reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

joasiab noce są zawsze najcięższe przy kaszlu. Staraj się może kłaść ją jak najwyżej i dopilnuj aby powietrze w pokoju było wilgotne.

moje maleńkie ma właśnie czkawkę. :sorry2:

reklama
fogia właczyłam jej nawilzacz w pokoju więc chyba jest ok. Kurcze ile ja bym dała aby przestało ją kasłać :( Nawet na siebie bym wzięła ten kaszel...

zielona zdrówka dla synka, aby biegunki szybko mu przeszły

Dziewczyny moja bratowa jutro robi test z krwi czy powiodło sie in vitro. trzymajcie kciuki... Boże modlę się aby im się udało.

Dziewczyny teraz zauważyłam, że nie ma mnie na liście mamuś styczniowych :( MolaGo proszę dopisz mnie.

joasiab - Asia27 czeka z Wiki 2006 na Tomusia - Termin 12 styczeń 2011

Ostatnio edytowane przez moderatora:
joasiab ja nie wiem czy to teraz blondi nie dopisuje. Napisz najlepiej emaila priv do blondi i MOlaGo z prośbą o dopisanie...napewno ktoraś cię dopisze:)

Idę spać. Jakiegoś doła złapałam przez ten kaszel Wiki. W dodatku chciałam jej pomóc i zrobiłam inhalacje z pulmicordu i berodualu a teraz wyczytałam, że nie można podawać z Sinecodem który kazała dawać jej lekarka. Tylko jej zaszkodziłam, bo dusi ją teraz jak psa :( No i jaką ja jestem matka?? Która najpierw podaje a potem ulotkę czyta...... :(

claudia4you - tez nie lubię ziemniaków obierać hehe za to mój mąż tak więc się uzupełniamy jak jest w domciu, a jak nie ma to wtedy muszę sobie radzić:-)

ribi - zaglądam oczywiście od czasu do czasu, bylam dziś i tylko ten jeden temat doszedł (o pamiętniku), a reszte wszystkie mam w ulubionych czyli nic nie trace bo ksiązkę mam w domu. Zresztą forum nie jest całym moim zyciem, mam masę obowiązków i przyjemności, które pochłaniają mój czas. Tak czy inaczej zawsze staram się wszystko nadrobić;-)

aniwar - trzeba iść na czczo, a o której zjesz kolacje czy to będzie 18, 19 czy 20 ta nie ma znaczenia, tylko lepiej nie jedz po 00:00 hehe, jak ma Ci wyjść dobry wynik to będzie dobry, niewazne o której zjesz. Najwazniejsze żebyś nie piła w domu tej glukozy, i tam czekała siedząc.. nie wolno chodzić bo się spala cukier poprzez ruch i wynik zafauszowany wychodzi, tak mi lekarz powiedział.

joasiab - ja robię tylko listę płci dzieci, a reszta zajmuje się MolaGo albo Ewcia, jak się z którąś z nich skontaktujesz to daj znać, która się z nich dokładnie ta listą mam zajmuje bo mam sprawe o zamieszczenie mojej listy jako postu pod lista mam, ale nie dostałam nadal odpowiedzi

Jutro muszę iść do swojej pracy, niestety sprzedano nasz salon agentowi, i muszę zdać telefon sluzbowy, a tak mi służył;-P dziewczyny na wypowiedzeniu dobrze ze ja na L4 bo tez bym wypowiedzenie dostala:(
Potem na korepetycje po 16tej przełozone z wtorku, dziś cały dzionek się przygotowywałam:-) jutro pierwsza lekcja zobaczymy jak bedzie:-)
A 30/09 mam inwenturę musze do pracy na cały dzień od 9 do 18 tej;-/ brak sprawiedliwosci l4 a ja w pracy będę:p
Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
fogia właczyłam jej nawilzacz w pokoju więc chyba jest ok. Kurcze ile ja bym dała aby przestało ją kasłać :( Nawet na siebie bym wzięła ten kaszel...
widzę kochana, że i wy też bawicie się pulmicortem. :dry: Mój Fifi od 2 lat już na nim leci - ma rozpoznaną astmę. Ostatnio kaszlał non stop od kwietnia do czerwca, inhalacje z pulmicortu i berodualu też przestały działać i tylko pogarszały sytuację. Przeszło dopiero po encortonie. Nie zadręczaj się, szukałaś sposobu dla malutkiej.Współczuję Ci bardzo, nie ma nic gorszego niż chorujące dziecko.

Na mnie też już pora. Zmykam spać.

Do góry