reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny ladnie lecicie z postami nie bylo mnie 2 dni i tyle czytania.

wczoraj bylam u gina na usg i wyszlo nt - 2,7 mm i lekarz wyslal mnie ze skierowaniem na badania krwi papa.dzis bylam w klinice diagnostyki prenatalnej .niestety po usg zle wiesci okazalo sie, ze nt-2,9 i ryzyko wystapienia trisomii 21 ( ZD ) wynosi 1,62 wiec nie za dobrze a w rodzinie meza jest dziewczynka z ZD. poplakalismy sie oboje i martwimy sie co bedzie dalej bo dziecko raczej ma napewno chorobe genetyczna w przyszly piatek beda wyniki badania krwii. mam wtedy dac odpowiedz czy zgadzam sie na amniopunkcje.

o ile dobrze pamietam ktoras kiedys pisala o tym badaniu, zastanawiam sie czy ryzykowac czy czekac do porodu.

Przykro mi, ale wierzę mocno, że będzie dobrze i wasze maleństwo będzie zdrowe. Modlę się za was i waszą dzidziunię!!!! Będzie dobrze!!!

A ja właśnie po kolacyjce :) Moja wiki ogląda baję i zaraz do spania.

reklama
malutk_a bedzie dobrze, ale wiem jakie to trudne dla matki. Ja nawet nie wiem jak u mojego szkraba z ta przeziernościa karkowa bo mój lekarz patałach nawet jej nie zmierzył, ale mam nadzieję że wszystko będzie ok

malutka - wierzę, że wszystko będzie OK :-) decyzję musicie podjąć sami... ale na pewno wybierzecie dobrze :-)

damqelle - wszystkiego naj dla synka!!!! :-)

u nas znow bardzo duszno i JASIEK POMIMO, ŻE ZMĘCZONY ZASNĄC NIE MOŻE, WIĘC SIĘ JESZCZE BAWIMY(sorry za CL)

moze jeszcze trochę się pomęczy i zaśnie

Dziewczyny, ja dopiero teraz wstałam, a miałam tylko godzinkę się zdrzemnąć, teraz to jestem nie przytomna

Ja w sumie wpadłam się pożegnać.
Wyjeżdżamy jutro przed południem, powrót 2 sierpnia. Będę miała mały wypadzik do domu we wtorek na wizytę u ginia i badanie przezierności karkowej.
Bardzo Was proszę o trzymanie kciuków we wtorek, o 19.25.

rzeczka
uważaj na siebie, kochana. Ja też ostatnio miałam parę razy samolot w dusznym supermarkecie i od tamtej pory chodzę po zakupy z obstawą.
malutka tulę mocno na wszystkie smutki. Oby to wszystko okazało się jedną wielką pomyłką.

Witam Was, spałam jak zabita , od wczoraj od 19:30 do teraz :-)

W nocy straszna burza była, więc troszkę się ciężej spało.

Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepsza pogoda

reklama
Witam sie o poranku!
My nie pospalismy ,bo sasiad burak o 6.30 zrobil pobudke wiertarka .wrr
Malutka mam nadzieje ze jednak maluszek bedzie zdrowy , zobaczysz jak badania krwi wyjda . Trzymam kciuki bardzo mocno!!!
Przyszla_mama odzywaj sie, bardzo cie wszystkie dopingujemy i rowniez mocno trzymamy kciuki . Prosze pisz do nas jak sie sprawy maja.

Ja po wczorajszej przygodzie w sklepie , caly dzien mialam do kitu ... brzuszek troszke bolal, glowa tez, ogolenie slaba i nie do zycia bylam . caly dzien spedzilam w lozku. Dobrze ze sie ochlodzilo ,byla burza i popadal deszcz. Teraz tez pada i jest bosko chlodno z czego bardzo bardzo sie ciesze.
Buziaczki kochane . Odezwe sie pozniej

Ostatnia edycja:
Do góry