reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny ladnie lecicie z postami nie bylo mnie 2 dni i tyle czytania.

wczoraj bylam u gina na usg i wyszlo nt - 2,7 mm i lekarz wyslal mnie ze skierowaniem na badania krwi papa.dzis bylam w klinice diagnostyki prenatalnej .niestety po usg zle wiesci okazalo sie, ze nt-2,9 i ryzyko wystapienia trisomii 21 ( ZD ) wynosi 1,62 wiec nie za dobrze a w rodzinie meza jest dziewczynka z ZD. poplakalismy sie oboje i martwimy sie co bedzie dalej bo dziecko raczej ma napewno chorobe genetyczna w przyszly piatek beda wyniki badania krwii. mam wtedy dac odpowiedz czy zgadzam sie na amniopunkcje.

o ile dobrze pamietam ktoras kiedys pisala o tym badaniu, zastanawiam sie czy ryzykowac czy czekac do porodu.

Przykro mi, ale wierzę mocno, że będzie dobrze i wasze maleństwo będzie zdrowe. Modlę się za was i waszą dzidziunię!!!! Będzie dobrze!!!

A ja właśnie po kolacyjce :) Moja wiki ogląda baję i zaraz do spania.

reklama
malutk_a bedzie dobrze, ale wiem jakie to trudne dla matki. Ja nawet nie wiem jak u mojego szkraba z ta przeziernościa karkowa bo mój lekarz patałach nawet jej nie zmierzył, ale mam nadzieję że wszystko będzie ok

malutka - wierzę, że wszystko będzie OK :-) decyzję musicie podjąć sami... ale na pewno wybierzecie dobrze :-)

damqelle - wszystkiego naj dla synka!!!! :-)

u nas znow bardzo duszno i JASIEK POMIMO, ŻE ZMĘCZONY ZASNĄC NIE MOŻE, WIĘC SIĘ JESZCZE BAWIMY(sorry za CL)

moze jeszcze trochę się pomęczy i zaśnie

Dziewczyny, ja dopiero teraz wstałam, a miałam tylko godzinkę się zdrzemnąć, teraz to jestem nie przytomna

Ja w sumie wpadłam się pożegnać.
Wyjeżdżamy jutro przed południem, powrót 2 sierpnia. Będę miała mały wypadzik do domu we wtorek na wizytę u ginia i badanie przezierności karkowej.
Bardzo Was proszę o trzymanie kciuków we wtorek, o 19.25.

rzeczka
uważaj na siebie, kochana. Ja też ostatnio miałam parę razy samolot w dusznym supermarkecie i od tamtej pory chodzę po zakupy z obstawą.
malutka tulę mocno na wszystkie smutki. Oby to wszystko okazało się jedną wielką pomyłką.

Witam Was, spałam jak zabita , od wczoraj od 19:30 do teraz :-)

W nocy straszna burza była, więc troszkę się ciężej spało.

Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepsza pogoda

reklama
Witam sie o poranku!
My nie pospalismy ,bo sasiad burak o 6.30 zrobil pobudke wiertarka .wrr
Malutka mam nadzieje ze jednak maluszek bedzie zdrowy , zobaczysz jak badania krwi wyjda . Trzymam kciuki bardzo mocno!!!
Przyszla_mama odzywaj sie, bardzo cie wszystkie dopingujemy i rowniez mocno trzymamy kciuki . Prosze pisz do nas jak sie sprawy maja.

Ja po wczorajszej przygodzie w sklepie , caly dzien mialam do kitu ... brzuszek troszke bolal, glowa tez, ogolenie slaba i nie do zycia bylam . caly dzien spedzilam w lozku. Dobrze ze sie ochlodzilo ,byla burza i popadal deszcz. Teraz tez pada i jest bosko chlodno z czego bardzo bardzo sie ciesze.
Buziaczki kochane . Odezwe sie pozniej

Ostatnia edycja:
Do góry