reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Molala zobaczysz, wszystko będzie Oki-trzymam kciuki. Trzeba być dobrej mysli a wszsytko będzie dobrze. Musisz teraz leżeć i nic nie robić. Najważniejsze 12 tyg. ciazy.

reklama
Molala - dobrze że jesteś już z nami i w dwupaczku :-) oby jeszcze przeczekać te najgorsze tygodnie, ale już mniej ich niż połowa

Fajnie, że macie już wizyty u gina i możecie zobaczyć swoje fasoleczki. Ja dopiero mam wizytę na 15 czerwca. Już nie mogę się doczekać. Strasznie się dłuży ten czas....

molala super ze u Ciebie i dzidzi wszytsko dobrze:-) odpoczywaj a na pewno bedzie jeszcze lepiej:-)

Ja dzis po usg, widzielismy i slyszelismy z mezusiem serduszko dzidzi:-). Ginka powiedziała, ze na tym etapie ciązy wszytsko jest jak najbardziej ok :-) a co do konfliktu to powiedziała, żeby sie tym zupelnie nie przejmować. Po porodzie podaje sie zastrzyk i jest ok a podczas pierwszej ciazy nic zlego sie nie powinno wydarzyc:-)
Ulzylo mi:-)

Witam wszystkie przyszłe mamy bardzo serdecznie :) i GRATULUJĘ Wam ;) ja od 3 tygodni też już wiem, że jestem w ciąży to 7 tydzień ciąży :-) radosc ogramona bo staralismy sie z mezem od sierpnia czyli zaraz po slubie! Niestety przez poltora tygodnia miałam małe plamienia brązowe i bardzo sie martwiłam dostałam zwolnienie L4 z pracy mam odpoczywać, na całe szczęście plamienia ustały przedwczoraj, a z dzidziusiem wszystko OK!!! Nigdy nie pisałam na forach ale ostatnio mam duzo czasu więc może podziele się z Wami emocjami i zmartwieniami a Wy doradzicie! Opiszcie Wasze samopoczucie;-)

molala bardzo się cieszę że u Ciebie w porządku :) teraz dbaj o siebie i dzieciaczka a na pewno wszystko będzie dobrze.

Witam wszystkie nowe mamusie:) Ja się trochę pochorowałam i siedzę w domu na L4.

Dziewczyny mieścicie się jeszcze w swoje ciuszki? Ja jeszcze bez problemu wchodzę we wszystko ale stwierdziłam że trzeba pomyśleć o zakupie czegoś odpowiedniejszego, bo za dwa trzy tygodnie brzusio będzie większy i tutaj mam problem. Gdzie wy szukacie ciuchów ciążowych? Ja w sobotę byłam w jednym sklepie dla przyszłych mam. Fajne fasonowo rzeczy były ale ceny trochę wygórowane jak za tą jakość. Nie wszystkie sieciówki mają oferty dla kobiet w ciąży, a jak już coś jest to są to dwie rzeczy na krzyż (np. Zara). Jak sobie z tym radzicie/macie zamiar poradzić?

reklama
szczerze mówiąc jeszcze o tym nie myslałam ;-) ale trzeba sie powoli rozglądać za ciuszkami :) a napiszcie mi jakie witaminki bierzecie?? Bo mój pierwszy lekarz (bo zmieniłam) naprzepisywał mi bardzo dużo tych leków a obecny lekarz tylko no-spe i folik przepisał no i w związku z plamieniami duphaston! wiec reszte odstawiłam i jakos lepiej sie czuję :-) Pozdrawiam i zycze spokojnej nocy Wam wszystkim!

Do góry