molala bardzo się cieszę że u Ciebie w porządku teraz dbaj o siebie i dzieciaczka a na pewno wszystko będzie dobrze.
Witam wszystkie nowe mamusie Ja się trochę pochorowałam i siedzę w domu na L4.
Dziewczyny mieścicie się jeszcze w swoje ciuszki? Ja jeszcze bez problemu wchodzę we wszystko ale stwierdziłam że trzeba pomyśleć o zakupie czegoś odpowiedniejszego, bo za dwa trzy tygodnie brzusio będzie większy i tutaj mam problem. Gdzie wy szukacie ciuchów ciążowych? Ja w sobotę byłam w jednym sklepie dla przyszłych mam. Fajne fasonowo rzeczy były ale ceny trochę wygórowane jak za tą jakość. Nie wszystkie sieciówki mają oferty dla kobiet w ciąży, a jak już coś jest to są to dwie rzeczy na krzyż (np. Zara). Jak sobie z tym radzicie/macie zamiar poradzić?
Ja własnie ze względu na kase kupowalam wszystko w hm, maja fajna serie hm mama, bardzo wygodne rzeczy. ciazowe spodnie mozesz nosic od poczatku do konca ciazy, a po porodzie zatesknisz za ''golfem'' na brzuchu, bo jest milusi i cieplutki. to samo z bluzkami: niektore fasony sa takie, ze na poczatku wcale nie wygladaja na ciazowe, a miescisz sie w nich az do konca i jest baaaardzo wygodnie. polecam. to doswiadczenia z pierwszej ciazy, teraz pewnie powtorze zakupy.