reklama
C
claudia4you
Gość
uciekam się położyć odliczam dni do L-4 zostało jeszcze 3 dni pracy :-)
a właśnie miałam powiedzieć, że te żelki faktycznie działają na zgagę...codziennie wieczorem sobie wciinam po 2 szt.
miłych snów
Dobranoc, ja jeszcze czekam na męża żeby mu kolację zrobić
Dominika81
Fanka BB :)
Ja też się żegnam na dziś - idę spać.
C
claudia4you
Gość
Ale jestem zła
Nie cierpię koleżanek, w ogóle dziewczyn nie lubię, wszystkie moje koleżanki to ściemniary. nie potrzebuję ich wcale !!!!
Każda taka sama, a to numer zmieniła, a tu zapomniała, ze jej nie ma a tu fryzjer.....
Szlag.
Wystarczy mi , że mogę z Wami pisać.
Od kilku miesięcy się koleguję przez internet z dziewczyną z forum i ani razu mnie nie oszukała. Jest o wiele bardziej fer. Pomimo, że jest wirtualna
Nie cierpię koleżanek, w ogóle dziewczyn nie lubię, wszystkie moje koleżanki to ściemniary. nie potrzebuję ich wcale !!!!
Każda taka sama, a to numer zmieniła, a tu zapomniała, ze jej nie ma a tu fryzjer.....
Szlag.
Od kilku miesięcy się koleguję przez internet z dziewczyną z forum i ani razu mnie nie oszukała. Jest o wiele bardziej fer. Pomimo, że jest wirtualna
Ale jestem zła
Szlag.
Klaudia Co się dzieje?? Nic się nie martw, to jest życie
C
claudia4you
Gość
Tak, jeszcze mnie chłop wkur....
Miał jechać autobusem o 21:14 to by w domu był 21:30
ale oczywiście się z kolegą spóźnili na autobus i będzie dopiero za 20 minut
Takiej gapy w życiu nie widziałam, jemu się to co chwile zdarza, że się spóźnia na autobus. Nienormalne, gdzie on ma głowę.
Podbuzował mnie dodatkowo, jeszcze jakieś piwka pił na pusty żołądek to będzie zaś podpity, co za facet
Będę się musiała za niedługo dwojgiem opiekować, tyle że z tym starym więcej problemów będzie
Miał jechać autobusem o 21:14 to by w domu był 21:30
ale oczywiście się z kolegą spóźnili na autobus i będzie dopiero za 20 minut
Takiej gapy w życiu nie widziałam, jemu się to co chwile zdarza, że się spóźnia na autobus. Nienormalne, gdzie on ma głowę.
Podbuzował mnie dodatkowo, jeszcze jakieś piwka pił na pusty żołądek to będzie zaś podpity, co za facet
Będę się musiała za niedługo dwojgiem opiekować, tyle że z tym starym więcej problemów będzie
madzia6485
Fanka BB :)
Olandia tu masz link do fajnego artykułu na temat żarełka w ciąży, i naprawdę nie ma się na razie czym martwić że nie tyjesz
Jedz zdrowo dla dwojga - ciąża, co jeść w ciąży, dieta w ciąży, mięso, mikroelementy - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Jedz zdrowo dla dwojga - ciąża, co jeść w ciąży, dieta w ciąży, mięso, mikroelementy - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
reklama
Podziel się: