reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja jakos spac nie moge to zagladlam co u Was. Ciagle was podczytuje jak mam wolna chwile. U nas remont- TZ robi z przedpokojem na dole ktorego sciany maja jakies 100lat heh i sie sypia. Masakra. Wszystko trzeba kuc i na nowo tynkowac, gipsowac itd. Dopiero poczatek a juz mam dosyc... A za 2tygodnie slub. Siare dzis zauwazylam :-D i wlasnie czuje jak mnie dzidzius laskocze. Polozylam sie chwilowo na brzuchu i czulam jak sie wierci. Juz sie nie moge doczekac wyrazniejszych odczuc. Mysle ze za max 2tygodnie juz beda kopniaki. Zmykam cos przegryzc i spac.

reklama
A my dzisiaj na spotkaniu aktywnych mam z Torunia byliśmy z Piterkiem. Warsztaty dotyczyły świata uczuc dziecka, fajnie było, tylko mój mały nie bardzo chciał zostać z dziecmi w innej sali no i musiałam mu asystowac w zabawie heheh.

Fajny pomysł z osobnym wątkiem :-D

Witamy nowa mamę

Ja się przyznam, że wczoraj o 21 poszłam spać i nie chciało m mi się już wchodzić na kompa, temu się nie pożegnałam.

Czuję się średnio, bolą mnie plecy strasznie, jak wstałam rano to jak stara babcia :-(
Nie wiem co mi się stało nie mogę dojść do siebie. W nocy miałam ból całego brzucha, dość silny i promieniował na okolicę lędźwiową, dobrze ze trwał tylko ze dwie minutki - ale ten ból brzuszka mnie wystraszył - pojawił się w momencie jak myślałam jak to będzie jak się dziecko urodzi :-D

Dziewczyny, jak ja bym chciała wrócić do formy, ale nie wiem jak

Dzisiaj idę z teściową wybrać firanki do mieszkania , bo mamy od właścicieli i wypadało by je zmienić. Mąż w pracy.

Będę się odzywać.
Z poważaniem - Połamana

Dzień Dobry :)

Claudia4you napewno to nic groźnego :) Będzie dobrze. Mnie też kręgosłup boli okropnie, a co będzie dalej???

Ja na 12 do fryzjera idę :) Kolorek zrobić i troszkę podciąć bo aktualnie jetem w fazie zapuszczania :)

hej dziewczyny..co tam u was mam nadzieje ze wszystko ok i dzidzie maja sie wporzadku...ja dzisiaj wczesniej wstalam zeby zrobic salatke warzywna taka mnie ochota nabrala ze mowie wam...wiec ide sobie teraz zjesc sniadanko i przed tv chwile posiedziec nie wiem czy ktoras z was oglada hausa ale znalazlam swietny jego tekst...."Ma pani pasożyta. Ale proszę się nie martwić. Wiele kobiet uczy się tolerować tego pasożyta. Nadają mu imię, ubierają w małe ubranka, aranżują zabawy z innymi pasożytami..."....ja lece odezwe sie raz po raz ide nakarmic mojego "pasozyta"

witajcie w ten pochmurny dzień,
u mnie w sumie nic się nie dzieje to się za bardzo nie odzywam.
ostatnio mam takie przemyślenia że z mojej ciąży np w rodzinie to się cieszą Ci co dzieci mają, a reszta to raczej ma w d....
jakoś tak przykro bo w sumie zawsze byliśmy zgrana rodzinka a teraz czuję się prawie winna że w ciąży jestem... :confused:
zazdrość, zawiść? :-(
poza tym kłuje mnie coś z prawej strony jakby jajnik, ale czasami tylko więc za bardzo się nie przejmuję, a może powinnam?
ja w pracy przysypiam, zazdroszczę wszystkim które są na L4.
ja niestety ze względu na system wynagrodzenia nie mogę sobie na to pozwolić więc do końca listopada zamierzam pracować.
miłego dnia Stycznióweczki :-)

joasienka - mnie też jakaś depresja ogarnia i też zazdroszczę tym, które moga być na L4.
siedzę w pracy, a chętnie bym posiedziała w domu, coś porobiła... przespała się. dziś mnie kochany synek obudził o 4 i stwierdził że już spać nie chce, tylko będzie się bawił :-)
wyszykował męża do pracy o 5:30 i o 6:30 stwierdził, że jednak jest zmęczony i idzie spać, a mój budzik właśnie zaczął dzwonić wrrrrrrrrr.........

na to kłucie weź sobie no-spę
mnie też czasem kłuje jakby jajnik, lekarz kazał wziąć no-spę

w sumie to mnie zakłuje i przestaje to nie opłaca mi się chyba brać no-spa?
a może to macica się rozszerza?
powiem Wam że moja ginka zapisała mi luteinę i no-spa w razie czego żebym nosiła przy sobie, a póki co nietknięte bo takiej potrzeby nie ma.
no i apap mam zawsze przy sobie gdybym dostała takiej migreny jak kiedyś ale póki co sie nie przydał.

reklama
może rzeczywiście przy takim ukłuciu się nie opłaca...
mnie to czasem pół nocy boli, więc stwierdziłam, że następnym razem wezmę i zobaczę czy coś pomoże

Do góry