reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

No a my jutro wyjezdzamy na Mazury do tesciów. Planujemy zostac tam do czwartku, ale zobaczamy jak sytuacja sie rozwinie.
A i najwazniejsze bylismy dzisiaj na USG i prawdopodobnie bedzie dziewczynka, bo lekarz nic nie widział zeby dyndało miedzy nóżkami. Bardzo się cieszę, chociaz ptaszek moze jeszcze urosnąć hehe. Dzidzia waży 287g i termin z jednego pomiaru wyszedł nawet na 24 grudzień, ale ja trzymam się 1 stycznia :) USG 3D niestety nie wyszło, bo mam łozysko na przedniej ścianie i troche mało wód, więc wszystko było zamazane, zobaczyłam tylko nóżki i główkę. wkleiłabym zdjęcie ale dostałam tylko serduszko i jego wykres bicia.

reklama
Zielona GRATULACJE córeczki :)

A my dopiero wrócilismy 20 minut temu, Wiki od razu do łóżka i śpi :) Weekend super nam się udał. Wczoraj na wsi, pieczone, wikunia poszalała. Uwielbiam patrzec jak ona tak wariuje :) Jest taka kochana. A dzisiaj na 17 pojechalismy do znajomych i dopiero wróciliśmy.

Poczytałam ale idę się położyć.
Jutro rodzice po mnie przyjeżdżają i jedziemy z wikunią do nich na cały dzień. Pewnie codziennie tak będzie hi hi hi a w piątek w nocy jedziemy nad morze :)

zielona- gratuluje dziewczynki! powiedz mi tylko co czujesz jakie sa twoje przeczucia co do plci. mi w pon lekarz powiedział, że nic sie nie fajda miedzy nóżkami zatem będzie córeczka a ja cały czas czułam, że to będzie synek, aż spać nie mogłam z tego wszystkiego, bo intuicja mnie nigdy jeszcze nie zawiodła!
no i w czwarrtek na połówkowym okazało się,że bedzie synek!

Ostatnia edycja:
Ja tylko napiszę dobranoc, zdycham z powodu gardła. Jest jeszcze gorzej.

Więc jutro wybieram się z rana do lekarza rodzinnego.

Zielona - gratuluję

I Dobranoc wszystkim

Dzien dobry, dzien dobry!
wczoraj wczesnie sie polozylam wiec dzisiaj z dobrym nastawieniem od rana na nogach.W sklepie po piewczywko nawet juz bylam i... znowu chyba bedzie goraco.. :) Troszke mnie mecza te upaly, ale w sumie jestem w domu wiec najwyzej bede pod prysznic czesto wskakiwac i sie chlodzic :-)

czesc, ja byłam wczoraj na weselu to juz było 3 w ciągu miesiaca i na tym czułam sie najlepiej:) potanczyłam:) miałam wygodne buty i wszystko ok, wytrzymałam do 4 hehe dobry trening bo za tydzien moje i bede musiała wytrzymac do konca:p wszystko juz załatwione , zostało mi tylko sprzatanie domu na błogosławieństwo no i układanie w szafkach by moj mąż miał gdzie swoje ciuszki rozłożyc:)
no to martuś życzę wspaniałego przeżycia i cudownego wesela.Ja swoje takwspominam mimo że to było już 13 lat temu. Teraz jak oglądam zdjęcia to się śmieję ze wzruszenia - to był piękny ślub. No i wyglądaliśmy jak para smarkaczy ;) A sukienkę sama sobie zaprojektowałam i choć była bardzo skromna - uważam że najpiękniejsza.

reklama
Cześć Dziewczynki.
sic1982 odezwij się koniecznie po wizycie, co gin powiedział. Mnie to brzuch od paru dni pobolewa:-( i wczoraj wieczorem wzięłam po raz pierwszy no-spę bo lepiej przemęczyć chyba niż faszerować dzieciaczka za każdym razem lekami:no:
Podobnie mam z bólem głowy. Staram się poleżeć i z reguły mija. Ale dzisiaj od rana mnie łeb ćmi i już w nocy czułam jakąś zmianę ciśnienia czy coś...Chyba nie obejdzie się bez proszków:szok:
Dziewczyny czy i co bierzecie przy silnych bólach głowy? Mój gin mówił że apap jest w miarę bezpieczny.

Do góry