reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witajcie:) ja też się przez tę burzę w ogóle nie wyspałam, zgarnialiśmy krzesła z tarasu żeby nam nie wywiało, bo plastikowe i się tak rozbudziłam, że już nie mogłam zasnąć, a na dodatek musiałam pozamykać okna bo pies się boi grzmotów, więc zamykałam żeby tak nie słyszał i było cholernie duszno:no: i ode mnie też najlepsze życzenia dla tych które mają urodzinki i rocznice:-) a miłego dnia życzę wszystkim:-)

reklama
ja również przyłanczam sie do życzeń urodzinowych Sto lat kashyaa!!
niusia87 - gratulacje z okazji rocznicy, napisz potem jaką mąż niespodzianke zrobił, zrób sobie suwaczek małżeński:-)

ja juz wstałam, dzis pospałam bo wczoraj tv do 1:00 oglądałam, mąż mi sniadanko do łózka przyniósł juz drugi dzien z rzędu, może mnie tak rozpieszczać cały czas :)) teraz pracuje na 14tą więc ma mozliwość mnie porozpieszczać:)
do zaklikania:)

eevcia - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :-)

Kashya - sto lat!!! :-)

Malta - tam wokół ciebie to pełono jest lasów z grzybami :-D chyba z 8 lat temu byłam w okolicach Barlinka 2 tyg. na wakacjach. na pewno była masa maślaków - można było iść na nie z kosą :-)

witam sie po weekendzie - pod znakiem piątkowo-sobotniego sprzątania (ale za to chałupa lśni), a w niedzielę kłotnia z mężem ;-) oraz urodziny cioci, więc mnóstwo słodkości :-D
no i dziś w nocy równiez mnie burza obudziła, okna pozamykałm i udało mi się zasnąć...

odezwę się pwnie wieczorkiem, bo teraz ruszam w trasę do namysłowa... nota bene straaasznie mi się nie chce...

czesc dziewczynki, ja mialam ciezka noc i zapowiada isie ciezki dzien;/

oooo o bolach kregoslupa w m jak mama?? musze kupic, choc juz coraz mniej to diabelstwo boli choc czuje;/

moj pies na dzialce najadla sie orzechow wloskich w skorupach (labradory sa wszystkozerne), niestety nie dopilnowalam jej, a mąż sie zajął piwkiem i wogole mial nas gdzies, do tego moja mama dala jej kocie jedzenie z puszki (moja psiura je tylko suche karme i ewentualnei suche pieczywo, bo ma wrazliwy zoladek) i tak pol nocy sie meczyla, rozwolnienie miala i wymiotowala, masakra. mąż sie zwinal do pracy a ja zostalam w tym syfie i walcze caaly czas bo co chwile wyiotuje. chodnik wyrzucilismy na smietnik bo tak byl obsrany (przepraszam za slownictwo, ale inaczej tego sie nie da ujac)- juz zamowilam nowy.
zaraz musze wyprac dywan w dzieciecym pokoju bo tam wymiotowala;/ ach jestem zla jak nie wiem co!

a wczoraj bylo u nas gradobicie- grad o srednicy nawet 5cm, samochody maja zniszczone maski- same wgnioty!! ulice u nas podtopione. szok.. no..
ide spratac i dalej prac a w miedzyczaie poczytam zaleglosci.

I tu się z Tobą nie mogę zgodzić Moja Droga (przynajmniej po części), bo z tego co wyczytałam, to Twoja Ania jest z 24.08. Ja natomiast jestem z dziś (23.08) i w niektórych horoskopach to jest pierwszy dzień panny. Tak więc ja jestem lwio-panna:p
Tak więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) No i by to najlepsze przyszło na świat zdrowe :)

Ja mam za sobą kolejną nieprzespaną noc. Została u mnie chrześnica i dziewczyny do 3 w nocy nie potrafiły zasnąć, buszowały, marudziły :(
dzisiaj doskwiera mi upał i boli podbrzusze. Jutro mam dzień badań od samego rana

Malta - tam wokół ciebie to pełno jest lasów z grzybami :-D chyba z 8 lat temu byłam w okolicach Barlinka 2 tyg. na wakacjach. na pewno była masa maślaków - można było iść na nie z kosą :-)

Tak, tak, na brak grzybów u nas nikt nie narzeka:-) Ale ogólnie miejsce cudowne- lasy, jeziora i taki teren pagórkowaty jakby już całkiem blisko gór było,a to tylko zmyłka...bo bardzo daleko:-( Och jak cudnie w górach byłoby mieszkać...marzenie:biggrin2: A póki co mieszkam tu od trzech lat i chyba tak już zostanie. No dobra, już czas, spadam do sądu bo mam na 14...

kashyaa najlepsze życzonka,

Witam nowe mamusie :-)

I powodzenia wszystkim tym, które mają dzisiaj wizyty u ginów.

Ja się cieszę, że jestem w domku już i mogę spać znowu dłużej.

W końcu z dala od pijanych klientów :-D

No i nareszcie jestem z Wami i mogę popisać i Was podczytywać, a tęskniłam oj i to bardzo

Witajcie dziewczyny:)

Mnie nie było 2 tygodnie i chyba już nie nadrobię tych zaległości. Tak się rozpisałyście, ale to dobrze, bo przynajmniej widać że wszystko tętni życiem na tym forum:) My z mężusiem byczyliśmy się nad morzem - pogoda była świetna, chyba tylko 2 dni padało, a tak tylko świeciło piękne słoneczko:) Boże jak mnie się nie chciało wracać stamtąd, pewnie gdyby nie wizyta dziś u gina, to bym jeszcze została z babcią mojego męża. Ale cóż są rzeczy ważniejsze. Ale wczoraj powrót dał mi popalić, jechaliśmy prawie 11 h, a słońce świeciło przez całą Polskę, a autko niestety mamy bez klimatyzacji:( Ale i tak było warto, odżyłam tam na morzem, sił nabrałam:) Przez te 2 tyg przytyło mi się 2 kg! Ale czuję dzidzie coraz bardziej, niezłe kopniaki daje:) I brzusio urósł:) Zobaczymy, co dziś lekarz nam powie, mam nadzieję, że już nie będę musiała zażywać tego duphastonu:)

Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanko, stosujecie jakieś kremy na skórę i tłuszczyk, żeby był bardzoej elastyczna. Kurde zrobiły mi się wałki na plecach. Normalnie pierwszy raz mam takie coś masakra:/ Mam nadzieję, że da się to zrzucić po ciąży.

A co do prezentów na rocznice, mój mąż nigdy o naszej nie pamięta. Jeszcze kilka lat temu mu robiłam prezenty ale później się wkurzyłam, że tylko ja mu coś daje. Także na prawdę gratuluję mężczyzn:) Takich teraz ze świeczką szukać:)
Kashyaa sto lat:))))))))

reklama
Ja tylko ten z pharmaceris

Ale bardzo fajne jest mleczko z garniera ujędrniające( w żółtej butelce) - kiedyś byłam z niego BARDZO zadowolona

Do góry