reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

żabka witaj :-)jestesmy w ciązy dokładnie w tym samym tygodniu ylko ja 1 dzien młodsza:-)u mnie 4 tydzien i 1 dzien,musze zrobic suwaczek w koncu:-)

kiedy masz wizyte u ginek????ja za tydzien we wtorek:-):-)

fajnie że nas coraz więcej:tak:

reklama
kochana niezle 3 na raz to ty juz bedziesz napewno mama 2010 bo mnogie ciaze szybciej sie rozwiazuja gratuluje

ladne kochana ty juz na mecie jestes jeszcze 1 krok :-)

witajcie melduje sie 8 styczen moj termin :-) przyszlam do was ze staraczek 2010 super forum i super kobietki mam nadzieje ze tu tez bedzie milo i ze czass nam szybko zleci :-)

tak dokladnie.. ale chce zostac do konca styczniowka jak to po dacie porody wychodzi....
kolejne brzdace z grudnia..... synus tez z grudnia 6:)

żabka witaj :-)jestesmy w ciązy dokładnie w tym samym tygodniu ylko ja 1 dzien młodsza:-)u mnie 4 tydzien i 1 dzien,musze zrobic suwaczek w koncu:-)

kiedy masz wizyte u ginek????ja za tydzien we wtorek:-):-)

fajnie że nas coraz więcej:tak:
ja tez we wtorek ale 18 maja wiec za 2 tygodnie no coz musze czekac
tak dokladnie.. ale chce zostac do konca styczniowka jak to po dacie porody wychodzi....
kolejne brzdace z grudnia..... synus tez z grudnia 6:)
no ja mam urodziny 16 grudnia i myslalam ze w poprzednim cyklu mi sie uda i bede miala urodziny z dzidzia bo maz ma w tym sammym miesiacu co corka no ale trudno najwazniejsze ze bedzie :-) ja juz chce jesien co bede okragla i bede sie zblizac do terminu :-)

Kochane gratuluję wam bardzo serdecznie
Życzę wam spokojnych 9 miesięcy, niech wasze fasolki rozwijają się prawidłowo i wyrosną na zdrowych maluszków, a poród niech będzie szybki i bezbolesny:)

Sierpniówka 2010

Wieeeelkie gratulacje dla wszystkich stycznióweczek 2011 :-) Ale ten czas leci ... dokładnie rok temu, 04.05. zobaczyłam upragnione 2 kreseczki na teście ... teraz na podłodze obok mnie leży mała rozrabiaka, a ja po ciuchu marzę, żeby do Was dołączyć ;-)
Wszystkiego NAJ NAJ dla Was i fasolek !!!

Cześć dziewczynki:-)
z radością chciałabym do was dołączyć:-)mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona:-)
Teścik zrobiłam 28 kwietnia i wyszły mi dwie kreseczki:-)potem powtórzyłam jeszcze dwa razy i ponownie dwie kreseczki...druga bledsza ale z tego co się orientowałam to nic nie szkodzi...szczególnie że @ brak.
Ja mam cykle dość długie bo niektóre 31 dni a inne były 35 dni. Wizytę mam albo w poniedzialek albo w środe, jeszcze nie moge zdecydowac sie na ginekologa:-)

Kobitki:-) możecie mi proszę napisać jak się robi suwaczek??
z góry dziękuję:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane Stycznióweczki 2011!
Serdecznie Wam gratuluję. Życzę wspaniałych chwil z maluszkami w brzuszkach.

Styczniówka 2010

reklama
aniwar witaj:-)
suwaczek msisz najpierw stworzyc na jakiejs stronie a późnie wkleic cały kod który ci sie wyswietli w ->panel kontrolny->edytuj sygnaturę

Do góry