reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej laski tez dawno mnie nie było a to dlatego ze wykonczenia remontu pełną parą bo chcemy sie wprowadzic juz w pazdzierniku:):) łazienka zrobiona kabine kupilismy o taką....bo promocja byłą Kabina z hydromasażem ASPEN - Kabiny z hydromasażem - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.

tesiowie kupia nam lodowke, moja babcia powiedziała ze nam wezmie pralkę takze dlatego wprowadimy sie szybciej...:)

jade dzis do miasta bo zapisałam sie na studium od piątku zaczynam....:p a musze tez dzis z Nadia isc do lekarza bo strasznie ja czysci niby zeby ma wszystkie ale strasznie wszystkich gryzie, ostatnio brała leki przeszła jej ta biegunka i teraz znow ledwo tydzien spokoju.... dzis malujemy pokoje:):)

pozdrowienia i zycze wszystkim zafasolkowanym spokojnej i szczesliwej ciazy...:p

reklama
A u mnie jutro tez lekarz bo Zuzia chyba znowu chora zaczyna się zawsze tak samo mega katar że nosek zapchany a na 3 dzień zaczyna kaszleć i trzeba iść do lekarza.

Co do witamin to witaminę K przy karmieniu piersią podawało się już nie pamiętam ale chyba 3 miesiące nie więcej.
A D do 1 roku życia ja podawałam chyba do kwietnia a więc dłużej.
Ostatnio jak byłam u lekarza to się zapytałam o jakieś witaminki dla dzieci ale ona mi powiedziała że jeżeli dziecko wszystko je tzn jajka i ryby to żadnych witamin dawac nie trzeba.

własnie gotuja sie pierogi, ulepiłam 150 pierogów i teraz włąsnie gotuje... nadia spi a ja zasiadłam przed komputerem i pije kawke:)mam zdjęcia łazienki niezbyt widoczne bo z telefonu ale zawsze cos dzis konczymy malowac pokoje takze z pokoji wkleje zdjęcia jutro:) DSC_0057.jpgDSC_0059.jpgDSC_0062.jpgDSC_0056.jpgDSC_0061.jpgDSC_0060.jpgDSC_0058.jpg to niewykafelkowane miejsce to miejsce na lustro:) i jak??? jeszcze moj mezus sie załapał:)
DSC_0063.jpg

reklama
Wow ale śliczna łazienka i super kolorki !!!!!!

A moja Zuzia już ślicznie załatwia się na nocniczek uważam że etap odpieluchowania prawie za nami,
Tzn w domu juz pieluchy nie nosi tylko do spania.
Ale jak wychodzi z nią teściowa na spacer to zakłada bo teraz już jest trochę chłodniej a w zimę to już w ogóle więc lepiej niech robi w pieluchę niż żeby mi się miała przeziębić.

Do góry