reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

kashyaa - moim zdaniem, nie ma różnicy jakie będziesz brała, bo one i tak się nie różnią za wiele składem. Z tymże zwróć uwagę czy są przeznaczone do odpowiedniego trymestru ciąży.

Ja też zażywam Feminatal z tymże N- on jest uniwersalny dla kobiet w ciąży i matek karmiących i było w nim 60 tab.
Ale słyszałam o Prenatalu i i jeszcze Falwicie.

Ostatnia edycja:
reklama
to zalezy od apteki ja placilam wczesniej za 30 tabl 47zl, a teraz przerzuciłam sie na elevit 100tabl za 79zl

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co mozecie mi doradzić:Otóz pierwszego wysyłam synka pierwszy raz do przedszkola i nie wiem czy ubierać go w białą koszulę czy nie??Wątpię aby mu było wygodnie,ale coś mi się tak o uszy kiedyś obiło ze w białej koszuli.Z drugiej strony nie chciałabym zeby albo sam był w białej,albo jako jedyny nie.Jak uważacie??:crazy::baffled:

Eevcia - Ribi ma racje.W domu bys sie niepokoila a tak masz przynajmniej wokól siebie
specjalistów i odpowiednia opieke

Ja nie biore zadnych witamin ale chyba zaczne po wizycie u lekarza zapewne cos dostane bo robia mi sie zajady wiec mam niedobór żelaza i witaminki B wiec bede sie czegos zapewne domagała

Poki co musze sie jeszcze spytac czy na wesele bede mogla jechac, mam nadzieje ze nie bedzie widział zadnych
przeszkód

Ja moze jestem troche staroswiecka, ale uwazam, ze stroje galowe powinny nadal obowiazywac i powinno sie bardzie na to zwracac uwage. A nie tak jak widze np mlodziez na mature w jeansach...

Dziewczyny, ale jaja! Przyszla pielegniarka ze potrzebuje jedna chetna kobite na gore bo kamerzysta przyjechal z tv. Wzieli mnie bo mam najstarsza ciaze. Zrobili mi usg- moj dzidzius bedzie w tv :-D na tvp katowice o 18 a moze nawet teleekspres/ panorama. Przy tej okazji dowiedzialam sie ze dzidzia wyglada na dziewczynke! Tak wiec jak bedziecie sie nudzic to mozecie zobaczyc. Promuja szpital w Zywcu bo chca wybudowac nowy szpital.

reklama
jeżynka na suwaczku mam 17 tygodni i 5 dni bo tak mi wychodzi z USG i od początku z karty ciążowej, a termin od początku mam na 24 stycznia i tego się trzymam

josiab gratulacje synusia :tak:

fogia jesteśmy z tobą - dasz radę, napisz już jak będzie po

eevcia
kochanie bądź silna gada ile chcesz, będziemy Cię pocieszać w razie potrzeby ;-)

martusia29 weź mu białą koszulę,i coś do torebki na przebranie a jak zobaczysz , że inne dzieci nie mają białych to synka przebierzesz, żeby się głupio nie czuł :tak:

Ja was witam z rana, a raczej z południa :-D wyspaliśmy się fajnie i poleniu****ę trochę sobie a potem poszukam dentysty blisko mnie, żeby się zapisać, póki mam w sobie taką determinację to ją wykorzystam

Do góry