reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A mnie się dzisiaj czas dłuży...przez to że czekaja mnie te badania...a do 18.00 jeszcze troche zostało..Miejsca sobie nie umiem znaleźć, nawet jakoś apetytu nie mam. Ale muszę jakoś uzbroić się w cierpliwość.

reklama
monia to zacznij sie duzo wczesniej szykowac ... ja czasami do lekarza jade wczesniej z nadzieją ze moze wczesniej mnie przyjmie:) a tam w poczekalni jakos czas szybciej mi leci... ja tym czasem uciekam szykowac siebie i małego do alergologa , pozniej obiad musze zrobic (heh dzis makaron z kurczakiem w sosie grzybowym około 30 minut roboty mało ambitna jestem dzisiaj :) odezwe sie pewnie dopiero wieczorkiem buziaki i miłego popołudnia

biala musisz się pozytywnie nastawić do tego wesela:) Najważniejsze żebys nie zepsuła tego dnia młodym, bo później będą mieli o to żal. Wiem jak ja brałam ślub i co było dla mnie ważne. Więc głowa do góry.

A ja byłam u notariusza, wyslałam akt do banku i kupiłam sobie buty:) W Deitschmanie takie kozaczki zamszowe na płaskim obcasie-szare:)

Witam!!
Dziewczyny ja się też nie mogłam doczekać dzisiejszej wizyty, ale miałam na 10 i już wszystko wiem:-)
W brzuszku mieszka zdrowy chłopczyk - na 100%
Mamy nagrany filmik z usg, zdjęcia i w ogóle strasznie szczęśliwa jestem:-):-):-)
Trzymam za Was kciuki, żebyście też się dowiedziały co pod sercem nosicie:-)
Pozdrawiam gorąco!!

P.S Idę się pakować jedziemy na kilka dni z mężem do Bukowiny Tatrzańskiej odpocząć:-)

Cześć Dziewczyny:-)
Ale się rozpisałyście :-)
Do mnie wpadła dziś kuzynka po obiedzie więc nie miałam jak zajrzeć:-), a przed obiadem to zleciało, bo mąż na 14tą do pracy więc rano wszystko szybko :-)

Modlicha83 - gratuluję chłopca :-)

Asienka0086 - witamy :-) zapraszamy do pisania u Nas :-) tez mam termin na 2.01 :-) poczytaj regulamin żebyś wszystko wiedziała co i jak ;-)

Pozdrawiam

reklama
Chyba mnie coś bierze :( gardło boli i zimno mi) Czekam na mężusia i możę się mną zaopiekuje ;)

Na allegro oglądam łóżeczka dla dzieci i się zastanawiam czy nie kupię pełnego zestawu. Płacisz niecałe 500 zł i w tym masz wszystko lącznie z pościelą .

Modlicha kolejny chłopak na forum, gratuluję:)

Do góry