reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

madlen ja teraz pierwszy raz wzięłam no-spę i już lepiej się czuję. Tak wcześniej przy bólach nie brałam, bo można było wytrzymac.

reklama
Ja mialam robione usg wlasnie. Na lepszym sprzecie niz ostatnio i na nim wyszlo ze dzidzius jest takiego rozmiaru jak ma byc i termin na 17 stycznia (a lekarka mi powiedziala 5dni temu ze jest maly i termin na 25stycznia). Wszystko w porzadku i lekarz stwierdzil tylko ze nie wie skad te plamienia... Zamiast sie cieszyc ze jest dobrze jestem zla bo nic nowego nie wiem i nie widzialam dzidzi. Nadal o wypisie nie wspomnieli. Ech. Chce do domu. Sorki ale musialam sie wygadac.

evciaa jak będzie już można to Cię wypiszą. Dobrze, że jesteś pod opieką lekarza bo z tymi plamieniami to nie ma żartów. Więc proszę słuchać lekarzy i nie marudzić :) najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze :)

Witam mamuśki:)

Fogia- trzymam kciuki, będzie dobrze- nie ma innej opcji !!!

Ribi - ja tez zażywałam nospe na początku ciąży i jak mnie boli brzuszek, bo mnie pomagała. Odpoczywaj dużo i leż. A jak nie przejdzie, to może faktycznie skontaktuj się z lekarzem.

Madlen - lekarze mówią , że spokojnie można brać nospe- ale moim zdaniem jak się nic nie dzieje, to bez sensu jest coś zażywać bez potrzeby.

Carri - trzymam kciuki za badania:)

Faktycznie same chłopaczki będą się rodzić :) Nam lekarz powiedział, ale jeszcze nie na 100% że będzie dziewczynka, więc szansa są, że męska płeć jeszcze nas tak nie zdominuje w tym styczniu:)

eevciaa-Jak,bedą pewni to Cię wypiszą,najwazniejsze ze lepiej,ze dzidzia zdrowa,i lekarze pod nosem.moze juz niedługo wyjdziesz:)
Ribi-to super ze już lepiej

eevciaa najwazniejsze, ze jestes pod dobra opieka! Na pewno juz niedlugo Cie wypisza :tak:
Ribi dobrze, ze lepiej sie czujesz i no-spa pomogla :tak:
Carri jak lekarz przepisal, to nie ma dyskusji :tak:
moniaivoy tez mysle, ze we wszystkim wazny jest umiar. A jesli lekarz kaze to trzeba brac , w koncu to oni sie na tym znaja:-)
Dominika81 turlanie mowisz :-D Ja turlac sie poki co nie musze, ale synek zrobil sie ostatnio strasznie absorbujacy i ciagle chce , zebym z nim uczestniczyla we wszystkich zabawach. nawet jak mam tylko siedziec i patrzec jak on sie bawi :-) I ciagle tylko ciagnie mnie za reke, ze mam z nim isc. A bylo juz tak fajnie, ze potrafil nawet godzinke bawic sie sam zabawkami... Oj nie wiem jak to bedzie jak drugi bobas sie pojawi...:szok::-D No ale damy rade! ;-)

Kochane, myślicie, że mogę sobie zmienic sama witaminki? Wcześniej brałam Feminatal 400, ale tylko dlatego, że ich nazwę mam na karteczkach, na których zapisywany mam termin następnej wizyty, a Pani Doktor, jak zapytałam o witaminy to wymieniła kilka róznych do wyboru, więc kupiłam te, których nazwę zapamiętałam.

Teraz skonczyło mi się opakowanie i wolałabym przerzucić się na coś tańszego. Chyba mogę, bo nie dostałam szczególnego zalecenia. No i co polecacie?

reklama
Do góry