reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
A ja myslalam ze bedzie synek i trudno mi sie przyzwyczaic do mysli ze to Dziewczynka :-). Moja Corcia ma 290gram. Jutro wychodze ze szpitala :-D.

Dziewczyny widzę dziś póki co same dziewczynki :) a jeszcze rośnie nowa gwiazda tv u evci w brzyszku:)

Ja już sie lepiej czuję, wzięlam nospę, poszłam do kibelka i już lepiej. Ale powiem Wam że się przestraszyłam, ogólnie staram się nie panikować ale tutaj nie wiedziałam co się dzieje. Dziś mój mąż pojechał na spotkanie firmowe więc moge liczyć na moją przyjaciołkę-sąsiadkę jak trzeba będzie to mnie zawiezie do szpitala.

Gotuję zupkę ogórkową mniam:)

Kurcze,takie usg 3D powinno być już standardem wszędzie.
eevciaa-jeszcze masz czas do narodzin:)przyzwyczaisz się
Ribi- to dobrze ze już lepiej:),i dobrze ze masz blisko osobę na którą zawsze możesz liczyć,jakby mąz nie mogł akurat.

A ja już po obiadku,zrobiłam sobie zapiekankę z ziemniakow,mieska mielonego i warzyw...mniam teraz dzidzia zaczela się ruszać:)kopie mnie i bulgoty słysze:)

reklama
We wtorek na 10:40 dentysta :-) boję się i cieszę jednocześnie

nie ma się co stresować ... mi w niedzielę wieczorem pękł ząbek, tzn ułamała mi się 6 którą zdążyłam wyleczyć kanałowo zanim zaszłam w ciążę :-( we wtorek już byłam u dentystki :tak: niestety ząbek musi zostać usunięty ale to dopiero po porodzie :sorry2: bo nie dokucza mi a ja jednocześnie biorę zastrzyki clexane na rozrzedzenie krwi i byłby mały problem z rwaniem ząbka :baffled: ogólnie babka mi mówiła że teraz każdy lepszy gabinet ma specjalne znieczulenia dla ciężarówek tzn. jak się nie mylę czysta lidokainę ale ogólnie te nowe znieczulenia nie są szkodliwe dla dziecka ;-) także głowa do góry claudia4you

Do góry