reklama
C
claudia4you
Gość
Kochana nie przyda się bo pierwszego września likwidują sklep i do tego dnia urlop muszę wybraćclaudia ja urlop zostawiam po macierzyńskim...przyda się. Troche przeraża mnie powrót do pracy,ale w tym sensie co zrobić z dzieckiem. Niestety nikogo nie mam we Wrocławiu,bo jesteśmy z mężem przyjezdni więc ratuje nas albo żłobek albo niania....ale damy radę
Jak urodzę już nie wracam tam
A coś mi się stało z nogami, przed chwilą lewa mnie bolała, teraz prawa na zgięciach przy kolanach i kuleje teraz :-(
C
claudia4you
Gość
claudia tyle dobrego że do dnia porodu będziesz brała kasę....
Nawet mi mówili, że dostanę macierzyńskie
To było cudownie
C
claudia4you
Gość
Zobaczymy, na razie się tym nie przejmuję, na pewno się z nim dogadam bo to super - gin jest
A teraz się cieszę swoim wolnym i obmyślam plan na jutro, bo się chyba dzień w domu znowu zapowiada :-(
A teraz się cieszę swoim wolnym i obmyślam plan na jutro, bo się chyba dzień w domu znowu zapowiada :-(
wszystkiego najlepszego w takim razie ale narobiłaś mi smaka mmmmmm..... uwielbiam takie ciasta, koniecznie podaj przepis, chociaż do ciast jestem kompletne beztalencie, ale się nie poddaje i licze, że w końcu jakieś mi wyjdzie:-)A ja dzisiaj imieninki mam i z tej okazji upiekłam ciasto z jabłkami i do tego bita smietana mniam, wszystkim smakowało a robi się je w 5 min, dłużej zajmuje obieranie jabłek heheh
C
claudia4you
Gość
Fajnie, ale nie kojarzę Twojego imienia :-)A ja dzisiaj imieninki mam i z tej okazji upiekłam ciasto z jabłkami i do tego bita smietana mniam, wszystkim smakowało a robi się je w 5 min, dłużej zajmuje obieranie jabłek heheh
Wszystkiego dobrego
Idę się syropku napić , bo mnie dusi
reklama
C
claudia4you
Gość
Aha, ja tak mam na drugie :-)
Podziel się: