reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos-No to znasz ten ból:baffled:jak są sliczne butki to przeważnie mogę sobie tylko pomarzyć bo 38 i 39.A tak to coś z sensem to trzeba szukac no kasy więcej wydać.No ja też albo ecco albo gino rossi.

Aż ciekawa jestem jaką mój synek będzie miał nogę bo teraz ma już 18 cm.A tatuś też spore kopytko bo 31cm

Ostatnia edycja:
reklama
Ja może nie znam bólu z kupowaniem butów, ale mój mąż tak.
Ma numer od 46 - 48 a w normalnym sklepie takie buty są rzadko....

Jak już są to kosmicznie drogie.

Ja mam małą stopkę bo 39-40 więc wielkiego problemu nie ma :-)

claudoos dziękuję za wytłumaczenie dlaczego masełko do mleka. Ja właśnie piję mleko z miodem bo coś mnie chyba bierze.
Już pisałam o tym wcześniej ale apropos Twoich bóli kręgosłupa to teraz w shape jest płyta z ćwiczeniami joga na kręgosłup. Może się zainteresujesz i Ci pomoże.

Widzę, że macie te nóżki...ja mam 39/40 i 170 wzrostu ale moja mama ma 42 i wiemm jak jej cięzko zdobyć coś fajnego.

więc tak
badania połówkowe zwykłe kosztują 80zł
a 4D 150 zł
więc nie jest tak źle

kurcze nawet bym się na te 4D skusiła jak będzie kaska :-)

Witajcie dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo. Tak sie rozpisalyscie, ze nie dam rady wszystkiego przeczytac.

Claudoos, gratuluje zakupow. Nie ma jak dobry sprzet w domu.

Martus, H&M ma calkiem znosne spodnie dla ciezarnych. Ja tez jestem XS/S i ich rozmiar 36 pasuje.

Ja tez mam problemy ze znalezieniem dla siebie butowz moim rozmiarem 35. Tutaj najmniejszy rozmiar w sprzedazy to 36. Teraz czeka mnie kupno jakichs zimowych butow, bo w swoje kozaki sie juz nie mieszcze. Bede musiala pochodzic i poszukac. Moze uda mi sie cos znalezc.

Mnie tez cos bierze, wiec przylacze sie do kuracji mleczkiem i mainka ;-).
Jak radzicie sobie ze zgaga? Mnie meczy juz od dluzszego czasu, a nie chce kupowac farmaceutykow.

Dzis po raz pierwszy zaczelam czuc wyrazniejsze ruchy :-). Do tej pory bylo to tylko od czasu do czasu. 8 wrzesnia ide na USG. Nie moge sie doczekac, by zobaczyc tego brzdaca :-)

Witajcie dziewczynki wieczorowo:) pogoda straszna, zimno jak nie wiem, i mnie też już w nosie zaczyna coś kręcić, ale widzę, że wiele z Was pisze, że coś Was bierze...:no:
claudia no to nie jest tak źle u Ciebie z tymi cenami:)
a co do zimowych ubranek to też się nad tym ostatnio zastanawiałam, z butami w sumie problemu nie mam bo ja mam rozmiar 39 - 40 i nogi patyki więc wszystkie kozaki w cholewkach i tak za szerokie, więc jak mi nogi spuchną to i tak się w nie powinnam wcisnąć:) ale z płaszczykiem czy kurtką może być ciężko, myślałam żeby kupić taki nie ciążowy ale szerszy płaszczyk i będzie na ciąże i też po, bo specjalnego to się kompletnie nie opłaca. Idę sobie zrobić herbatkę z cytrynką, bo normalnie siedzę i mi zimno brrrr....

Mi też zimno :( Ja o butach narazie nie myślę :) Zobaczy się jak już zumno będzie porządnie :)
Ja mam rozmiar 37 więc też nie jest źle :)
Mój mąż zabawia Wiki :) A ja wystawiam po niej rzeczy na allegro. MAm jeszcze 3 kartony wielkie ale kolezanka ma w środę przyjechać bo córeczka będzie jej się rodziła w październiku więc ma odkupić trochę. A ja już w sumie 400 zł zarobiłam na jej ubrankach :) A mam ich masę i w bardzo dobrym stanie, dużo coccodrilo, next, h&m, i angielskich firm georgia G2G, GAP :) Więc kupię Wiki na zimę ciuszki a i dla Tomcia się coś dostanie :)

ja mam idealne 39 ;) i mam nadzieje że w zimę zmieszcze sie w moje botki bo nie to że mam ciężko z butami ale rzadko kiedy coś mi się podoba hehe :D A płaszczyk na jesień mam od mamy bo ona rzadko nosiła taki czarno biały w pepitkę z kołnierzem ,a na zimę dostałam kiedyś od kolegi mamy po jego córce która była większa niż ja i trochę za duży a na zimę będzie jak znalazł :) fajny czarny długi z futerkiem na kapturze i rękawkach.

reklama
Hej girls moje kochane.
Miałam dziś intensywny dzień, wyszliśmy z domu po 8, a wróciliśmy po 17. Zbliża się początek roku szkolno/przedszkolnego więc masę spraw do pozałatwiania. Wcześniej zakładałam, że jak Fifi pójdzie do przedszkola to na spokojnie wszystkim się zajmę, ale skoro wracam do pracy to muszę się uwinąć do tego nieszczęsnego pierwszego.

W mojej pracy nadal bez przełomu. Nie chciałabym iść do tego sądu pracy ale zaczyna mnie to wszystko wnerwiać coraz bardziej.

Piszecie o ciężarówkowych ubraniach zimowych. Ja to w ogóle o tym nie myślę, do zimy jeszcze tyle czasu. Przy Filipie udało się przechodzić do końca w przed ciążowych butach i kurtce. A gdyby tym razem okazało się, że jednak ze wszystkiego wyrosłam to pewnie zafunduję sobie coś ciuchlandowego za parę groszy.

damqelle zdrówka kochana!!!!!!!

Wczoraj wieczorem PIERWSZY RAZ POCZUŁAM RUCHY DZIDZIUSIA :):):) tak mi się wydaje. Ale jak mój mąż przyłożył rękę to dzidzia się zbuntowała i nie kopała:(
gratulacje!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny na szczęscie jest juz lepiej, mała kopie więc myslę, że poczekam do czwartkowej wizyty. Chyba mała usłyszała i poczuła, że mama sie denerwuje i zaczęła kopać. Dziś już też się ruszała po jedzonku
moja kropka też robi się mega aktywna gdy mam jakąś stresującą sytuację. Cieszę się, że u Ciebie już wszystko w porządku.

Do góry