reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja siedze w tej strasznie goracej warszawie o ktorej wspominasz i jakos az takiego apetytu przez to chyba nie mam.. :) uzupelniam tylko plyny ktore co chwila wypacam :)

reklama
Cześć kobietki. Właśnie wróciłam z dziewczynkami z działeczki. Zarosło nam okropnie, muszę Miśka zaciągnąć do skoszenia trawy...
U mnie okropna duchota ale na działce było bosko, aż wracać mi się nie chciało. Pozrywałyśmy troche aronii i zrobię kilka słoiczków soku na zimę a troche zamrożę na ciasto. Czytałam, że takie przemrożone mają dobry smaczek na cieście.

Jeszcze tylko 50 minut i może dowiem się, co siedzi u mnie w brzuszku. Tylkoe mam pewne obawy, bo teraz Bobas wierci się jak szalony. Mam nadzieję, że nie uśnie na czas USG...

Powodzenia kochana. Pewnie właśnie oglądasz swojego maluszka :)

Lecę teraz do kuchni robić spaghetti bo za niecałą godzinę obiad musi stać na stole :)

hej dziewczynki, nie mam sil pisac, ale czytam was;) jesli chodzi o mnie i moj apetyt mam w ciazy duzo wiekszy, ale mysle ze to przez to,że od lipca do kwietnia sie odchudzalam (schudlam 55kg) i teraz nadrabiam!! u nas byla wczoraj wieczorem super burza, od razu lepsze powietrze, dzisi wstalam prasowalam 13 koszul meża do pracy, odkurzylam, posprzatalam, zrobilam pranie i teraz mam czas na odpoczynek.. choc nalezaloby paznokiety u rąk zrobić..

jesli chodzi i kopniaki synusi mimo otylosci widze juz minimalne ruchy przez skóre;) i moge poczuć pod ręką!

klaudoos - ależ masz fajnie że czujesz maluszka. Mój Misiek co wieczór pyta czy mały śpi? Ja mu mówię, że jeszcze nic nie czuję chociaż tak bardzo sie wsłu****ę w swoje ciało w ciszy...

A teraz to już serio idę wstawić makaron bo zaraz wróci druga połowa z pracy a my bez obiadu...

klaudoos co to za dieta że tak wspaniałe efekty? czyżby Dukan?

Co do mojego apetytu to nie widzę jakiś większych zmian...staram się jeść 5 razy dziennie chyba, że w międzyczasie dzidzia da znać że jemy :) Póki co nie przytyłam ,ale też jakoś brzucha nie widać... zauważyłam tylko, że rano jak wstaję to odrazu muszę coś zjeść bo odrazu mnie bierze na wymioty....
a dzidzia nadal nie dała o sobie znać:(

a ja już po wizycie u fryzjera, mam na głowie gorzką czekoladę:-) włosy ścięłam krotko z tyłu a z przodu tak, że zakrywają mi uszy. od razu poprawił mi się humor,choc muszę się przyzwyczaic i do koloru i do długości... to był taki moj własny prezent na połmetek ciąży :-)
teraz idę coś wszamac.

Helo laseczki ja wróciłam z miasta, wyglądam jak szczur, złapała mnie ulewa i się suszę

Kashyaa napisz po wizycie co i jak

A co do farbowania włosów, to ja postanowiłam, że nie będę się obcinać i farbować , aż chyba dopiero do końca roku, albo nawet do chrzcin :-)

Mam strasznie zniszczone włosy,a ta długość już mi przeszkadza....

Też przed chwilą trochę zmokłam ale na szczęście miałam ze sobą przeciwdeszczówkę.

Włosy również muszę podciąć bo końcówki są strasznie zniszczone - ostatni raz w styczniu coś z nimi robiłam więc najwyższy czas. Wybiorę się jakoś za tydzień - 1,5 jak wrócę do Wawy i może na zrobienie brwi się skuszę =}

reklama
DZIEKUJE DZIEWCZYNY :-D. Strasznie sie oboje cieszymy ze juz jestesmy malzenstwem. Mieszkalismy razem ale jednak teraz jakos jest inaczej :-). Zmiana fryzury to fajna sprawa. Ja nie zaluje ze sie obcielam przed slubem- czuje sie o wiele lepiej. Wszyscy mi mowili na slubie ze to swietna decyzja byla. Strasznie mi brakuje tego ze ruchow nie czuje, poprzednio w 19 tygodniu juz wyrazne kopniaki sie pojawily. Licze ze za kilka dni poczuje i tym razem juz nie bedzie pomylki jak dwa tygodnie temu.

Do góry