b_iala
Fanka BB :)
hej dziewczynki u mnie tez pogoda dzis fajna wiec Tomcio wyszedł z babcią na spacerek w sumie kaszle dalej ale tylko jak chodzi spac w dzien to juz niee .. wiec szkoda aby w taką pogode siedział w domku... eh a ja wczoraj umierałam ... tak mnie po połoudniu rozbołała głowa ze nie dałam rady nawet oczami mrugac... niestety pozniej moje pyszne pierogi z mięskiem skonczyły w Wc
przez te bóle głowy zawsze jak mnie boli to wymiotuje
całą noc mnie bolała no i dzis tez boli ale troche mniej ... pije sobie kawke moze pomoze... niestety mój M tak sie zmartwił wczorajszym dniem ze wymyslił sobie aby wziasc nianie do Tomaszka na 5 godzin z rana zeby mnie odciazyc i zebym mogła sobie wypocząc
niepodoba mi sie ten pomysł ) eh... mysle ze jeszcze cos w tym kierunku wskuram ale jest stanowczy jak nigdy
a tak wogole mam juz wyniki glukozy no i Na czczo mam 101 a po obciazeniu 2 godzinnym 75 az 93 mg/dl ( tak wydaje mi sie duzo bo przecierz po 45 minut zwymiotowałam wiec wydaje mi sie ze powinno byc nizej ... eh czas do wtorku bedzie mi sie dłuzył bo wtedy mam wizyte ) w sumie mieszcze sie w zakresie referencyjnym wiec nie ma sie co bac mam nadzieje ze nie bede musiała powtarzac badania
a morfologie mam dobrą
niestety ja to nie bede miała jak sie wybrać z wami do Bielska bo ode mnie to troche zadaleko
ale mam nadzieje ze zdacie relacje jak było
zielona my tez musimy ruszyc po salonach meblowych i poszukac dla Tomcia jakis mebelków do pokoju wiec nie jestes sama..
miłego dnia dziewczynki ja lece sie połozyc i pozabyc tego bólu głowy .. tabletek niestety nie moge wziasc bo odrazu tule wc... a tabsy sa strasznie gorzkie
niestety ja to nie bede miała jak sie wybrać z wami do Bielska bo ode mnie to troche zadaleko
zielona my tez musimy ruszyc po salonach meblowych i poszukac dla Tomcia jakis mebelków do pokoju wiec nie jestes sama..
miłego dnia dziewczynki ja lece sie połozyc i pozabyc tego bólu głowy .. tabletek niestety nie moge wziasc bo odrazu tule wc... a tabsy sa strasznie gorzkie