reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Cześc dziewczynki,
U nas od południa leje...jesień. Ja dziś na obiadek zrobiłam kurczaka, ziemniaczki i kapustę zasmażaną. Do tego rosołek. Ale powiem Wam że tak od tygodnia mam parcie na słodkie,ale nie czekolade itp na wyroby wlasne. Wczoraj zjedliśmy kopiec kreta a dziś z braku laku zrobiłam tiramisu:) Masakra....mam wyrzuty sumienia że non stop coś wpierdzielam....we wtorek mam wizytę i zobaczę znowu moje maleństwo:)

reklama
Wlasnie zauwazylam, ze na forum juz Czerwiec 2011 sie pojawil :-) Jak ten czas szybko leci!

Ribi ja tez ciagle mam ochote na slodkie. Wczoraj wlasnie robilam Kopiec Kreta i juz zostal ostatni kawalek... Maz sie zlitowal i powiedzial, ze moge go zjesc :-D

Hej dziewczynki
Filipek przy dobranocce więc mam chwilę na BB.
M. pobył w domu kilka dni i od wczoraj znowu w trasie. Na szczęście tym razem po kraju więc przynajmniej możemy pogadać normalnie przez telefon.

A co do smaka na słodkie to i mnie ostatnio męczy. Niedawno był wspominany kopiec kreta, później muffinki, później sernik, a teraz właśnie piecze się ciasto czekoladowe. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas biegunki ciag dalszy, ale kupek juz mniej dzisiaj tylko 4, ale nadal zielone i wodniste. Kupilam smecte i nawet chetnie wypił po łyzeczce w ciagu dnia, bo dodałam do tej zawiesiny herbatkę. Mnie tez juz zaczyna twardniec brzuch, ale da sie wytrzymać. Pogoda u nas dzisiaj była bardzo słoneczna i ciepła więc spacerek zaliczony, bo od jutra deszcz :( Jutro moze uda się skoczyć do Lidla, bo będą ciuchy dla naszych maleństw.

cześć kobietki:)
ja już po 1 imprezce, (jeszcze 3 przede mna).wytańczyłam sie za wszystkie czasy a i przeziebienie jakoś minęło.goście zlitowali się i wyszli ok.22:-D.wczoraj byłam na pikniku rodzinnym organizowanym przez moją firmę.było naprawdę suuuper:-).moc atrakcji dla dzieci,dla pań kącik piekności,dla panów piwko i mnóstwo przepysznego żarełka:-)do tego pogoda super.imprezka była zamknieta i oczywiście wszystko gratis.
niedziela minęła szybko,teraz siedziałam z synem tłumacząc chemię.

co do słodkości to ciacha zacznę piec w sobotę dla gości ( kpiec kreta,domek,szarlotka ,karpatka i tort),przez ten tydzień bedziemy się odchudzać
miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:)
ale naskrobalyscie przez weekend. Niestety nie dam rady was nadrobic:-(.
Mam do was za to pytanko.....wiem ze temat glukozy byl juz poruszany.....otóż jutro wybieram sie na to badanie, własnie zjadlam kolacje a gdzies wyczytałam ze ostatni posilek powinno sie jest o 18 dnia poprzedzajacego badania. Wy tak robilyscie?? bo jesli tak to musze isc we wtorek:-/ A test mam od razu z 75g glukozy:-/

reklama
Do góry