reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ja tylko na sekundkę :-)
chciałam się pochwalić że dzisiaj nasze maleństwo sie ujawniło i będziemy mieć synka :-)

czyli będziemy mieć parkę w domu JUPI :-)

fociak

Uploaded with ImageShack.us

teodor kozak i to spojrzenie "czego ode mnie chcesz kobieto?;)"

karlita- gratulacje;) i chyba jajeczk widac ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór dziewczyny
Wpadam tylko na chwile , jutro musze przed 9 wstac wiec dzis za długo na necie nie bede siedziala.

Jestem po usg- jestem szczesliwa bo wszystko z moim szkrabem jest w porzadku....Wymiarów nie mam ,ani wagi....Był to ogolny wglad na dzidzie
Był przy mnie maż , pierwszy raz....Lekarz mu powiedział i pokazywał gdzie sa nozki,raczki, kosci, bark, główke ,serduszko....Po jego minie widac było ze
jest bardzo szczesliwy,zachwycony:biggrin2:
Co do pytania o wesele to lekarz zezwolil mi na wyjazd tylko leki dostane jakies na podróz bo wesele jest w Radomiu....
Teraz czeka mnie w poniedzialek wizyta w gabinecie i przeglad reczny :biggrin2:
Zdjecie dzidziolka mam ale jutro juz pokaze

Eevciaa no to pieknie Jeszcze nie urodzila sie córeczka a juz w telewizji beda ja
pokazywac...Moze nosisz w brzuszku przyszła gwiazde ??;-)

Blondi polecam Ci pic jeszcze na schorowane gardełko herbatke z miodem, mi to pomogło....Kiedys lekarz mi powiedział ze mam pic duza ilosc ciepłych plynow i po 3 dniach mi przeszło :tak: Takze kuruj sie ,kuruj
Narobilas mi ochote na czytanie sagi wiec ja tylko pochłone Cobena to chyba do sasiadki skocze po ksiazki :-)
Cudnego masz owczarka :tak:

Batonik gratuluje córeczki :happy2: No przynajmniej na samych chłopcach nie staneło :happy2:
Twoja królewna ladnie wazy , a ta jej buzka ..cudna :-)

Claudia no brawo ze sie odwazylas do dentysty zawitac , nie bedzie az tak zle :blink:

Kashyaa to dobiero dentysta jak jego pacjentki zasypiaja na fotelu ;-)

Fogia MOJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!

Ribi duzo wypoczywaj i nie przemeczaj sie ...

Klaudoos to maz Ci zrobił nie lada niespodzianke :-) Swietne rzeczy kupiliscie
To ty juz masz prawie wszystko ..;-)

Martka85 ja tez jeszcze nic nie kupiłam , jeszcze troszke czasu jest wiec głowa
do gory..... Psiaczek Twoj to jakis rasowiec??

Madzia piekna masz te swoja gromadke.....Sliczne zwierzaki i cudna córeczka :-)
Co do lekarza moze miały lekarka zły dzien i tak wyszło sproboj z nia pogadac przykolejnej wizycie - a nóz cos jej sie zmieni?

Karlitka moje gratulacje z synusia !!! A jednak dzis chłopak dał o sobie znac
a myslalam ze na dziewczynkach dzis poprzestanie

No nic nadrobilam dzisiejsze zaległosci ......teraz nic jak tylko powiedziec DOBRANOC i sprobowac zasnac

Ps...Wie ktos cos o gdyniance???

Do góry