reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
ja tez sie witam. bylan na badankach, jutro wyniki. zjadlam sniaanko. i zaraz ide dalej kimac. wczoraj sprzatalam troche(mycie mebli, lodówki itp.) i dzis boli kregoslup i posladki.

Witam
Ja tez wlasnie wrocilam z badan ,jutro wyniki.Jem sobie sniadanko.Dzis tez mam dzien do sprzatania.

Witam również z rana :-)

u mnie za oknem szaro, ponuro i deszczowo, dlatego też zamierzam wziąć się za porządki w domku :tak: trzeba troszku odgruzować :-)

zazdroszczę Wam wizyt :zawstydzona/y: ja muszę czekać do 12.08 :sorry: bo mój ginek na urlopie :-(

brym :)

widze, ze dzis dzien badan :) oby wyniki byly dobre

claudia niestety takie jest zycie, czasem z chlopem jest wiecej zachodu i problemow niz z dzieckiem. co zas sie tyczy kolezanek tak to juz czasem bywa jak nie jestes potrzeban to o tobie zapominaja a jak jestes w ciazy to tym bardziej. niestety takie jest zycie

u nas pogoda masakra deszcz padal cala noc a teraz tez niezle daje w d...
plus jest taki, ze wczoraj padlam po 21 jak moj poszedl do pracy i spalam jak dziecko az komus sie zachcialo o 4 30 rano dzwonic na moj tel wrrr no ale poszlam spac dalej i wstalam dopiero po 8 a miska to juz calkiem rekord pobila wstalo po 9 jak nigdy.

Ja tylko się przywitam, siedzę w domu, nawet do okulisty nie poszłam, źle się czuję. Chcę w koncu to choróbsko z siebie wyrzucić, mąż siedzi ze mną bo pada i nie pracuje, odezwę się potem, buziaki

a mnie dzisiaj czekaja porzadki w szafie meza i mojej...i wyczyscic komode zeby robic powoli mniejsce na ciuszki maluszka bo tam mam same niepotrzebne rzeczy i troche mi to zajmie a teraz kawka no i oczywiscie sprawdzam co tam u was:)

reklama
Do góry