reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witajcie dziewczynki,ja wczoraj pracowałam,sama w aptece,miałam 124 ludzików,masakra,powiem juz w pracy ze w soboty sama nie bede pracowac,bo za ciezko .pogoda super sie dzis zapowiada wiec trzeba na jakis spacerek sie wybrac:)narazie sie wyleguje,życze milego dnia

Witam WAS:)

Chciałam się przywitać w niedzielne południe:) U nas wczoraj pogoda była prześliczna i prawie cały dzień spędziliśmy na dworze:) Porobiliśmy kilka fotek brzuszka:) Później się odezwę, dziś idziemy na dni otwarte do jednego ze szpitala zobaczyć porodówkę.

Witamy! my właśnie po śniadanku :) popijamy zieloną herbatkę i razem z małą mamy czkawkę :) kura na obiadek się już rozmraża :) po południu jedziemy do teścia na kawkę a później na spacerek o ile nie będzie padało...:/ bo jak na razie pogoda nie jest najlepsza..miłego dnia życzę Wszystkim!

Witam Mamuśki:-)

U nas pogoda póki co jeszcze śliczna:-) Chociaż jakoś tak cięzko w powietrzu, niby słonko świeci i temperatura wysoka ale bardzo duszno. Podobno tutaj od nas, od zachodu ma zacząć się robić brzydko i deszczowo:-( i to już na wieczór:-(

Biorę się za robienie obiadu. Szybko jakieś mięsko i surówkę mój M obierze ziemniaki i gra:-) Nienawidzę ziemniaków obierać:angry: , na szczęście mam pomocnika

Miłej i słonecznej niedzieli:-)

A my już po Kościółku. Teraz odpoczywamy przy herbatce i kawce z małżonem :-)
Na obiadek idziemy dzisiaj do teściów (kolejny dzień leniuchowania:-D )
U nas pogoda taka sobie - jest wietrznie i nie ma słoneczka, ale spacerek można zaliczyć.

reklama
Witam :-) życzę udanej niedzieli :-)

Ribi - nie siedzę tylko na tym watku, wszędzie zaglądam jak mam czas, ale ja mam w ulubionych dodane tematy, w których się udzielam, ale jak dodany został jakiś temat a ja nie wchodzę na stronę z tematami to nie wiem że coś dodane jest...

Rosołek dochodzi zaraz będziemy jeść pierwsze danie:-)

Do góry