reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

uciekam się położyć odliczam dni do L-4 :) zostało jeszcze 3 dni pracy :-)
a właśnie miałam powiedzieć, że te żelki faktycznie działają na zgagę...codziennie wieczorem sobie wciinam po 2 szt.

miłych snów

reklama
uciekam się położyć odliczam dni do L-4 :) zostało jeszcze 3 dni pracy :-)
a właśnie miałam powiedzieć, że te żelki faktycznie działają na zgagę...codziennie wieczorem sobie wciinam po 2 szt.

miłych snów

Dobranoc, ja jeszcze czekam na męża żeby mu kolację zrobić

Ale jestem zła :wściekła/y:

Nie cierpię koleżanek, w ogóle dziewczyn nie lubię, wszystkie moje koleżanki to ściemniary. nie potrzebuję ich wcale !!!!
Każda taka sama, a to numer zmieniła, a tu zapomniała, ze jej nie ma a tu fryzjer.....
Szlag.

Wystarczy mi , że mogę z Wami pisać.
Od kilku miesięcy się koleguję przez internet z dziewczyną z forum i ani razu mnie nie oszukała. Jest o wiele bardziej fer. Pomimo, że jest wirtualna :no:

Ale jestem zła :wściekła/y:

Nie cierpię koleżanek, w ogóle dziewczyn nie lubię, wszystkie moje koleżanki to ściemniary. nie potrzebuję ich wcale !!!!
Każda taka sama, a to numer zmieniła, a tu zapomniała, ze jej nie ma a tu fryzjer.....
Szlag.

Wystarczy mi , że mogę z Wami pisać.
Od kilku miesięcy się koleguję przez internet z dziewczyną z forum i ani razu mnie nie oszukała. Jest o wiele bardziej fer. Pomimo, że jest wirtualna :no:

Klaudia :) Co się dzieje?? Nic się nie martw, to jest życie :)

Tak, jeszcze mnie chłop wkur....
Miał jechać autobusem o 21:14 to by w domu był 21:30
ale oczywiście się z kolegą spóźnili na autobus i będzie dopiero za 20 minut
Takiej gapy w życiu nie widziałam, jemu się to co chwile zdarza, że się spóźnia na autobus. Nienormalne, gdzie on ma głowę.

Podbuzował mnie dodatkowo, jeszcze jakieś piwka pił na pusty żołądek to będzie zaś podpity, co za facet
Będę się musiała za niedługo dwojgiem opiekować, tyle że z tym starym więcej problemów będzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry