reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam,
dziewczyny tak o tych ciastach dzisiaj pisalyscie, ze w koncu polecialam do sklepu i bede robila Kopiec Kreta :-D. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja talentu do pieczenia nie mam, no ale skoro pisalyscie, ze nie da sie go zepsuc, to moze jest dla mnie nadzieja:-D
b_iala wyniki masz dobre :tak: Super, ze to badanie juz za Toba!

reklama
Witam,
dziewczyny tak o tych ciastach dzisiaj pisalyscie, ze w koncu polecialam do sklepu i bede robila Kopiec Kreta :-D. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ja talentu do pieczenia nie mam, no ale skoro pisalyscie, ze nie da sie go zepsuc, to moze jest dla mnie nadzieja:-D
b_iala wyniki masz dobre :tak: Super, ze to badanie juz za Toba!

Myslisz ze to ze zwymiotowałam po 45 minutach od wypicia nic nie wpłyneło na wynik ??? kurcze bo ja to najbardziej boje sie powtarzac badanie..l niesłuzy mi taka ilosc cukru :( fatalnie sie pózniej czuje hihi mam nadzieje ze masz racje!!!

Wydaje mi sie , ze powinno byc ok, nawet jesli zwymiotowalas po godzinie... W koncu wszystkiego na pewno nie zwrocilas?!
Na pewno lekarz musi sam ocenic, ale mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala powtarzac:tak:

Witam goście pojechali :-) było super, mało spałam ale dużo się smiałam, uwielbiam jak psiapsiólka wpadnie, jeszcze mi tyle ciuszków nawiozła, coprawda ma córunie, ale nie tylko różowe ciuszki miała, więc i fajne niebieskie, zółte, zielone, brązowe itp. się znalazły dla mnie:-) mega szczęśliwa jestem :-) odpadnie trochę do kupienia siuper:-)

Teraz odpoczywamy z mężem, bo wypił sobie z mężem koleżanki wczoraj i dziś odchorowuje, ale na szczęście bardzo mi pomógł w sprzatanku dziś :-)

Carri - też mi sie taka jesień podoba :-) miłego dnia :-)
szczurek??? ojej :-) ja bym się bała :p

Ariska - a więc do jutra :-) trzymam kciuki :-)

Ribi - kopiec kreta... miałam robić na ten weekend, razem z sernikiem na zimno :-) ale mąż kupił 3 rodzaje ciast, żebym się nie przemęczała, bo troche miałam do zrobienia na przyjazd znajomych, więc już nie piekłam, może na przyszły weekend zrobię:-) skoro pyszne to już nie moge sie doczekać:-)

joasiab - zdrowia dla Wiki :-) napisz czy juz lepiej ?

Madie - i co lepsze z bananem czy ananasem? bo skorzystam z rady Twojej za tydzień :p

Ewcia_822 - masz racje ... III TRYMESTR rusza, a ja pamiętam jak test ciążowy robiłam i się pojawiły upragnione dwie kreseczki :-)

malutk_a - udanego kibicowania, wogóle udanego weekendu:-)

b_iała - zakres po obciążeniu jest do 140 tak mi lekarz powiedział w środę na wizycie :-)ja miałam ponizej 100, ale skoro jest do 140 do Twoje ponad 100 powinno byc ok:-)

Została jedna sałatka jeszcze moja grecka ulubiona więc na kolacje do kabanosków będzie:-) ser feta mniaaaaaaaaaaaaam :p
Brzusio rośnie mi z dnia na dzień, takie to niezwykłe :-)
Ostatni odc. "Majki" powtarzają to zerknę i przygotuję się do wtorkowych korepetycji :-)

Ostatnia edycja:
Kochane wybaczcie, że nie poodpisuję, ale mam urwanie głowy. Wiki strasznie kaszle. Byliśmy u lekarza znowu, podobno na oskrzelach nic. to od górnych dróg oddechowych ma takie ataki kaszlu, ale jak ją złapie to aż jej łezki leca z oczu. Bidulka :( A my z nią dzisiaj cały dzień się bawimy, aby nie myślała o tym kaszlu. Chciała się zdrzemnąć po południu ale nie mogła zasną bo ją tak dusiło :(

Joasiub - współczuję, zdrowia życzę Wiki, wytrwałości Tobie :)

Sic1982 - fajnie stresciłas nam wakacje :) fajniusie fotki :-) ważne, że wypad się udał :-)

Polecam książkę: "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Kaz Cookie, świetny przewodnik po ciąży i okolicach:-) psiapsiółka mi przywiozła (dostała od męża jak była w ciąży) narazie kilka stron przeczytałam, ale juz mi się podoba:-) polecam jak ktoś ma mozliwość przeczytać!

Blondi Tez mam tą ksiażke jest fantastyczna...a dla dziewczyn przepisuje co sie dzieje w kazdym tyg z pominieciem czesci Pamietnikowej :) wiec jak bedziesz sie któregos dnia nudzic to zapraszam do przepisywania ...
a ja dzis sama :D Tomcio pojechał do babci naszczescie kaszel juz mi troche mija a w dzien wogole nie ma :) leki zapakowałam i pojechał szczesliwy jak nigdy ( bardzo uwielbia nocowac u babci ,.... babcia ma kotka i wogole ) Moj M poszedł na ten kawalerski ... a ja sobie siedze i czekam az praleczka upieze .. mam troszke prasowania wiec tez sie zaraz za to zabiore no i w planach obejrzenie : "Diabeł ubiera sie u Prady " bedzie na polsacie:) szwagierka pracuje w Aptece i tez mówią ze cukier nie jest zły... ale jak by gin miała zastrzezenia to mi da glukometr to nie bede musiała pic glukozy :D:D wiec wogole jestes zadowolona :)
sic fotki masz sliczne ... eh pozazdroscic my z M tez planujemy wyjazd do chorwacji jak maluszki bedą wieksze
joasiub duzo zdrówka dla Wikuni !! moze spróbuj inahalacji z sody .... w łazience nalej bardzo gorącej wody do wanny , wsyp sody i tak sobie posiedzcie koło tej wanny ( pomysł naszej pediatry ) ... dla naszego Tomcia pomaga

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje Wam kochane.

b_iala własnie zrobiłam Wiki inhalacje :) Dziękuję za radę :)

Zaraz kładę ją spać, bo wstała już o 6 a w dzień nie spała, bo kaszel jej nie pozwolił. Mam nadzieję, że dzisiaj obejdzie się bez wymiotów i bez takich ataków jak wczoraj :(

Do góry