reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja swojemu powiedziałam, że nie mam ochoty i jakoś nic nie nalega. Pewnie do czasu. Ale on cały czas myśli że "uszkodzi dzidzię" i jakoś mam spokój. Ale mam nadzieję, że tak ochota przyjdzie w zimniejsze dni ;-)

Wiesz ja się zgadzam dla niego głównie, nie zrobię mu celibatu :-(
za bardzo go kocham i widzę , że ma chęć - mnie to cieszy, ja tyję i się zmieniam a jemu się i tak chce i dalej mu się podobam, oby tak zostało

reklama
A ja z Moim jak się nie pokochamy codziennie przed snem to jest jakoś dziko, nieswojo i zasnąć nie można;-)Naprawdę! Nawet ja mi się niebardzo chce albo wogóle niechce to Mój tak się postara że...odrazu mi sę chcieć zaczyna:-D. Zresztą ten luz - nie ma obawy że się w ciąże zajdzie!!! Zero stresu. Tylko na początku ciąży , do 6 tygodnia mielismy post bo plamilam i gin zakazal. A teraz- HULAJ DUSZA I CIAŁO:happy:

Ale zrobiłam przed chwilą mix jedzeniowy :) Miałam ochotę na koreczki śledziowe więc poszlismy i sobie kupiłam :) do tego zjadłam placki ziemniaczane z ketchupem i przegryzłam na koniec kanapeczką z pasztetem :)

Co do bara bara, to mi wcześniej się chciało, teraz jakoś nie :( Ale muszę nadrobić coby mój mężuś nie czuł się zaniedbany :)

moj mi powiedzial osytatnio ze go bardziej podniecam, ze jetem taka kobieca, ze cialko inne, wiec w miare mozliwosci nie chodze nago przy nim by nie kusic, bo na tak czesto nie mam ochoty ;p

a na "uszkodzenie dzidzi" odpowiadam- no juz na pewno.. myslisz ze masz takiego dlugiego ohoho ;p wtedy oboje smiech no i stwierdza ze mam racje;)

Oj dziewuszki
Szkoda gadać, ja bym mogła miesiąc wytrzymać :-D

A mój tu już do mnie oczka strzela i kiwa głową na sypialnię - podrywacz jeden :-D

Jak będziemy mieć syna i się na tatę poda to będzie najlepsze co może nas spotkać - mój by za mnie życie oddał, pomimo ze ja taka zołza czasem dla niego :-(
ale się uzupełniamy i on mi daje popalić nie raz, a le mnie by nie skrzywdził

Oj, a ja tak czytam i się nadziwić nie mogę, bo ja uwielbiam się kochać z mężem:) No chyba, że jestem padnięta, to wtedy nie mam ochoty. Ale i tak jakoś m czasami mnie tak rozpali, że i o zmęczeniu zapominam:) A tu jak na złość zakaz mamy. A zawsze sobie myślałam, że jak zajdę w ciążę, to sobie odbijemy, tak na maksa. Ale widać ironia losu:)

Oj, a ja tak czytam i się nadziwić nie mogę, bo ja uwielbiam się kochać z mężem:) No chyba, że jestem padnięta, to wtedy nie mam ochoty. Ale i tak jakoś m czasami mnie tak rozpali, że i o zmęczeniu zapominam:) A tu jak na złość zakaz mamy. A zawsze sobie myślałam, że jak zajdę w ciążę, to sobie odbijemy, tak na maksa. Ale widać ironia losu:)

wiesz nieraz się tak zdarza że się poprostu nie ma na to ochoty, jeżeli masz ochotę non stop to tylko pozazdrościć...mi sie poprostu nie chce, niestety nie mam ochoty a nie będę robiła nic wbrew sobie...

Ja też mam termin na 1 stycznia, ale mi tygodnie suwaczek dobrze liczy, bo kończy się 19 tydzień,a niedługo zacznie sie 20. Moze wasze dzidzie troszke wiecej urosły niż normalnie i dlatego z pomiarów wyszło ginowi już 20 tydzień.

Dzisiaj była w kinie z męzusiem na Koszmarze z ulicy Wiązów, fajny film. Mozna się trochę pobać, tylko moja mama mówi że nie powinnam horrorów oglądać w ciąży, tylko że ja bardzo lubie takie filmy oglądać i sensacyjne też.

Ostatnia edycja:
nie, wymiary wymiarami, chodzi o to ze jutro bede juz w 20 tyg, a na suwaczku bedzie 19;) czyli o tydzien do tylu. ale z tego co piszesz widze ze tak samo masz.

reklama
nie, wymiary wymiarami, chodzi o to ze jutro bede juz w 20 tyg, a na suwaczku bedzie 19;) czyli o tydzien do tylu. ale z tego co piszesz widze ze tak samo masz.
zielona ma rację - jutro skończysz 19 tydzień i zacznie lecieć 20. Ja mam termin na 2.01 i wczoraj mi napisał 19 tydzień - za dwa dni 19 się skończy i zacznie lecieć 20 tydzień

Do góry