ookatkaoo1993
Fanka BB :)
hej laski tez dawno mnie nie było a to dlatego ze wykonczenia remontu pełną parą bo chcemy sie wprowadzic juz w pazdzierniku łazienka zrobiona kabine kupilismy o taką....bo promocja byłą Kabina z hydromasażem ASPEN - Kabiny z hydromasażem - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.
tesiowie kupia nam lodowke, moja babcia powiedziała ze nam wezmie pralkę takze dlatego wprowadimy sie szybciej...
jade dzis do miasta bo zapisałam sie na studium od piątku zaczynam.... a musze tez dzis z Nadia isc do lekarza bo strasznie ja czysci niby zeby ma wszystkie ale strasznie wszystkich gryzie, ostatnio brała leki przeszła jej ta biegunka i teraz znow ledwo tydzien spokoju.... dzis malujemy pokoje
pozdrowienia i zycze wszystkim zafasolkowanym spokojnej i szczesliwej ciazy...
tesiowie kupia nam lodowke, moja babcia powiedziała ze nam wezmie pralkę takze dlatego wprowadimy sie szybciej...
jade dzis do miasta bo zapisałam sie na studium od piątku zaczynam.... a musze tez dzis z Nadia isc do lekarza bo strasznie ja czysci niby zeby ma wszystkie ale strasznie wszystkich gryzie, ostatnio brała leki przeszła jej ta biegunka i teraz znow ledwo tydzien spokoju.... dzis malujemy pokoje
pozdrowienia i zycze wszystkim zafasolkowanym spokojnej i szczesliwej ciazy...