reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja tez we wtorek ale 18 maja wiec za 2 tygodnie no coz musze czekac

no ja mam urodziny 16 grudnia i myslalam ze w poprzednim cyklu mi sie uda i bede miala urodziny z dzidzia bo maz ma w tym sammym miesiacu co corka no ale trudno najwazniejsze ze bedzie :-) ja juz chce jesien co bede okragla i bede sie zblizac do terminu :-)

moja pierwsza ciaza latwa nie byla ale i tak tesknilam bardzo za nia.. wtedy mialam ogromny brzuch bo synus wazyl 4650g... a teraz beda kruszynki tylko nie wyobrazam sobie jak wielki bedzie brzuch!!!!!!

reklama
Dzięki KasiaWie:-) juz kombinowalam z suwaczkiem może teraz mi sie wyswietli:-)
Dziewczyny czemy nasz watek jest inaczej umiejscowiony niź watki innych mam z innych miesięcy??

A Ty KasiuWie. w którym jesteś tygodniu? przed Toba też dopiero pierwsza wizyta? ja idę za tydzień w środe jednak.
Mam troszke stresa i juz nie moge sie doczekać a jak Ty się czujesz?? Też obawy mieszają Ci sie z radościa?
Do mnie nie może jeszcze dotrzeć że beziemy mieli z męzem dzidziusia, ciąża była planowana ale nie spodziewałam sie ze uda sie tak szyblo:-) chociaz bardzo na to liczylam:-)

Cześć dziewczynki:-)
z radością chciałabym do was dołączyć:-)mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona:-)
Teścik zrobiłam 28 kwietnia i wyszły mi dwie kreseczki:-)potem powtórzyłam jeszcze dwa razy i ponownie dwie kreseczki...druga bledsza ale z tego co się orientowałam to nic nie szkodzi...szczególnie że @ brak.
Ja mam cykle dość długie bo niektóre 31 dni a inne były 35 dni. Wizytę mam albo w poniedzialek albo w środe, jeszcze nie moge zdecydowac sie na ginekologa:-)

suer i pewnie ze przyjmiemy z radoscia.....
jak byly 2 to ciaza jest. nawet przy bledszych...
a ja sie dzis zle czuje.... brzuch mnie boli i troszke plamiłam krwią.. oczywiscie bylam u lekarza...no najwazneijsze ze wszysto wporzadku wg niego a fasolki rosna!
nie uwierzycie ale skakaly juz dzis na monitorze serduszka!!!!!! a jeszcze kilka dni temu ich nie bylo widac... mam fotki:):):):)
mam pomysl... utworzymy moze grupe zamknieta na fotki co wy na to?? spotkalam sie juz z tym ze ludzie wstawiaja cudze zdj i zakladaja takieprofile a mnie to drazni.. co wy na to?

blondi80 gratuluje trojaczków:-) a w którym tygodniu Ty byłas u ginka że juz wiesz, ze będzie miala 3 dzidzie??Ja wstepnie chciałam iść jutro ale ginka mi powiedziała, ze jeszcze za wczesnie i zeby poczekać jeszcze ok tygodnia.
A brzusi moze będzie taki jak za pierwszym razem, bo im wiecej dzidziusium w brzuszku tym one sa mniejsze żeby sie tam zmieścić:-)chyba....:D

blondi80 gratuluje trojaczków:-) a w którym tygodniu Ty byłas u ginka że juz wiesz, ze będzie miala 3 dzidzie??Ja wstepnie chciałam iść jutro ale ginka mi powiedziała, ze jeszcze za wczesnie i zeby poczekać jeszcze ok tygodnia.
A brzusi moze będzie taki jak za pierwszym razem, bo im wiecej dzidziusium w brzuszku tym one sa mniejsze żeby sie tam zmieścić:-)chyba....:D

tak dzidzie beda kruszynki... ja bylam ilka dni temu od razu tu zameldowalam sie...... lekarz podejrzewal ale dzis skakaaly 3 punkciki wiec sa trojaczki:):):):)

mam pomysl... utworzymy moze grupe zamknieta na fotki co wy na to?? spotkalam sie juz z tym ze ludzie wstawiaja cudze zdj i zakladaja takieprofile a mnie to drazni.. co wy na to?

Pewnie ja jestem jak najbardziej za:-)
Moze w ogole nasz watek tez powinien wyglądać jak te inne :przyszlych mam" i miec taki zielony dymek...teraz to mamy chyba jakis podetmat i nie bedziemy mogly tworzyszyc innych dyskusji w naszym watku tak jak to jest u innych...co wy na to? Tylko chyba moderator musi o zmienic...

Pewnie ja jestem jak najbardziej za:-)
Moze w ogole nasz watek tez powinien wyglądać jak te inne :przyszlych mam" i miec taki zielony dymek...teraz to mamy chyba jakis podetmat i nie bedziemy mogly tworzyszyc innych dyskusji w naszym watku tak jak to jest u innych...co wy na to? Tylko chyba moderator musi o zmienic...
dokladnie.. napisze do adinistracji....

dziewczeta zaproszenia do grupy wyslane..w razie co piszcie jak ktoras nie dosala ze styczniowek a wysle:):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gratuluje styczniówki 2011 ja mam nadzieję być lutówką 2011 :)
blondi a Ty uuuuuuuu nieźle trojaczki... ale ja to chyba byłabym w szoku jak ch o l e r a

pozdrawiam i zdrówka wszystkim zyczę :*

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki widze, ze mamy juz swój "dymek" :-)tylko jak przenieść nasze pogaduszki tam?

Do góry