reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Eevciaa napewno bedzie wszystko dobrze :) Juz jestes pod opieka zrobili Ci usg wiec sama widzialas ze z dzidzia ok.Nie przejmuj sie niczym polezysz pare dni i wszystko bedzie ok.Ja jak lezalam w pierwszej ciazy to dziewczyny we wczesniejszej ciazy przychodzily z krwotokami i naprawde po wybraniu lekow w szpitalu rodzily zdrowe dzieci.Wiec Ja wierze ze bedzie wszystko ok glowa do gory.A mala napewno da rade u dziadkow juz Ja tam odpowiednio porospieszczaja.Pozdrawiam i wracaj szybko do siebie.

reklama
eevciaa to nie najlepsze wieści masz, ale trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo, na pewno wszystko będzie dobrze, w szpitalu się Wami dobrze zaopiekują:)
U nas znowu dzisiaj upał, chyba pierwszy raz w życiu nie mogę się doczekać jesieni, już bym chciała żeby było chłodno... Ja przez ostatnie dni strasznie zalatana jestem, nawet nie mam czasu siąść i porządnie poczytać co się u Was dzieje, do domu wracam późno i marze tylko żeby się spać położyć;) dzisiaj też raczej nie odpoczne, chociaż niedziela jest to muszę zrobić porządki, bo od jutra trzeba się uczyć (przynajmniej mam takie plany, a różnie to w praktyce u mnie wychodzi) bo mam dwa zaległe egzaminy na wrzesień, ehhh a marzy mi się poleżeć na tarasie z książeczką i nic nie robić;)

eevciaa-Bedzie wszystko dobrze!!!Zobaczysz polezysz,odpoczniesz,wszystko się uspokoi.Najważniejsze że z dzidziusiem ok i szyjka zamknięta.zastrzyki pewnie kaprogest-duzo dają .Ja sama w poprzedniej ciązy byłam 2 razy z powodu plamienia w 8 i 29 tygodniu...synek urodził się w terminie.Było wszystko ok.Trzymaj się Cieplutko.

eevciaa domyślam się jaki stres musiałaś przeżyć ale na szczęście najgorsze już za Tobą. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze i szyjka zamknięta. Troszkę sobie teraz odpoczniesz, jesteś pod fachową opieką i niedługo wrócisz do domku. I proszę Cię, nie zadręczaj się myślami o córci. Musisz być silna dla obojga swoich dzieci, jeszcze kilka miesięcy i nasze szkrabki będą na świecie. Ten czas tak szybko leci.

fogia oj , mam nadzieje, ze bole krzyza mina szybko!
A kopniaka zazdroszcze, bo ja czuje caly czas ruchy dzidziolka, ale porzadnego kopniaka jeszcze nie dostalam :-D A w sumie przydalby sie ;-):-D
spałam dziś do 10 :zawstydzona/y::zawstydzona/y: w nagrodę i czuję się bardzo dobrze. :-D A co do wczorajszego kopniaka to był on takim moim pierwszym porządnym i stąd ten mój szok. :-D:-D:-D

Hej ja na chwilkę, jeszcze nie jestem w domu, ale załapałam internet na 5 munt.

Będę Was śledzić i postaram się nadrobić to co napisałyście

hej dawno nie zaglądałam:) coś nowego?
ja już wszystko po weselne załatwilam i teraz odchorowywuje:/ mam zapalenie krtani i biore antybiotyki;/ przerąbane. dlatego mam troche czasu bo siedze w domciu a na dworzu takie ciepło;/

eevciaa - powodzenia, napewno się wynormuje, duzo odpoczywaj, a wszytsko się ułozy!
martuś88 - wspołczuje Ci choroby, dość że upały i nie ma czym oddychać to jeszcze musisz w łóżeczku, najgorsze te antybiotyki, ale pewnie można skoro Ci lekarz przepisal... wracaj do zdrowia i pisz częściej. Po weselne? czyli ślub miałaś?jesli tak to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:)

Witam w niedzielne popoludnie, odpoczywany z mężem :)) wcinam delicje a dzidzi wtedy dokazuje:p

Cześć Kobietki.
eevciaa bardzo się przeraziłam jak przeczytałam o tym Twoim krwawieniu, mam nadzieje że teraz to juz tylko lepiej bedzie! Musisz słuchać lekarzy, a starszemu dzieciatku napewno nikt krzywdy nie zrobi. Po prostu stęskni się za mamunią....

A ja dzisiaj rano znowu na grzybkach byłam, ale lipa:-(. W lesie bardzo sucho i połowa znalezionych - robaczywe. Ale znalazłam znowu 4 prawdziwki:-)! Coś mam do nich szczeście odkąd jestem ciężarówką, bo wczesniej mi się jakoś nie zdarzało wyszukać borowików na kazdym grzybobraniu.

Jutro mam ciężki dzień- sprawa w sądzie z moim ex.... brrrrrrrrr......mam nadzieje że się nie stawi.........

Początek tygodnia będzie stresujący ale za to koniec, mam nadzieje że mi to wynagrodzi bo ide na usg 3d i zobacze bejbika! Super, nie moge się doczekać.

A my dzisiaj bylismy na festynie rodzinnym, najadlam sie dobrych swojskich rzeczy: ciasto drożdzowe, bigos, chleb ze smalcem i ogórkiem, no i była jeszcze kiełabasa z rusztu, ale sobie ja darowałam a to wszystko za darmochę :):):):)

reklama
a ja wczoraj na dniach pszczyny chłopaki poszli na taką fajną karuzelę a ja nie mogłam bu.. Bracik na strrzelnicy wygral zabawke dla juniora/ki :) dziś byliśmy 2h na rowerkach wodnych a za niedługo bierzemy się na marylkę rodowicz i fajerwerki

Do góry