reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja też mam termin na 4.01 i mam nadzieję, że donoszę dzidzię do stycznia;)

Ale w sumie to dziwne, bo na suwaczku mamy inne dane...

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie dziewuszki :-)

od rana pogoda do bani niestety , miałam iść do koleżanki, ale nie wiem czy się wybiorę w ten deszcz.

Karlita GRATULACJE :) Piękna fotka :)
dzięki :-D:-D

Jestem po usg- jestem szczesliwa bo wszystko z moim szkrabem jest w porzadku....Wymiarów nie mam ,ani wagi....Był to ogolny wglad na dzidzie
Był przy mnie maż , pierwszy raz....Lekarz mu powiedział i pokazywał gdzie sa nozki,raczki, kosci, bark, główke ,serduszko....Po jego minie widac było ze
jest bardzo szczesliwy,zachwycony:biggrin2:
czekamy na zdjęcie z usg :-D:tak:

super że z maleństwem wszystko OK a mina męża pewnie bezcenna :-D

Karlitka moje gratulacje z synusia !!! A jednak dzis chłopak dał o sobie znac
a myslalam ze na dziewczynkach dzis poprzestanie
styczeń jednak należy w przewadze do chłopców :-D:-)

Fogia trzymamy kciuki za rozmowy :-D:-D

Cześć dziewczyny:-) Ja to już wogóle nie mogę nadrobić tego co jest tutaj napisane:crazy:
Klaudoss jesteś niesamowita z tymi zakupami:-). Ale cwanie to wymyśliliście bo jak maluszek przyjdzie na Świat to przyjdzie Wam się tylko z nigo cieszyć i nie będziecie musieli się już przejmować takimi rzeczami no i kasą:)
Kurde a wiecie ja to nic nie mam i mam zakaz od męża kupowania czegokolwiek do 9-go miesiąca:wściekła/y:
Chyba potajemnie normalnie przed nim będę kupować a on niech się wypcha:-p
A co do tycia to po ciąży przy maluchu szybkoo się zrzuci:)

Kurde a wiecie ja to nic nie mam i mam zakaz od męża kupowania czegokolwiek do 9-go miesiąca:wściekła/y:

A co niby taki zakaz ma na celu? Skumulowanie wydatków na sam koniec ciąży, czy wprowadzenie nerwowego biegania po sklepach i zamartwiania się, czy się zdąży, czy tez nie, bo dziecko się wcześniej urodzi?
Wytłumacz mu, że to nie jest dobry pomysł, albo naprawdę zacznij kupować w tajemincy;) Ach Ci faceci i ich pomysły...

...Tak ich pomysły:) Moim zdaniem też lepiej wcześniej póki brzuszek mały,bo pózniej dzwigać to wszystko to do bani....męczące i irytujace.Byłam z mężem w praktikerze tydzień czy półtora przed urodzeniem po jakieś tam duperele i powiem wam ze przeszłam jedną alejkę w jedną stronę,drugą wróciłam i usiadlam bo miałam dosyć.Odechciewa się zakupów na pewno:tak:Ja bym już kupowała,najwyżej schowasz...bo pózniej kupa kasiory na raz tak jak kashyaa pisala.My kupowaliśmy w 32 tygodniu jak byłam i łóżeczko,materacyk,pościel,poszwy,ubranka,to wszystko podsumowane przy kasie dało niezłą sumkę..dobrze ze rabat dostaliśmy;):-)

klaudoos daj znać jak po wizycie
przy pierwszej ciąży to w sumie też na tym etapie miałam wszystko

a teraz mam tylko 1 czapeczkę i śpiworek na zimę ;-)
ale muszę przebrać ciuszki po Gabi bo mam dużo uniwersalnych :tak:

szalom witaj gdzie Ty byłaś jak Cię nie było ??

Rzeczka witaj gdzie się podziewałaś ??

Karlita-gratuluję synusia!:-D
:-D

dzięki :-)

super że małe takie aktywne :-D a wiesz ze tak zostaje po porodzie :tak:

claudia u nas od wczoraj leje... rano byłam w sklepie to normalnie czuć jesień!!
a ja jeszcze nie chce jesieni no dobra taka polska złota słoneczna mozę być ale nie deszczowa ...
anrysa nie rozumiem takich zakazów... jakieś chore zabobony ....
uważam że nie ma co zostawiać zakupów na koniec... różnie to bywa ... a później co maż wszystko kupi jak Ty będziesz w szpitalu ?? wózek, łózeczko, pościel, wyprawkę??

moja koleżanka też ma takiego męża i kupowała wyprawkę i chowała do torby na dnie szafy .... co dla mnie też było chore ... no ale różni są ludzie :tak:

myślę że już w połowie ciąży można zaczynać robić zakupy jak wszystko zostawi się na koniec to się finansowo nie wyrobicie ... naprawdę jest tego dużo :tak:

Wiecie co dziewczyny właśnie czekam na wypłatę i mam zamiar tak zrobić. A to są jego zabobony. Tzn łóżeczko i wózek kupimy na pewno na końcu. Wózek chyba nawet po urodzeniu. Bo po prostu poskładałam na to kaske i mam odłożoną. Ale chciałam pokupować trochę ciuszków i takie tam. Wanienkę chyba będziemy mieć jeszcze z Wikusia.

Ja też mam termin na 4.01 i mam nadzieję, że donoszę dzidzię do stycznia;)

Ale w sumie to dziwne, bo na suwaczku mamy inne dane...

mysle ze zalezy od suwaczka ,ja musialam kombinowac by sie wstrzelic na ten 04.01.2011

karlita ja jakos weny do pisania nie mialam i czasu ostatnio jakos brak .

Obiecuje poprawe i bede pisac czesciej :D

reklama
Dzień Dobry :)

Ja też muszę chyba zacząć coś kupować, bo nie damy rady. Muszę kupić komode do sypialni aby poukładać część rzeczy małego. Najgorszy dylemat mamy z wózkiem, nie wiemy w końcu jaki kupić :(

Do góry