C
claudia4you
Gość
Wartości referencyjne, to zakres, w którym wynik jest prawidłowy, czyli bardzo dobrze ci wyszło.
tak właśnie mieścisz się w normach - to tak samo się sprawdza jak np morfologię ;-) dobrze mówię??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wartości referencyjne, to zakres, w którym wynik jest prawidłowy, czyli bardzo dobrze ci wyszło.
Cześc Dziewczyny, chwile mnie nie było a tu taki refetar![]()
Ja byłam dzis na basenie, popływalam pół godziny i sie zmęczylam. Później pojechałam na zakupy i.....miałam nieprzyjemną sytuację w kolejce.
Oczywiście poszłam do kasy pierwszeństwa i powiedziałam do kolesia (może 25 lat) że to jest kasa pierwszestwa że jestem w ciąży i że skasuję się przed nim. A on do mnie : a skąd Pani wie że ja nie jestem niepełnosprawny? Zatkało mnie....powiedziałam mu że jest beszczelny (mogłam powiedzieć że nie widać). powiedziałam, że jestem w ciąży i mam prawo iść pierwsza. Pani kasjerka mnie przyjęla i kasowała mnie a z tyłu słyszę dyskusje o tej sytuacji. Pani kasjerka mnie skasowała a ja do kolesia, że następnym razem to niech sie ustawia w normalnych kasach a nie pierwszeństwa. A koles do mnie, że mogłam go poprosić a nie ustawiać się przed nim. A ja do niego że to jest kasa pierwszeństwa więc ciężarne mają pierwszeństwo i wtedy włączyła sie kasjerka, która powiedziała, że ja mam racje i to ja mam pierwszeństwo. Z drugiej kasy babeczka się odezwała popierając mnie.
Powiem Wam ta sytuacja mnie tak wkurzyła,ale jak my nie będziemy walczyc o siebie to nikt nas nie przepuści.....
Co do Waszych wypowiedzi o rodzinie i teściowych to ręce opadają....dlatego z rodzina najlepiej na zdjęciu.
Idę jeść bigosik z młodej kapusty bo właśnie ugotowalam![]()