reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ribi - współczuję bidulko...
Moje dziewczyny póki co nie przyniosły jeszcze nic ze szkoły. Nicole jest trochę zakatarzona, wczoraj na śpiku jej nos maścią majerankową wysmarowałam i spała całą noc jak zabita, nie było wycieczek bo nos ma zatkany, bo pić jej się chce i nie wiadomo co jeszcze. No i ja się wyspałam :)

Idę Was poczytać co tam wczoraj się działo :)
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
witam dziewczyny

mamusia grayuluje coreczek i synusiow, staram sie was czytac ale juz sily na pisanie brakuje. czasem cos uda mi sie skrobnac w innych tematach a na glowny nie starcza sil.
dzisiaj michaska zrobila mi pobudke o 4:40 ale do 6 jakos wytrzymala i troche spala i troche wariowala, dobrze ze tesciowa ja wziela do siebie to jeszcze oko zamklam.

piekna pogoda za oknem slonce swieci wiec pewnie znow caly dzien na polu spedzimy, milego dnia mamuski i zdrowia tym co chore.

Dzien dobry

Za oknem piekna pogoda słonce swieci wiec jakby Wam go brakowało to Wam słoneczka troche przesle ;-)

Poza tym oj jeszcze bym spała ale nic w tym tygodniu to chyba nie bedzie mi dane, mam chociaz nadzieje ze po południu bede mogla sobie troszke pospac :sorry2:

Ehh faktycznie cos musi w powietrzu wisiec skoro tak dookoła wszyscy choruja Mam nadzieje ze rutinoscorbin mnie uodparnił bo go biore od poczatku ciazy

Dziewczyny zycze kazdej z Was przede wszystki duzzzo zdrówka bo to chyba sie najbardziej przyda:happy2:

Ja znikam sie jakos ogarnac i do sklepu porobic ostatnie zakupy do paczki dla taty, ehhh jak ja tego nie lubie :no:

Hej dziewczynki
witam Was w ten piękny dzień. ;-):-)
Ja dziś od rana na nogach, byłam na badaniach, później polatałam po bankach. Teraz chwilka relaksu, na 12 idę z Fifim do dentysty, a na 18 do ginia. Gości mam zamiar załatwić w tzw. między czasie. :sorry2:

Witam z rana:)
Synek do końca tygodnia będzie w domu,dostał gorączki wcz.39'C.Zawiedziony strasznie ze do przedszkola nie idzie.
szkoda małego. Wybierasz się do lekarza? Domyślasz się od czego ta temp.? Zdrówka dla niego!!!!

fogia - chłopiec byłby Filipek :-)
widzę, że podobne gusta mamy :-)
:-D śliczne imię. Mój Filipek to taki synek mamusi, słodki urwisek. Wiesz, że to imię oznacza "kochający konie"? I coś w tym jest bo Filipek konie uwielbia od miesiąca np. przerabiamy tą samą książeczkę o konikach. :sorry2:

Witam serdecznie - u nas dziś słonecznie, wiatr przegonił ostatnie chmury z błękitnego nieba i mam chęć żyć. Wyrzuciłam moje spódnice z szafy i choć nie mogę w nich tej jesieni chodzić, przepiorę je i wywietrzę. Jak ja je uwielbiam, zwłaszcza te ciężkie, falbaniaste :)
Mam dzisiaj tyle siły że postaram się nawet okna umyć :)
Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też się tak ciągniecie w nocy? Ja się czuję jakbym rosła, co się przebudzę - muszę się przeciągnąć w łóżku aż po palce stóp. Boję się że mnie skurcz przy tym złapie, bo naciągają się wszystkie mięśnie ale nie potrafię tego powstrzymać. Na szczęście biorę magnez i skurczy nie mam póki co.

Helo, dopiero wróciłam z USG - lekarz powiedział, że widzi SYNKA przez chwilę ale bardzo wyraźnie :-D
Gratuluj e Kochana :) chłopaki jeszcze górą :)
Carri to prywatna klinika u mnie w Białymstoku za SN płaci sie 1000zł a za cc 1800zł rodziłam tam pierwszego synka i wspominam to miejsce cudownie zwłaszcza ze poród skonczył sie cc o 6 rano w Nowy Rok ... a wszyscy byli dla mnie bardzo zyczliwi... zyczenia składali noworoczne i wogole atmosfera rodzinna nawet nieodczułam u nich jakiekiejs sztucznosci w zachowaniu co do mnie a wiadomo ze wielu musiało zrezygnowac z sylwestrowej zabawy bo mi sie rodzic zachciało ...

Ribi mi przy pierwsze ciazy jak zachorowałam rodzinna kazała płukac gardło wodą z solą i robic inhalacje sodą...

duzo zdróweczka kochane...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie - u nas dziś słonecznie, wiatr przegonił ostatnie chmury z błękitnego nieba i mam chęć żyć. Wyrzuciłam moje spódnice z szafy i choć nie mogę w nich tej jesieni chodzić, przepiorę je i wywietrzę. Jak ja je uwielbiam, zwłaszcza te ciężkie, falbaniaste :)
Mam dzisiaj tyle siły że postaram się nawet okna umyć :)
Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też się tak ciągniecie w nocy? Ja się czuję jakbym rosła, co się przebudzę - muszę się przeciągnąć w łóżku aż po palce stóp. Boję się że mnie skurcz przy tym złapie, bo naciągają się wszystkie mięśnie ale nie potrafię tego powstrzymać. Na szczęście biorę magnez i skurczy nie mam póki co.

Ja też tak mam. Normalnie co noc albo nad ranem jak się przebudzę to się przeciągam. Przed ciążą aż tak nie miałam. Nie wiem z czym to jest związane. Nie raz jak się przeciągam to aż mnie mięśnie brzucha zabolą. Ale to jest silniejsze ode mnie.

A u nas właśnie się zachmurzyło, a od rana takie ładne słoneczko wyglądało. Mam nadzieje, że nie bedzie padać, bo kolejny dzień w domu bedziemy musieli spedzić. Czekam teraz na kuriera, ma mi przynieść nowy telefonik :) poprawi mi to humor bo mój mały w nocy dał mi popalić, obudził sie o 3 w nocy i kręcił sie do 5, płakał i płakał. Noramlanie masakra.

reklama
mnie dopadł wirus jakis,normalnie katar 3 dzien,a do tego jak dzis wstałam i chciałam wydmuchac zatkany nos to okazało sie ze tam skrzepy krwi,i jak mi chlusneło i zaczeło leciec to az sie wystraszyłam,masakra jakas,no ale narazie odpukac wszystko ok:)wiec ubierajcie sie cieplutko i nie dajcie sie chorobie,ja w pracy złapałam bo pracuje w aptece i przychodza kichajacy niestety

Do góry