reklama
Molala
Zaciekawiona BB
Molala zobaczysz, wszystko będzie Oki-trzymam kciuki. Trzeba być dobrej mysli a wszsytko będzie dobrze. Musisz teraz leżeć i nic nie robić. Najważniejsze 12 tyg. ciazy.
wlasnie byle do 12 tc..dam rade...pani powiedzila ze to nic grozniego
witajcie;*
Ja juz bylam w domku w niedziele ale nie dalo sie wejsc na BB i napsiac nie wiem czemu...
dostalam leki mam lezec przez tydzien L4 i bedzie oki
ide liste dopisywac....
i Gratuluje Nowym mamusia
super, martwilyśmy się bardzo.
Dominika81
Fanka BB :)
Molala - dobrze że jesteś już z nami i w dwupaczku :-) oby jeszcze przeczekać te najgorsze tygodnie, ale już mniej ich niż połowa
ariska
Fanka BB :)
a ja jutro ide badania robić a na środe gin juz z badaniami mam nadzieje że wszystkie fajnie wyjdą
molala super ze u Ciebie i dzidzi wszytsko dobrze:-) odpoczywaj a na pewno bedzie jeszcze lepiej:-)
Ja dzis po usg, widzielismy i slyszelismy z mezusiem serduszko dzidzi:-). Ginka powiedziała, ze na tym etapie ciązy wszytsko jest jak najbardziej ok :-) a co do konfliktu to powiedziała, żeby sie tym zupelnie nie przejmować. Po porodzie podaje sie zastrzyk i jest ok a podczas pierwszej ciazy nic zlego sie nie powinno wydarzyc:-)
Ulzylo mi:-)
Ja dzis po usg, widzielismy i slyszelismy z mezusiem serduszko dzidzi:-). Ginka powiedziała, ze na tym etapie ciązy wszytsko jest jak najbardziej ok :-) a co do konfliktu to powiedziała, żeby sie tym zupelnie nie przejmować. Po porodzie podaje sie zastrzyk i jest ok a podczas pierwszej ciazy nic zlego sie nie powinno wydarzyc:-)
Ulzylo mi:-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam wszystkie przyszłe mamy bardzo serdecznie i GRATULUJĘ Wam ja od 3 tygodni też już wiem, że jestem w ciąży to 7 tydzień ciąży :-) radosc ogramona bo staralismy sie z mezem od sierpnia czyli zaraz po slubie! Niestety przez poltora tygodnia miałam małe plamienia brązowe i bardzo sie martwiłam dostałam zwolnienie L4 z pracy mam odpoczywać, na całe szczęście plamienia ustały przedwczoraj, a z dzidziusiem wszystko OK!!! Nigdy nie pisałam na forach ale ostatnio mam duzo czasu więc może podziele się z Wami emocjami i zmartwieniami a Wy doradzicie! Opiszcie Wasze samopoczucie;-)
Agneseines
Początkująca w BB
molala bardzo się cieszę że u Ciebie w porządku teraz dbaj o siebie i dzieciaczka a na pewno wszystko będzie dobrze.
Witam wszystkie nowe mamusie Ja się trochę pochorowałam i siedzę w domu na L4.
Dziewczyny mieścicie się jeszcze w swoje ciuszki? Ja jeszcze bez problemu wchodzę we wszystko ale stwierdziłam że trzeba pomyśleć o zakupie czegoś odpowiedniejszego, bo za dwa trzy tygodnie brzusio będzie większy i tutaj mam problem. Gdzie wy szukacie ciuchów ciążowych? Ja w sobotę byłam w jednym sklepie dla przyszłych mam. Fajne fasonowo rzeczy były ale ceny trochę wygórowane jak za tą jakość. Nie wszystkie sieciówki mają oferty dla kobiet w ciąży, a jak już coś jest to są to dwie rzeczy na krzyż (np. Zara). Jak sobie z tym radzicie/macie zamiar poradzić?
Witam wszystkie nowe mamusie Ja się trochę pochorowałam i siedzę w domu na L4.
Dziewczyny mieścicie się jeszcze w swoje ciuszki? Ja jeszcze bez problemu wchodzę we wszystko ale stwierdziłam że trzeba pomyśleć o zakupie czegoś odpowiedniejszego, bo za dwa trzy tygodnie brzusio będzie większy i tutaj mam problem. Gdzie wy szukacie ciuchów ciążowych? Ja w sobotę byłam w jednym sklepie dla przyszłych mam. Fajne fasonowo rzeczy były ale ceny trochę wygórowane jak za tą jakość. Nie wszystkie sieciówki mają oferty dla kobiet w ciąży, a jak już coś jest to są to dwie rzeczy na krzyż (np. Zara). Jak sobie z tym radzicie/macie zamiar poradzić?
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
szczerze mówiąc jeszcze o tym nie myslałam ;-) ale trzeba sie powoli rozglądać za ciuszkami a napiszcie mi jakie witaminki bierzecie?? Bo mój pierwszy lekarz (bo zmieniłam) naprzepisywał mi bardzo dużo tych leków a obecny lekarz tylko no-spe i folik przepisał no i w związku z plamieniami duphaston! wiec reszte odstawiłam i jakos lepiej sie czuję :-) Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy Wam wszystkim!
Podziel się: