reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

martusia - faktycznie, zawsze wskazywali, żeby leżeć na boku, ale nie myślałam nigdy, że ten ucisk na żyły może mieć taki wpływ na dziecko...

Ja jeszcze tak myślę, że może dziecko się zdenerwowało bo lekarz mocno dociskał głowicę. Mam trochę tłuszczyku i on bardzo chciał zobaczyć płeć bo dziewczynki tak czekały i mu zależało żeby nie wyszły zawiedzione... Jeszcze mnie brzuch pobolewa...

reklama
Idę spać Moje Drogie. Mam jeszcze takie pytanko, czy nadal istnieje możliwość zostania dodaną do grupy zamkniętej? Temat zniknął, a ja czekam na dodanie już z półtora miesiąca. Z kim powinnam się skontaktować w tej sprawie?

Dobrej nocki i do jutra:)

Oto najnowszy ranking córcie vs synusie:

30:31 dla synusiów :-)

Mamy, które noszą pod sercem Córcie:
Amisia25
Barbarella
Batonik24
Carri
Damqelle
Eevciaa
Elfa75
GosiaPO8
Gosiula85
Jeżynka
Joasienka1
Karolcia1125
Key
Madlen80
Malutk_a
Marta70
MartaPe
Martka
MolaGo
Mona79
Moniaivoy
Monika77
Ookatkaoo
Rusałka29
Soojka
Teresiatko
Zielona2909
Raczej córcie:
Anus*
Ewcia_822
Catelin

Mamy, które noszą pod sercem synów:
Aniwar
Anrysa
Asienka0086
Aurii
Bedismall
B_iała
Blondi84
Caffem79
Claudia4you
_Domi_
Dominika81
Farbka
Fogia
Gdynianka1
Giovannessa
Joasiab
Julka05091985
Karlita
Kashyaa
Klaudoos
Malta
Martka85
Martuś88
Modlicha83
Monciaa
Patrycja89
Przyszlirodzice
Ribi
Szczebiotka
Sylvi81
87żabka

Mamy, które noszą pod sercem niespodzianki:
Ariska
Jumabe
Marisax
Martusia29
Olandia
Weronika87

Ostatnia edycja:
Oto najnowszy ranking córcie vs synusie:

28:31 dla synusiów :-)

Mamy, które noszą pod sercem Córcie:
Amisia25
Barbarella
Batonik24
Carri
Damqelle
Eevciaa
GosiaPO8
Gosiula85
Jeżynka
Joasienka1
Karolcia1125
Key
Madlen80
Marta70
MartaPe
Martka
MolaGo
Mona79
Moniaivoy
Monika77
Ookatkaoo
Rusałka29
Soojka
Teresiatko
Zielona2909
Raczej córcie:
Anus*
Ewcia_822
Catelin

Mamy, które noszą pod sercem synów:
Aniwar
Anrysa
Asienka0086
Aurii
Bedismall
B_iała
Blondi84
Caffem79
Claudia4you
_Domi_
Dominika81
Farbka
Fogia
Gdynianka1
Giovannessa
Joasiab
Julka05091985
Karlita
Kashyaa
Klaudoos
Malta
Martka85
Martuś88
Modlicha83
Monciaa
Patrycja89
Przyszlirodzice
Ribi
Szczebiotka
Sylvi81
87żabka

Mamy, które noszą pod sercem niespodzianki:
Ariska
Jumabe
Malutk_a (do 21/09)
Marisax
Martusia29
Weronika87

Chłopaki górą
ale nas jest dużo, szkoda tylko,że nie wszystkie są aktywne

prawie remis:) a i jeszcze 6 niespodzianek:)

Ja się już na dzisiaj żegnam:) do jutra i uciekam spać.
Kolorowych snów Wam życzę.

Ostatnia edycja:
Blondii-Nie wiem czy miałam wyznaczane coś takiego jak krzywa cukrowa.Chyba nie bo tak to bym słyszala coś o tym.A to od was słyszę ze wyznaczaja.Troszkę mam tym moim cukrem myśli zaprzątnięte-bo co jak mi się cukrzyca przyplątała??
Ale na czczo mam 65 więc może każa mi uważać co jem.
Będę miała teraz 3 tygodnie stresu.....:baffled:
Kochana, krzywa cykrowa wyznaczana jest po pobraniu krwi, tzn. najpierw pobierają krew, potem wyznaczają krzywą i jak ona jest dobra, to dopiero można pić glukozę, gdybyś miała coś nie tak nie pozwoliliby Ci wypic tej glukozy, na podstawie tej krzywej własnie wyznaczany jest zakres referencyjny. (sprawdz na badaniach)

Idę spać Moje Drogie. Mam jeszcze takie pytanko, czy nadal istnieje możliwość zostania dodaną do grupy zamkniętej? Temat zniknął, a ja czekam na dodanie już z półtora miesiąca. Z kim powinnam się skontaktować w tej sprawie?

Dobrej nocki i do jutra:)

Chętnie bym Ci powiedziała, ale sama nie wiem, był kiedys taki temat i tam sie zapisywało, później dostałam odpowiedz (nie pamietam od kogo), że ja juz jestem w grupie zamkniętej:"Styczniowe mamy" czyli tu gdzie piszemy teraz, a ja myslalam, że zostal stworzony taki temat i taka grupa dodatkowa, gdzie nikt poza nami nie bedzie mógł czytać... sama tego nie rozumiem

Ewcia - gratuluje córci :-) z tym serduszkiem jak napisałaś to mi stasznie smutno było, ale ciesze się ze wszystko się wyjasnilo :-) trzymam kciuki, abys wytrwała w zaleceniach lekarza, wypoczywała tylko na bokach i nigdy juz takiego stresu przezywac nie musiała!

Dziewczyny to jeszcze nie wszystkie dziewczyny na tej liscie, przesledziłam temat płci, i tyle Was udało mi sie wynotować, wiekszość z Was mi pomagala pisząc na PW, ale jest pewnie kilka jeszcze przyszlych mam, które rzadko zaglądaja i na tej liście ich nie ma!

Ostatnia edycja:
O ile dobrze pamiętam to tam ma możliwość zapraszania karolcia1125 , ale jej już dawno chyba nie było na forum :(

Ostatnio logowała się 13 września więc napiszcie do niej na pw o co chodzi :) Może niedługo zajrzy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie chodzi o to, że nikt tam nie ma dostępu, nawet nie może nikt niezaproszony zobaczyć czegokolwiek co tam piszemy. Jest tam kilka tematów i piszemy tam takie bardziej osobiste rzeczy, wstawiamy całościowe zdjęcia nasze i naszych rodzin. Zaproszone powinny być osoby, które są aktywne na forum :)
Ten wątek zamknięty założyła właśnie Karolcia i ona ma możliwość zaproszenia kogoś do tego wątku, po otrzymaniu zaproszenia będziesz mogła tam wejść i pisać itp. :)
Ja nawet jako moderator nie mogę tam nic robić, nawet usuwać czy edytować postów czyichś :)

Blondi ty pindo, przecież jesteś w tej grupie :)))

Kto nie wie czy jest w grupie zamkniętej niech wejdzie na swój profil i jeśli po lewej stronie ma w zakładce GRUPY widoczną grupę Styczniowe mamusie 2011 :) to znaczy, że jest już zaproszony do tej grupy :)) Wystarczy teraz na tą grupę kliknąć i będzie można tam pisać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry