reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej Carri! zdjęcie mam w profilu gdzieś :) nie wiem jak wkleić tutaj jak dojdę to coś wrzucę :) Klaudoos! jeśli ta twoja ma cieczkę to zapraszam do mnie :) mój Jocker się ucieszy napewno :) a jeśli Carri się tak podobają labradory to się pewnie załapie na jakiegoś szczeniaczka hihi :)

reklama
Ja mam kroliczka i szczurka :))

No nic na dzis juz koncze ....Dobrej nocy zycze i spokojnych uroczych snów A jutro milego weekendu i slicznej pogody

Hej babeczki! U nas piekna pogoda dzisiaj była, ale Piotrek dostał biegunki i temp. 38 stopni. Dobrze, że duzo pije to sie nie odwodni. Dzisiaj tylko na chlebku z masełkiem i rosołku był. Kupke zrobił tylko 2 razy, ale zieloną i wodnistą, no i odparzenia mu się zrobiły :(
Po południu juz temperatury nie miał, więc wzięłam go na chwile na bujaczki, a w tym czasie kazalam mężowi wynieść stolik pod komputer, bo mielismy połozyc wykładzine w pokoiku Piotrusia. No i wróciłam ze spacerku i okazało sie, że wykładzina za krótka o 5 cm i mój mąż rozwalił szafę. Teraz czeka mnie kolejny wydatek i znowu jeżdzenie po salonach meblowych.

Zielona zdrówka dla synka.

a moja Wiki dostała jakiegos ataku kaszlu :( Jutro znowu jedziemy do lekarza, bo powiedział, że jak kaszel się pogłębi to nie czekac do poniedziałklu tylko przyjechac w sobotę.

ja już mówię DOBRANOC bo padam :(

reklama
Do góry