reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam wieczorowa pora

Dzis jestem padnieta, nic nawet nie wypoczełam, najpierw obiad potem znów zakupy a potem sprzatanie bo dzis znów tesciu i maz drapali sciany...Cale szczescie dopiero powtórka bedzie we wtorek wiec stad moje mega sprzatanie z tego calego kurzu;-)

Ehhh dzis wizyta mineła szybko lekarz mnie uspokoił ze nie zawsze musze czuc ruchy dziecka i zebym sie tym nie stresowała - bo stres szkodzi! Poza tym przepisał mi mocniejsza nospe czyli forte jak bedzie mi brzuszek mocno sie napinal i aspargin
Na koniec dodał zebym sie nie przemeczala :biggrin2: To chyba tyle....

Moniaivoy gratuluje córeczki :-)

Biala to fajnie ze nic nie musisz miec dla dziecka przy porodzie...
Mam takie pytanie czy to jakias platna klinika jest czy normalny zwykly szpital?

Asienko to dzidzia ladnie rosnie ...moje gratulacje :happy:

Ribi mam nadzieje ze te choróbsko szybko minie.....Trzymaj sie

Monciaa zdrowka równiez zycze

Klaudoos ale masz przeboje z dzidzia w brzuszku, niezle cie kopie :-p

Ariska to zapominanie w ciazy ...chyba jest normalne :-D

Szczebiotka gratuluje synusia :-):-)

Joasienko gratuluje córeczki i pierwszych zakupów dla Alicji !!

Claudia wiec gratuluje synusia :tak:

Kashyaa jestesmy z Toba , nie martw sie zapewne wszystko sie unormuje

Co do glukozy to ja tez bede miala ale postanowiłam ze zrobie sobie po weselu czyli w przyszlym tygodniu

No nic zmykam wypoczywac do łózeczka ;-) Dobranoc

reklama
hej girls
szalony miałam dziś dzień na pełnych obrotach. Trzeba było jeszcze ogarnąć mieszkanie i jakieś żarełko przygotować na jutro. Popołudniu przyjechali moi rodzice z życzeniami urodzinowymi bo jutro tato wyjeżdża i nie będą mogli do mnie wpaść.:sorry2:

ileż to nam bejbików się dzisiaj ujawniło. Gratuluję wszystkim mamusiom poznania płci!!!:-)

Ribi
zdrówka, a może ty się lepiej wybierz do rodzinnego, po co masz się męczyć?

A ja własnie popijam kawusię i o 10 jade do mojej bratowej, któa wczoraj miała in vitro. Boże...tak się modlę aby im się udało. Musi się udać... starają się już lat i nic :(
joasiab mam nadzieję, że im się uda. Podziwiam ludzi, którzy do tego stopnia są w sanie walczyć o dziecko.

no to jestem :-)
u nas ok, nasza córeczka ma zdrowe serduszko, to tylko jakiś fragment mięśnia czy coś, w każdym razie lekarz mówi że często widzi takie rzeczy i rzadko się zdarza, że coś poważnego z tego wynika.
no i rozłożyła pięknie nóżki, chyba się nie spodziewała podglądania, także dziewczynka na 100% - są nawet zdjęcia na dowód tego :-)
w prezencie dla córuni kupiłam pierwsze body w Tesco i jestem zadowolona bo pierwszy zakup za mną.
no i córeczka będzie Alicja :-)
dziękuję za kciuki, serdecznie Was pozdrawiamy :-)
super wieści, ogromnie się cieszę, a imię wybraliście śliczne. :-)

Witam w deszczowy poranek.
A u nas znowu pada i pada ...:-( Mam nadzieję że chociaż troszkę przestanie i pokaże się odrobina słonka.
Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia wszystkim Brzuchatkom:-)

Witam dziewuszki.
ja znowu wcześniej wstałam troszkę.
Mam załatwienia na mieście .
Pogoda nawet ok, tylko strasznie wieje.

Życzę Wam miłego dzionka :-D

Witam z rana:)
U Mnie pięknie,słonecznie(wreszcie-bo 2 dni padało bez przerwy-a jak pada to nic mi się nie chce,a tak to z tym słonkiem mam niezły power:tak:)
Synek do końca tygodnia będzie w domu,dostał gorączki wcz.39'C.Zawiedziony strasznie ze do przedszkola nie idzie.
Mój pęcherz jakby troszkę lepiej po tym urosepcie,chodzę już w pozycji pionowej,a nie zgięta w pół.
Mężuś pojechał po cytrynę i pieczywko,ciekawe czy przyjdzie mu na myśl aby kupić mi pączka.....mam taką ochotę(są u mnie takie dobre pączki na wsi z konfiturą wiśniową-jest rewelacyjna i to cały paczek jest nią wypełniony,a nie tylko takie ździebcio.Pączki są wielgachne i nie okrągłe tylko bardziej trójkątne i spłaszczone.)Aż mi ślinka pociekła.

joasienka-super ze z serduszkiem Ali jest wszystko ok:):-D
claudia -gratuluje synusia:-):happy2:

fogia - chłopiec byłby Filipek :-)
widzę, że podobne gusta mamy :-)
moniaivoy - mi też się Zuzia podoba ale mamy żółwia Zuzię (tylko proszę się nie obrażać, żółw jest z nami jakieś 20 lat i ma imię na cześć bajki Disney'a "Zuzia i Hultaj" :-) wtedy to imię nie było popularne dla dziewczynek)
Swoja droga jak tak dalej pójdzie to Zuzia będzie przekazywana w spadku kolejnym pokoleniom :-)
claudia4you - gratulacje synka, i innym oczywiście też.
Ale mam humorek dobry z rana, miłego dnia Wam życzę.
no i oczywiście dziękujemy wszystkim za gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Witam Dziewuszki
U mnie samopoczucie może odrobinę lepiej, dziś doszedł kaszel.Dzięku dziewczyny za troskę:) o bardzo miłe:)
moncia i olandia dziękuję za porady. Faktycznie siostra mi wspominała z tą wit C że tylko 1 brać. Co do maści vick to w każdej aptece odradzają (moja siostra jest farmaceutką i też tak mówiła) bo tak samo jak amol nie jest przebadana na kobietach w ciąży więc sobie ją darowałam. Ale faktycznie zrobię sobie inhalacje z Amolu. Poza tym leże jak kloda w łóżku, dzidzia mnie kopię więc się cieszę, bo mam pewność że u niej ok:)

klaudoos dobrze, że już wiesz co z tobą. Ten efekt jojo mnie trochę zdziwił,ale faktycznie może za malo czasu minęło.

Gratuluję nowych dziewczynek i chłopców:)
Idę chorować i życzę Wam dużo zdrówka UWAŻAJCIE NA SIEBIE BO PODOBNO JAKIŚ WIRUS PANUJE!!!!

reklama
Ribi- oby Ci szybko przeszło.FAkt z tym wirusem, u nas też gdzie się nie pójdzie to każdy przeziębiony....w aptece kaszląco-pociągające ogonki po syrop na kaszel,na gardło,aż sie odechciewa stać w takich kolejkach.Ostatnio ochrzaniłam babsko bo stało za nami w kolejce i kasłało strasznie...oczywiście o zatykaniu buzi nawet nie było mowy......a jaka oburzona ze ktoś śmiał zwrócić jej uwagę.Co się robi z tymi ludźmi???Paranoja

A to wszystko leciało na mnie i męża!!!wrrrr!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry