reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej laski tez dawno mnie nie było a to dlatego ze wykonczenia remontu pełną parą bo chcemy sie wprowadzic juz w pazdzierniku:):) łazienka zrobiona kabine kupilismy o taką....bo promocja byłą Kabina z hydromasażem ASPEN - Kabiny z hydromasażem - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.

tesiowie kupia nam lodowke, moja babcia powiedziała ze nam wezmie pralkę takze dlatego wprowadimy sie szybciej...:)

jade dzis do miasta bo zapisałam sie na studium od piątku zaczynam....:p a musze tez dzis z Nadia isc do lekarza bo strasznie ja czysci niby zeby ma wszystkie ale strasznie wszystkich gryzie, ostatnio brała leki przeszła jej ta biegunka i teraz znow ledwo tydzien spokoju.... dzis malujemy pokoje:):)

pozdrowienia i zycze wszystkim zafasolkowanym spokojnej i szczesliwej ciazy...:p

reklama
A u mnie jutro tez lekarz bo Zuzia chyba znowu chora zaczyna się zawsze tak samo mega katar że nosek zapchany a na 3 dzień zaczyna kaszleć i trzeba iść do lekarza.

Co do witamin to witaminę K przy karmieniu piersią podawało się już nie pamiętam ale chyba 3 miesiące nie więcej.
A D do 1 roku życia ja podawałam chyba do kwietnia a więc dłużej.
Ostatnio jak byłam u lekarza to się zapytałam o jakieś witaminki dla dzieci ale ona mi powiedziała że jeżeli dziecko wszystko je tzn jajka i ryby to żadnych witamin dawac nie trzeba.

własnie gotuja sie pierogi, ulepiłam 150 pierogów i teraz włąsnie gotuje... nadia spi a ja zasiadłam przed komputerem i pije kawke:)mam zdjęcia łazienki niezbyt widoczne bo z telefonu ale zawsze cos dzis konczymy malowac pokoje takze z pokoji wkleje zdjęcia jutro:) DSC_0057.jpgDSC_0059.jpgDSC_0062.jpgDSC_0056.jpgDSC_0061.jpgDSC_0060.jpgDSC_0058.jpg to niewykafelkowane miejsce to miejsce na lustro:) i jak??? jeszcze moj mezus sie załapał:)
DSC_0063.jpg

reklama
Wow ale śliczna łazienka i super kolorki !!!!!!

A moja Zuzia już ślicznie załatwia się na nocniczek uważam że etap odpieluchowania prawie za nami,
Tzn w domu juz pieluchy nie nosi tylko do spania.
Ale jak wychodzi z nią teściowa na spacer to zakłada bo teraz już jest trochę chłodniej a w zimę to już w ogóle więc lepiej niech robi w pieluchę niż żeby mi się miała przeziębić.

Do góry