reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dzień dobry mamuśki :-) Ja już wstałam... właściwie to nie wiem dlaczego tak szybko, ale jakoś tak wyszło. Męża wyszykowałam do pracy, a teraz popijam kakałko...
U nas mega deszcze non stop. Całą noc padało i teraz też pada. Idzie jesień...
Miłego dnia!

reklama
dzień dobry dla wszystkich w ten bardzo pochmurny dzień.
dzieci do szkoły wyprawione a mi zupełnie nic sie nie chce robić.wypiłam małą kawkę ale niestety nic nie pomogło:no:.w nocy męczyły mnie koszmary a i Juleczka porządnie mnie kopała,chyba nic innego nie pozostaje,tylko wrócić do łóżeczka i poczytać książkę.
na obiadek dziś serwuję leniwe,czas odpocząc od mięska:tak:
miłego dnia dla wszystkich:-)

Witam dziewczyny :) Nie odzywałam się bo weekend spędziłam u teściów. Teściowej bardzo podobały się obrazy i torty. Torty też były dwa - bo Anusia upiekła swój taki mały tort dla babci, a dumna była gdy wszyscy chwalili - naprawdę mam zdolną córcię :)
Teraz muszę się umówić na 30, czyli 3 część badań prenatalnych, jutro do mojego ginekologa, cały miesiąc nie słyszałam co tam u mojej królewny. Chciałam się zabrać za pranie a tam tak leje - nic, będę dziś prasować :)

Czesc Dziewczyny:-)
ja tez juz wstałam jakiś czas temu ale cos zle spalam cale plecy mnie bola. Chyba rosnacy brzuszek coraz bardziej daje sie we znaki:-)
Jednak jutro ide na ta glukoze...troche lenistwo zadecydowalo i nie moge sie zebrac. Jeszcze jak wczoraj zobaczylam ile to jest to 75 g to sie przerazilam, wyglada niepokojaco duzo. W wyobraźni jakoś mniej mi sie to wydawalo:-D
Klaudoss i Blondi 84 dziękuję za odpowiedzenie na pyatnko:-)

U mnie na obiadek dla męzusia dziś ziemniaczki jajka sadzone i surówka z marchewki a dla mnie noga gotowana brokuły i marchewka:-)

Pogoda chyba taka jak wszędzie pochmurno ale wiece co dla mnie fajnie bo w taką pogodę najfajniej lezy się jeszcze pod kołderką:-)

Uciekam teraz zrzucić fotki na komputer bo w weekend troszke pofocilam i musze zrobić selekcje:-)

Milego dzionka zycze wszystkim:-)

Hej dziewczynki
Nie zapowiada się ładna pogoda.
Ja już po codziennej higienie :-)
zaraz idę śniadanko zrobić

Ja się przyznam, że długo zażywałam pulmicort i oxis

Lekarz też u mnie coś wtedy stwierdził.Miałam słaba wydolność płuc.
pulmicort brałam dwa razy dziennie a oxis w momencie ataku.

Tyle, że u mnie okazało się że nie w tym leży problem
Byłam bardzo szczęśliwa jak już to odstawiłam

Holerka, pisałam tak dużo i mi to wcięło
Witam Was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!!

Właśnie nadrobiłam zaległości weekendowe:-D dziewczyny u nas też taka pogoda, że szkoda gadać... Nic się nie chce...

Piszę dziś na kompie teścia, bo nasz wczoraj padł- dokładniej nie mieliśmy oryginalnego oprogramowania i się wszystko zablokowało:no: Teraz mój jechał do kumpla go ratować..Najważniejsze, żeby zdjęcia odzyskać, robiłam z nimi ostatnio porządek i chciałam na płytki pozgrywać, ale nie zdążyłam... eh ..

Witam wszystkie:)

Dziś mogę dłuzej posiedzieć na forum:) U nas znowu pochmurno, ale na szczęście nie pada:) Wczoraj pisałam, że idę do jednego ze szpitali na dni otwarte. Cieszę się, że poszliśmy, dużo mi to pomogło:) Zobaczyliśmy sale do porodów rodzinnych, łóżka porodowe, i ogólna porodówkę. W zasadzie pani pokazała nam cały szpital:) Odpowiedział na kilka pytań. Szpital jest po remoncie i niektóre sale wyglądają, jak w hotelu...ale oczywiście, te które sa o podwyższonym standardzie i 1 lub 2 os. sa odpłatne....A wczoraj wieczorem przeczytałam, że pobieranie opłat za pokoje jest nielegalne, szkoda, że wcześniej tego nie wiedziałam, o zapytałabym położną z jakiej paki te opłaty? A za dobę liczą sobie 250 zł w 1 os!!! Ale poza tym byłam zadowolona, tylko ta ogólna porodówka mnie przeraziła, bo jest przedzielona tylko ściankami, a sa tam chyba ze 4 łózka... Ciekawe czy w każdym szpitalu tak jest? Dziewczyny ja polecam zobaczenie szpitala, mnie to bardzo uspokoiło:)

hej Dziewczyny!
ja wczoraj caly dzien w lozku spedzilam bo i mnie przeziebienie dopadlo ;( dzisiaj rano bylam na badaniu krwi.. pogoda deszczowa no ale trzeba bylo wstac i to zalatwic. Zaraz wracam do lozka i bede sie leczyc dalej.. mam nadzieje ze to tylko jakies krotki przeziebienie i zaraz mi przejdzie. .

reklama
hej laseczki :) u nas pogoda dzis kicha... ale odwidziła nas szwagierka wiec nie jest zle... widziała te kombinezonki w lidlu i mówiła ze są na wiosne a nie zime.. Tomcio juz prawie nie kaszke a dzis dał mi posiac do 8:30 :) Jednak doszli z M do wniosku ze Pani Kasia bedzie do TOmcia przychodzić na 5 godzin z rana do zabawy i na jakies dłuzsze spacerki beda sobie wychodzic bo ja na dłuzsze dystanse juz nie mam siły :) a ja w tym czasie bede mogła zajac sie sobą :) hihi a raczej obiadkiem , zakupkami lekkimi , no od poniedziałku zobaczymy narazie to okres próby( no bo w sumie niewiadomo czy tomek bedzie chciał sie znią bawić i wogole ) ja dzis na obiad robie pomidorową, mielone, piure i mizerię ze specjalnego zamówienia M :)

Do góry