reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witaj Kasia i rowniez serdeczne gratulacje:-) ja ostatnia @ miałam 4 kwietnia z tym ze cykle mam 30 lub 31 dniowe :tak: a ty Kasiu na kiedy masz termin???

reklama
E_milcia - wchodzę na styczniówki 2011 patrzę nasza Emilcia i wiesz co przez chwilkę pomyślałam :), że Adaś będzie miał rodzeństwo

Witaj Kasia i rowniez serdeczne gratulacje:-) ja ostatnia @ miałam 4 kwietnia z tym ze cykle mam 30 lub 31 dniowe :tak: a ty Kasiu na kiedy masz termin???​

Ja tez małam 4 :-):-):-):-)ale ja mam cykle 28 dniowe:-)no według programów na róznych stronach to wyszlo mi na jednym ze 8 a na jednym ze 10;-)

Hej!A ja jestem styczniową mamą 2008.Teraz znowu jestem w ciąży to 4 dzidzia.Ale dużo dodatkowych wątków już macie.Życzę dobrych 9 miesięcy.

Aby ta długa droga, która jest przed Wami - szybciutko zleciała... Przede wszystkim, aby ciąże były książkowe, dzieciaczki zdrowe, piękne łatwo i szybko urodzone. Wszystkiego dobrego styczniówki 2011:)

Majówka 2010

Hej!A ja jestem styczniową mamą 2008.Teraz znowu jestem w ciąży to 4 dzidzia.Ale dużo dodatkowych wątków już macie.Życzę dobrych 9 miesięcy.

dziękujemy serdecznie,a Tobie życzę również szczęsliwego rozwiązania i 4 dzidziuś to już pięknie,u mnie dopiero 2 :-)

Aby ta długa droga, która jest przed Wami - szybciutko zleciała... Przede wszystkim, aby ciąże były książkowe, dzieciaczki zdrowe, piękne łatwo i szybko urodzone. Wszystkiego dobrego styczniówki 2011:)

serdecznie dziękujemy,Ty juz bliska rozwiązania :-) życzę szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu,pozdrawiam serecznie!!!

Majówka 2010

Jejku już są Mamuśki na nastepny rok???? Świetnie.
Zyczę Wam cuuudownych 9 m-cy i zdrowych maluszków!!!!!

no czas leci...juz na 2011 rok:-) równiez zyczę cudownych pozostałych Ci tygodni :-) już półmetek przekroczony :-)

Ostatnia edycja:
czesc kochana.. ja tez mam terminek na 2 stycznia... z tym ze u mnie spdodziewamy sie nie jednego malenstwa:)
jak samopoczucie???
juz cos zaczynasz odczuwac??
ja jestem ciekawa jaka ta ciaza bedzie:):):):)
przy 1szej nie bylo zle ale mialam dlugo mdlosci i inne sprzyjajace temu stanowi dolegliwosci.....
chcialabym by teraz bylo jednak inaczej...
najzabawniejsze ze po wczesniejszej ciazy nie zdazylam zrzucic do konca wszystkich kg a tu kolejne mi przybeda ale bardzo sie ciesze bo bardzo chcielismy miec dziecko rok po roku... ale nie spodziewalismy sie TROJACZKÓW:):):):):) no i pewnie z tego powodu porod bedzie duzo szybciej ale skoro termin na styczen to chce byc styczniowka do konca z wami:):):):)
kochana niezle 3 na raz to ty juz bedziesz napewno mama 2010 bo mnogie ciaze szybciej sie rozwiazuja gratuluje

Majówka 2010
ladne kochana ty juz na mecie jestes jeszcze 1 krok :-)

witajcie melduje sie 8 styczen moj termin :-) przyszlam do was ze staraczek 2010 super forum i super kobietki mam nadzieje ze tu tez bedzie milo i ze czass nam szybko zleci :-)

reklama
Do góry