reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny pozdrawiam wszystkie serdecznie. Właśnie wróciłam z basenu z skapnełam się, że dawno nie pisałam. Evciaa trzymaj się dzielnie, na pocieszenie napiszę, że też leżałam w szitalu i wszystko skończyło się ok, myślę, że z Tobą będzie tak samo:)

reklama
czesc Dziewczyny, wrocilam z dzialki, niesety neta tam nie mialam- uciekal zasięg! postaram sie poczytac zaleglosci!!
na dzialce byla mojsa mama- niestety nie odpoczalem, bo caly czas sluchalam monologu:-) zaraz idziemy na chwilke do znajomych, a potem spaś, jestem strasznie niewyspana i zmeczona!

No jestem w domu i strasznie zmęczona, musieliśmy do autobusu dobiegać - 10 minut biegłam i mnie to wymęczyło strasznie :-(

Cieszę się , że wróciliśmy, co ja znowu z rodziną nerwów znowu miałam:wściekła/y:

Za 2 dni pracy - wczoraj 13 godzin , dzisiaj 3 - dostałam tylko 100zł:no:

Jestem ogólnie zła, bo więcej obiecali i cały weekend spędziłam za ladą

Nie zanudzam już. Pozdrawiam Was cieplutko wszystkie.

eevciaa mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, z tego co piszesz lekarze nie panikują więc głowa do góry i trzymajcie się dzielnie.
Ja dziś po pogotowiu dentystycznym, po nieprzespanej nocy i wiertle do mózgu stwierdziłam, że nie wytrzymam do poniedziałku...wychodzi na to, że ciąża minie mi pod znakiem leczenia zębów...dobrze chociaż, że tu nie muszę płacić dodatkowo za białe plomby i znieczulenie bo w ciąży i rok po porodzie mam dentystę za darmo;)

Szczebiotka - dentysta za darmo po porodzie? czy dobrze zrozumiałam, przybliż temat bo jestem ciekawa

Lezymy z mężem przed tv i leniu****emy :)
Zaraz serialicho będzie to sobie zerknę :p
Dobrej nocy i do jutra:-)

Cześć Dziewczyny,
Ja już w domku :) Wczoraj impreza rodzinna i urodziny męża. Więcej przeleżałam w domu bo jakoś nie miałam siły na siedzenie przy stole...dziś piękny dzień więc skorzystałoam i pojechałam z mężem na basenik popływać. Trochę sie opalilam przy tym pływaniu :) Dziś kupiliśmy w końcu aparat więc niebawem będą fotki:)

evcia trzymaj się wszystko będzie dobrze, całe szczęście że pojechałas do szpitala.

Blondi ja mieszkam w uk, tutaj w jak jesteś w ciąży dostajesz taką kartę (wielkości dowodu osobistego) która przez cały okres ciąży i rok po upoważnia Cię do darmowej opieki stomatologicznej i lekarstw na receptę

dziewczyny kupiłam sobie nowy nr gazety "m jak mama" i powiem Wam, że jest dużo ciekawych artykułów m.in. o żylakach (czyli to co mnie dotyczy) i o bólach kręgosłupa (czyli m.in. klaudoos). Proponuję poczytać :)

Hej girlsy
witam wczesną porą. Mój M. już od godziny w drodze, a ja po pożegnaniu nie mogę zasnąć. A kiedyś tak nie cierpiałam rannego wstawania......;-) Dziecię jeszcze śpi więc idę po herbatkę i w spokoju poczytam coście tam wczoraj naskrobały.

Damqelle kochana moc buziaków urodzinowych!!!!!! To Ty już panienka jesteś czy lewik???
Gdynianka gratuluję takich dobrych wieści. I płeć poznałaś i się pewnie uspokoiłaś, że bejbik zdrowy, super wieści.
MOlaGo rozczulają mnie takie maleńkie ciuszki. I strasznie mi się podoba to określenie - Orzeszek - urocze.
nio wiem ze slodkie moj M. tak lubi....mki slodzic teraz hehehe

A ja witam z rana... Ze szpitala. Wczoraj wieczor delikatne plamienie zauwazylam- wystraszylam sie, polozylam sie z mysla ze dzis bede lezec a w poniedzialek pojade do lekarza. Dzis jednak wstalam po 6 do wc i plamienie czerwone juz mocne bylo. Przyjechalam do szpitala- jest dobrze- usg mi zrobili i z dzidzia w porzadku. Pani dr mnie uspokoila ze ruchow nie czuje bo dzidzius jest mniejszy, tzn jakby na 17tydzien. Szyjka zamknieta. Kazali mi zostac w szpitalu i lezec, wstawac tylko do wc. Zastrzyk dostalam. Maz zawiozl corcie na dzis do rodzicow, nie wiem jak ona beze mnie kilka dni wytrzyma. Oby bylo dobrze... Balam sie ze strace malenstwo.

ojjj bedzie dobrze mUSI!!! byc!!!

Gdyannka graki Michaska:*

a u mnie spac nie moge;( wekend superrrr Rodiznnie

do jutra

reklama
:-)Witam wszystkie brzuchatki w poniedziałkowy poranek ;-)

... od dziś to już na prawdę zaczynam odliczanie ... w czwartek wizyta :tak: ... już nie mogę się doczekać ... mam nadzieję, że tym razem moja Kluska w brzuchu się ujawni bo ostatnio pokazała, że ma pupkę i kręgosłup :-D

Ściskam na placek

Do góry