reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

joasiab mądra z Ciebie dziewczyna:tak: wielkie uznanie za zmuszenie taty do terapii, bo pewnie nie było łatwo. Współczuję Ci jednak sytuacji wychowywania sie bez mamy, pewnie nie było łatwo ale udało się i osiągnęłaś sukces-bo wyszłaś na ludzi. Ja mam kolegę z podstawówki który od 7 klasy (czyli chyba 13 r.ż.) sam mieszkał w mieszkaniu bo jego rodzice zmarli. Opiekę sprawowała jego siostra która mieszkała w innym mieście. Powiem szczerze, że chłopak był rozsądny i nawet studia skończył. Mimo tej sytuacji nie "zepsuł się" a naprawdę nikt nie sprawował nad nim codzinnej opieki.

joasiab czyli u Ciebie też chyba chłopiec....:-)

reklama
Witajcie kobietki!
Wlasnie mialam sie pytac moje drogie czy spac nie mozecie ;)
My od poczatku mieszkamy sami .400 zl to nie duzo za kredyt my placimy rate srednio 850 zl raz wiecej raz mniej ,ale jak sobie przypomnimy za za wynajem kawalerki samego oddstepnego bylo 600 to uwazamy ze za wlasne 63 m2 to niska cena . czasem jest ciezko ale mieszkamy w swoim mieszkanku z dala od moich apodyktycznych rodzicow i od tescia alkoholika chwilowo niepijacego .
MOlaGO i JOasia gratuluje fajnie ze juz wiecie. Moze w poniedzialek tez sie dowiem czy bedzie Julka czy Mateuszek
Buziaczki kochane

Ostatnia edycja:
aaaha i bardzo sie ciesze bo moj mezus dzis ostani dzien w pracy i ma tydzien ulopu!!! jupi bardzo sie ciesze ze choc tydzien bede go miala w domku.
I w przyszlym tygodniu idzimy do kina na Incepcje ...daaawno w kinie nie bylismy :)

witam dziewczyny, ale zaraz ide dalej spac, tylko cos zjem...
wczoraj bylam na piwku z dziewczynami z pracy, tzn. ja na wodzie i soku.

co do moich wynikow- cukier we krwi ok, ale w mnoczu wyszly ciała ketonowe, co oznacza przecukrzenie krwi i jest charakterystyczne dla cukrzycy;( zobaczymy co lekarz w poniedziałek powie, ale i tak przechodzę na diete. na ostatnim usg dzidzia mialam glowa o 2 tygodnie wieksza i lekarz powiedzial albo cukrzyca albo dziecko bedzie duze- w sumie jestesmy bardzo duzi teraz i urodzilismy sie z mezem tez on 4380 a ja 4100. hmmm... ide cos zjesc i dalej sie klade..

Dziewczyny czytałam o tej forumowiczce co miała wypadek 26 lipca. Miała termin na wrzesień. To straszna tragedia :( Jak to czytałam to się poryczałam. Miała 2 synów a teraz oczekiwała upragnionej córeczki. To koszmar, że życie jest tak kruche... :(

Dziewczyny czytałam o tej forumowiczce co miała wypadek 26 lipca. Miała termin na wrzesień. To straszna tragedia :( Jak to czytałam to się poryczałam. Miała 2 synów a teraz oczekiwała upragnionej córeczki. To koszmar, że życie jest tak kruche... :(

Wiem Joasiu . Wczoraj duzo czasu spedzilam czytajac "Ksiege kondolencyja"
Takie wiadomosci uswiadamiaja jakie szczescie mamy i dziekuje wszystkim mocą, ktore sa przy nas ze moge doswiadczac takiego szczescia i nim cieszyc sie w kazdej chwili.

Witam dziewczynki,

widzę, ze dożo chłopaków styczniowych przyjdzie:-D

No u mnie też było widać chłopca, ale myślę, że 16 sierpnia to potwierdzimy.

Pogoda do bani dzisiaj. A ja w dzień się czuję znacznie lepiej niż pod wieczór. Idę zaraz sobie śniadanko zrobić i ciepłą herbatkę

reklama
hej dziewczynki przybiegłam szybciutko bo mnie claudia przygoniła ;)

po wizycie nic nowego :-) nie było usg ;-) więc nie widziałam dzidzi ;)

badania w normie bo już do tej anemii się przyzwyczaiłam

lekarz rozwiał moje wątpliwości co do moich dolegliwości ;-)

mam zwracać uwagę by pić dużo wody ... czasem się łapię że mało piję w ciągu dnia i lekarz mówił ze z tego mogą sie brać moje zawroty głowy ...

wczoraj też miałam strasznie wysokie ciśnienie i puls 114!!

mam sobie mierzyć ciśnienie i sobie zapisywać - ale najpierw muszę kupić ciśnienieniomierz ....

kolejna wizyta 12 sierpnia
ale lekarz powiedział ze usg bedzie pod koniec sierpnia ... szkooooda ;)

uciekam kochane bo Gabi mi już od rana daje popalić :*

Do góry