reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Fajnie, ja na razie myślę, ale strasznie ciężko nam umieścić łóżeczko :-(
Ja lubię mieć wszystko zaplanowane a tu nic....

Trzeba będzie chyba przenosić wielką szafę do salonu i w ogóle dużo roboty.
Średnio mi to pasuje bo wymieszają się meble i nie będą do siebie pasowac, jestem sceptycznie do tego wszystkiego nastawiona jak na razie.

reklama
Witam Was dziewczyny:)

Widzę, że dziś nastroje typowe do sprzątania. Ale nie ma się czemu dziwić, pogoda nie sprzyja innym zajęciom. Ja dziś na pewno nie biorę się z sprzątanie, chyba za duży ze mnie leniuszek. A w ogóle maż mi znalazł takie zajęcie, że jak tak dalej pójdzie, to chyba zapuszczę dom;-) A zaczęło się od tego, że małżonek lubi czasami pograć w gry komputerowe, co mnie zawsze drażniło i denerwowało, bo wydawało mi się, że to strata czasu, i w sumie nadal mi się tak wydaje:) I zawsze mieliśmy na ten temat odmienne zdania. Ale mąż twierdzi, że gry to, jak każda inna rozrywka. W końcu mnie przekonał, żebym spróbowała w coś zagrać i żeby mu sprawić przyjemność, to powiedziałam, że może mi pokazać jakąś grę, bez żadnych rąbanek. I pokazał mi Wiedźmina. I kurczę, wciągnęło mnie!!! Naprawdę. Gram od 4 dni, a wczoraj to straciłam zupełnie poczucie czasu, bo siedziałam ze 3 h. Mąż teraz się ze mnie śmieje, że ja taki przeciwnik gier, teraz opracowuję strategię bohatera;) W sumie, to chyba ostatnia okazja przed urodzeniem dzidziusia, żeby sobie pozwolić, aż na takie lenistwo.;-)
Póki co idę się brać za gotowanie obiadku:)

Malutka - cieszę się , że nabrałaś trochę spokoju i że lekarka wszystko Ci wytłumaczyła:) Oczywiście nadal trzymam kciuki za zdrówko Twojego dzidziusia.

hehheh uuuu kochana Wiedzmina przeszlam 2 razy ! !!! Wogole lubie grac w gierki . Od 4 lat gram w "World of Warcraft" (z przerwami) hehhe i juz sie martwie bo kolejny dodatek wychodzi pozna jesienia i w sumie nie wiem jak to bedzie :D.
Naprawde polecam .Wiedzmin jest fantastyczny.druga czesc tej gry tez niebawem bedzie :D. Ciesze sie ze ci sie spodobal :D
To dla nas chyba ostatnia okazja by pozwolic sobie na takie zabawy.

hehheh uuuu kochana Wiedzmina przeszlam 2 razy ! !!! Wogole lubie grac w gierki . Od 4 lat gram w "World of Warcraft" (z przerwami) hehhe i juz sie martwie bo kolejny dodatek wychodzi pozna jesienia i w sumie nie wiem jak to bedzie :D.
Naprawde polecam .Wiedzmin jest fantastyczny.druga czesc tej gry tez niebawem bedzie :D. Ciesze sie ze ci sie spodobal :D
To dla nas chyba ostatnia okazja by pozwolic sobie na takie zabawy.

Hehehe Rzeczka- to byś się dogadała z moim mężem, on coś mi mówił o tej grze "World of Warcraft", no ale ja laik, nie mam pojęcia o czym to. Wiem , że będzie druga część wiedźmina, mąż już zdążył mnie uświadomić. Ale faktycznie, gra jest wciągająca, aż się sama dałam podejść :-D Ale z drugiej strony, to faktycznie mam jakieś zajęcie, bo odkąd siedzę na L4 , to zaczęła dokuczać mi nuda. A ileż można sprzątać i gotować, to chyba nie dla mnie ;-)Oczywiście, pewnie wyjdzie na to, że jakiś obibok jestem, ale jakoś nie mogłabym siedzieć w domu całymi dniami. Czasem brakuje mi pracy, chociaż jej nie lubię, ale głownie ludzi z pracy:-). I już się martwię, co ja będę robić, kiedy urodzę dziecko, bo wiem, że długo nie wytrzymam w domu. I marzy mi się wrócić do pracy, ale chyba innej ;-)

Hehehe mój też chciał kupić PS3, ale mu nie pozwoliłam, taka niedobra jestem;-) Ale za to kompa sobie kupił niedawno lepszego, żeby szybciej chodził i grafika była lepiej widoczna :) Ja na razie zaprzestaję na wiedźminie:) Może kiedyś na coś innego się skuszę...:p

A ja z wiki wróciłyśmy z zakupów :) Kupiłam jej gumowce i butki adidaski :) A teraz zabieram się za obiad. Dzisiaj z przepisu knorr gołąbki bez zawijania :) Hi hi hi

Ale wy gro maniaczki jesteście :)

no prosze prosze same grajace panie :), ja swego czasu gralam w the sims. teraz czasu nie ma i komp troche za wolny na 3 czesc a pozatym cora nie da :p.
moj za to siedzi w necie i gra w pokera na full tilt poker albo w bilarda.

joasiab powiedz jak smakuje awangarda w kuchni hehe i czy warte to zachodu.

reklama
Hejka. U nas też pada od rana :eek: Ale my i tak mamy zaplanowany dzień :tak:
Dziś po południu idziemy ze znajomymi i dzieciakami do kina na Shreka. Podobno ta ostatnia część jest tak samo dobra jak ta pierwsza :cool2: Zobaczymy ;-)
A jutro po południu wywozimy Witka do teściowej, bo jutro po 19 mamy odebrać klucze do naszego nowego mieszkania :tak: Ale się cieszę :tak::-D W piątek nas czeka załatwianie spraw ze spółdzielnią, energetyką i gazownią. A od soboty zabieramy się za odświeżanie nowego gniazdka :tak:
Teraz to będę miała duże pole do popisu ;-) Czeka mnie dobieranie farb i meblowanie. Jupi, jak ja to lubię :tak:;-):-D
Tylko kto za mnie posprząta bałagan i popakuje rzeczy:oo:? Jest ktoś chętny? :unsure:

Malutka, cieszę się, że ty jesteś spokojniejsza i wieści jakie usłyszałaś nie są wcale takie złe :tak: Trzeba być tylko dobrej myśli :tak: Ja nadal trzymam kciuki i modlę się za zdrówko twojej dzidzi :tak:

Olandia, dziewczyny dobrze piszą ... nie denerwuj się i jedz tyle na ile masz ochotę. Ja schudlam 4 kg i się nie martwię. W pierwszej ciąży też tak miałam i urodziłam zdrowe dziecko, a nie miałam żadnej cukrzycy ani anemii :no: Staraj się jeść zdrowo pięć posiłków. Nie muszą być duże, bylebyś jadła częściej to nie będziesz opadać z sił. A maluszek i tak z ciebie ściągnie co się da ;-) Zobaczysz, apetyt ci jeszcze wróci :tak:

Claudia, twoje hormony chyba wczoraj trochę buzowaly ;-) Ale mam wrażenie, że dzisiejszy dzień z mężem w domu dobrze ci zrobił, co? Odpoczywaj i kuruj się. To jest najważniejsze :tak:

Do góry