reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej dziewczyny. Ja też po wizycie i wszystko super. Córcia już raczej pewna. Maleństwo zdrowe tylko do mnie się coś przypałętało i muszę iść na chorobowe. Ale należy mi się kilka dni wolnego po tylu miesiącach. A najważniejsze, że już kopie i to coraz mocniej i jesteśmy tacy szczęśliwi. Pozdrawiam.

reklama
aniwar to dobrze, ze jednak szpital bo wiadomo tam bedziesz miala opieke i czas na przyzwyczajenie sie do lekow.

mnie tez ostatnio zaczal kluc brzuch jak chodze i chyba w pon wybiore sie gina bo nawet jak ide wolnym krokiem to musze sobie przystanac bo kluje jak jasny gwint. nawet dzis co wiekszosc czasu lezalam bo miska szalaka z wujkiem. w piatek bede u rodzocow to wstapie do przychdni i uwowie sie na pon, lepiej dmuchac na zimne bo w pierwszej ciazy jakos sobie nie przypominam, ze by mnie tak kulo.

Gratuluje udanych wizyt i duzych maluszkow :-)
aniwar uwazam tak jak dziewczyny, dobra decyzje podjelas :tak: Bedziesz pod fachowa opieka!
batonik wynik faktycznie podejrzany, ale moze nie ebdzie tak zle, byc moze bedzie musiala zrobic powtorke i mam nadzieje, ze jednak wieksza dieta Cie ominie:tak:

A moj synek ma goraczke i nie wie skad mu sie wziela :confused:. Choroby nie widac, nie kaszle, nie smarka, a 39 stopni ma , juz raz mu zbilam to potem p paru godzinach znow wzrosla. ehhh.. Zobaczymy jak minie nocka...

batonik wynik faktycznie podejrzany, ale moze nie ebdzie tak zle, byc moze bedzie musiala zrobic powtorke i mam nadzieje, ze jednak wieksza dieta Cie ominie:tak:

... najgorsze w tym wszystkim jest to, że odkąd jestem w ciąży nie mogę patrzeć na słodycze :dry: jem tak samo jak przed ciążą, tzn tyle że moja mama się śmieje że zagłodzę jej wnuczkę ;-) na początku miałam większy apetyt, a teraz niekoniecznie i bądź tu mądry :dry: jestem do tego od ponad tygodnia przeziębiona - może to tez ma wpływ bo wyniki krwi niezaciekawe - same spadki :-(

... z tego co pamiętam to któraś z Was pisała że miała taką wysoką glukozę po obciążeniu ... :confused:

eh a ja to ide spac.. juz od kilku dni mam ciagle przytykajace sie uszy.. tzn.. jakies takie w nich cisnienie nieumiem wytłumaczyc ma któras z was cos takiego??
milej nocki wszystkim mamcio i brzusiom..

Dziewczyny co do tego kucia to ja też czasami czuję ale mój gin uspokaja, że to norma, zwłaszcza po pierwszej ciąży, która zakończyła się cc.

Ps. No wchodzę w III trymestr jutro mam 27 tydzień :-)
wow jak ten czas leci. :szok::-D Ja to jeszcze siedzę w drugim. :-D

j w koncu wiadomo skad sie wziela nazwa "ciąża"- ciązy na wszystkie organy,niestety.
cała prawda i tylko prawda :-D:-D:-D

... jestem do tego od ponad tygodnia przeziębiona - może to tez ma wpływ bo wyniki krwi niezaciekawe - same spadki :-(
Ja jeszcze jestem przed badaniem glukozy, ciekawe co u mnie wyjdzie...?
A tak teraz pomyslalam, a moze Twoje przeziebienie mialo wplyw na wynik? Nie wiem czy dobrze pamietam, ale wydaje mi sie ze gdzies czytalam, ze moze tak byc... Ale to juz musisz lekarza zapytac, pewnie bedziesz musiala powtorzyc badanie :tak:

eh a ja to ide spac.. juz od kilku dni mam ciagle przytykajace sie uszy.. tzn.. jakies takie w nich cisnienie nieumiem wytłumaczyc ma któras z was cos takiego??
milej nocki wszystkim mamcio i brzusiom..
Mi uszy sie nie zatykaja, ale chyba mozliwe ze to od zmiany cisnienia. Sama nie wiem...
Rowniez zycze dobrej nocki wszystkim :-)

Dobranoc :-)
Znikam spać może uda mi sie zasnąc odrazu bo jutro o 7 wstaje, szybka kapiel i do pracy remament zrobimy i ok 18 powinnam juz byc mam nadzieje, że dłużej to nie potrwa :-)

reklama
Do góry